Maria do Carmo Pinto Basto Avides Moreira
AuthID: R-000-B5X
1
TÃTULO: Algal proteins: Production strategies and nutritional and functional properties Full Text
AUTORES: Geada, P; Moreira, C; Silva, M; Nunes, R; Madureira, L; Rocha, CMR; Pereira, RN; Vicente, AA ; Teixeira, JA;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: BIORESOURCE TECHNOLOGY, VOLUME: 332
AUTORES: Geada, P; Moreira, C; Silva, M; Nunes, R; Madureira, L; Rocha, CMR; Pereira, RN; Vicente, AA ; Teixeira, JA;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: BIORESOURCE TECHNOLOGY, VOLUME: 332
2
TÃTULO: Physico-chemical characterization of chitosan-based edible films incorporating bioactive compounds of different molecular weight Full Text
AUTORES: Ana I Bourbon; Ana C Pinheiro ; Miguel A Cerqueira ; Cristina M R Rocha ; Maria C Avides; Mafalda A C Quintas; Antonio A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 106, NÚMERO: 2
AUTORES: Ana I Bourbon; Ana C Pinheiro ; Miguel A Cerqueira ; Cristina M R Rocha ; Maria C Avides; Mafalda A C Quintas; Antonio A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 106, NÚMERO: 2
3
TÃTULO: Nanoemulsions of beta-carotene using a high-energy emulsification-evaporation technique Full Text
AUTORES: Helder D Silva; Miguel A Cerqueira ; Bartolomeu W S Souza; Clara Ribeiro; Maria C Avides; Mafalda A C Quintas; Jane S R Coimbra; Maria G Carneiro da Cunha; Antonio A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 102, NÚMERO: 2
AUTORES: Helder D Silva; Miguel A Cerqueira ; Bartolomeu W S Souza; Clara Ribeiro; Maria C Avides; Mafalda A C Quintas; Jane S R Coimbra; Maria G Carneiro da Cunha; Antonio A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 102, NÚMERO: 2
4
TÃTULO: Shelf Life Extension of Ricotta Cheese Using Coatings of Galactomannans from Nonconventional Sources Incorporating Nisin against Listeria monocytogenes Full Text
AUTORES: Joana T Martins ; Miguel A Cerqueira ; Bartolomeu W S Souza; Maria do Carmo Avides; Antonio A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 58, NÚMERO: 3
AUTORES: Joana T Martins ; Miguel A Cerqueira ; Bartolomeu W S Souza; Maria do Carmo Avides; Antonio A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 58, NÚMERO: 3
5
TÃTULO: Differentiation of human pre-adipocytes by recombinant adiponectin Full Text
AUTORES: Maria do Carmo Avides; Lucilia Domingues ; Antonio Vicente ; Jose Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: PROTEIN EXPRESSION AND PURIFICATION, VOLUME: 59, NÚMERO: 1
AUTORES: Maria do Carmo Avides; Lucilia Domingues ; Antonio Vicente ; Jose Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: PROTEIN EXPRESSION AND PURIFICATION, VOLUME: 59, NÚMERO: 1