1
TÍTULO: Algal proteins: Production strategies and nutritional and functional properties  Full Text
AUTORES: Geada, P; Moreira, C; Silva, M; Nunes, R; Madureira, L; Rocha, CMR; Pereira, RN; Vicente, AA ; Teixeira, JA;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: BIORESOURCE TECHNOLOGY, VOLUME: 332
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 75
3
TÍTULO: Nanoemulsions of beta-carotene using a high-energy emulsification-evaporation technique  Full Text
AUTORES: Helder D Silva; Miguel A Cerqueira ; Bartolomeu W S Souza; Clara Ribeiro; Maria C Avides; Mafalda A C Quintas; Jane S R Coimbra; Maria G Carneiro da Cunha; Antonio A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 102, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 150
5
TÍTULO: Differentiation of human pre-adipocytes by recombinant adiponectin  Full Text
AUTORES: Maria do Carmo Avides; Lucilia Domingues ; Antonio Vicente ; Jose Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: PROTEIN EXPRESSION AND PURIFICATION, VOLUME: 59, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 9