Joaquina Teresa Gaudencio Dias
AuthID: R-000-7KW
1
TÃTULO: The Effect of Incorporating Fermented Elderberries (Sambucus nigra) into Bread: Quality, Shelf Life, and Biological Enhancement
AUTORES: Seixas, Natalia L.; Paula, Vanessa B.; Dias, Teresa; Dias, Luis G.; Estevinho, Leticia M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 5
AUTORES: Seixas, Natalia L.; Paula, Vanessa B.; Dias, Teresa; Dias, Luis G.; Estevinho, Leticia M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 5
2
TÃTULO: A Lab-Made E-Nose-MOS Device for Assessing the Bacterial Growth in a Solid Culture Medium Full Text
AUTORES: Dias, Teresa; Santos, Vitor S.; Zorgani, Tarek; Ferreiro, Nuno; Rodrigues, Ana I.; Zaghdoudi, Khalil; Veloso, Ana C. A. ; Peres, Antonio M.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: BIOSENSORS-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
AUTORES: Dias, Teresa; Santos, Vitor S.; Zorgani, Tarek; Ferreiro, Nuno; Rodrigues, Ana I.; Zaghdoudi, Khalil; Veloso, Ana C. A. ; Peres, Antonio M.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: BIOSENSORS-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
3
TÃTULO: <i>Melipona scutellaris</i> Geopropolis: Chemical Composition and Bioactivity
AUTORES: Coutinho, Sonia; Matos, Vanessa; Seixas, Natalia; Rodrigues, Hellen; Paula, Vanessa B.; Freitas, Lais; Dias, Teresa; Santos, Francisco de Assis Ribeiro; Dias, Luis G.; Estevinho, Leticia M.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 11, NÚMERO: 11
AUTORES: Coutinho, Sonia; Matos, Vanessa; Seixas, Natalia; Rodrigues, Hellen; Paula, Vanessa B.; Freitas, Lais; Dias, Teresa; Santos, Francisco de Assis Ribeiro; Dias, Luis G.; Estevinho, Leticia M.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MICROORGANISMS, VOLUME: 11, NÚMERO: 11
4
TÃTULO: Functional fermented sausages incorporated with microencapsulated Lactobacillus plantarum BG 112 in Acrycoat S100
AUTORES: Vasconcelos, LIM; da Silva Buzanello, RA; Kalschne, DL; Scremin, FR; Bittencourt, PRS; Dias, JTG; Canan, C; Corso, MP;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 148
AUTORES: Vasconcelos, LIM; da Silva Buzanello, RA; Kalschne, DL; Scremin, FR; Bittencourt, PRS; Dias, JTG; Canan, C; Corso, MP;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 148
5
TÃTULO: A Potentiometric Electronic Tongue as a Discrimination Tool of Water-Food Indicator/Contamination Bacteria
AUTORES: Ghrissi, H; Veloso, ACA ; Marx, IMG; Dias, T; Peres, AM;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: CHEMOSENSORS, VOLUME: 9, NÚMERO: 6
AUTORES: Ghrissi, H; Veloso, ACA ; Marx, IMG; Dias, T; Peres, AM;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: CHEMOSENSORS, VOLUME: 9, NÚMERO: 6
6
TÃTULO: Mechanisms underlying the effect of commercial starter cultures and a native yeast on ochratoxin A production in meat products
AUTORES: Meftah, S; Abid, S; Dias, T; Rodrigues, P;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 117
AUTORES: Meftah, S; Abid, S; Dias, T; Rodrigues, P;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 117
7
TÃTULO: Influence of the Storage Conditions (Frozen vs. Dried) in Health-Related Lipid Indexes and Antioxidants of Bee Pollen
AUTORES: Estevinho, LM; Dias, T; Anjos, O;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 121, NÚMERO: 2
AUTORES: Estevinho, LM; Dias, T; Anjos, O;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 121, NÚMERO: 2
8
TÃTULO: Effect of dry-sausage starter culture and endogenous yeasts on Aspergillus westerdijkiae and Penicillium nordicum growth and OTA production
AUTORES: Meftah, S; Abid, S; Dias, T; Rodrigues, P;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 87
AUTORES: Meftah, S; Abid, S; Dias, T; Rodrigues, P;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 87
9
TÃTULO: Application of FTIR-ATR spectroscopy on the bee pollen characterization
AUTORES: Anjos, O; Santos, AJA; Dias, T; Estevinho, LM;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF APICULTURAL RESEARCH, VOLUME: 56, NÚMERO: 3
AUTORES: Anjos, O; Santos, AJA; Dias, T; Estevinho, LM;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF APICULTURAL RESEARCH, VOLUME: 56, NÚMERO: 3
10
TÃTULO: Sheep and goat fermented meat products-health aspects
AUTORES: Teixeira, A; Rodrigues, S; Dias, T; Estevinho, L;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Fermented Meat Products: Health Aspects
AUTORES: Teixeira, A; Rodrigues, S; Dias, T; Estevinho, L;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Fermented Meat Products: Health Aspects
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