Maria Luísa Duarte Martins Beirão da Costa
AuthID: R-000-C4G
1
TÃTULO: Carbon and water footprints in Brazilian coffee plantations - the spatial and temporal distribution Full Text
AUTORES: Martins, LD; Eugenio, FC; Rodrigues, WN; Tomaz, MA; dos Santos, AR; Ramalho, JC;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 30, NÚMERO: 6
AUTORES: Martins, LD; Eugenio, FC; Rodrigues, WN; Tomaz, MA; dos Santos, AR; Ramalho, JC;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 30, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Inulin potential for encapsulation and controlled delivery of Oregano essential oil Full Text
AUTORES: Sara Beirao da Costa; Claudia Duarte; Ana I Bourbon; Ana C Pinheiro ; Isabel I N Januario; Antonio A Vicente ; Luisa Beirao da Costa, ML; Ivonne Delgadillo ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 33, NÚMERO: 2
AUTORES: Sara Beirao da Costa; Claudia Duarte; Ana I Bourbon; Ana C Pinheiro ; Isabel I N Januario; Antonio A Vicente ; Luisa Beirao da Costa, ML; Ivonne Delgadillo ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 33, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ResearcherID
3
TÃTULO: Inulin potential for encapsulation and controlled delivery of Oregano essential oil Full Text
AUTORES: Sara Beirão-da-Costa; Cláudia Duarte; Ana I Bourbon; Ana C Pinheiro; Isabel I N Januário; António A Vicente ; Luísa L Beirão-da-Costa; Ivonne Delgadillo;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Food Hydrocolloids, VOLUME: 33, NÚMERO: 2
AUTORES: Sara Beirão-da-Costa; Cláudia Duarte; Ana I Bourbon; Ana C Pinheiro; Isabel I N Januário; António A Vicente ; Luísa L Beirão-da-Costa; Ivonne Delgadillo;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Food Hydrocolloids, VOLUME: 33, NÚMERO: 2
4
TÃTULO: Physical characterization of rice starch spherical aggregates produced by spray-drying Full Text
AUTORES: Sara Beirão-da-Costa; Cláudia Duarte; Margarida Moldão-Martins; Luísa L Beirão-da-Costa;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Journal of Food Engineering, VOLUME: 104, NÚMERO: 1
AUTORES: Sara Beirão-da-Costa; Cláudia Duarte; Margarida Moldão-Martins; Luísa L Beirão-da-Costa;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Journal of Food Engineering, VOLUME: 104, NÚMERO: 1
5
TÃTULO: Supercritical carbon dioxide extraction of astaxanthin and other carotenoids from the microalga Haematococcus pluvialis Full Text
AUTORES: Beatriz Nobre; Filipa Marcelo ; Renata Passos; Luis Beirao; Antonio Palavra ; Luisa Gouveia; Rui Mendes;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 223, NÚMERO: 6
AUTORES: Beatriz Nobre; Filipa Marcelo ; Renata Passos; Luis Beirao; Antonio Palavra ; Luisa Gouveia; Rui Mendes;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 223, NÚMERO: 6
6
TÃTULO: Sensory and chemical evaluation of Thymus zygis L. essential oil and compressed CO2 extracts Full Text
AUTORES: Margarida Moldão-Martins; Gabriela M Bernardo-Gil; Luísa M da Costa;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: Eur Food Res Technol - European Food Research and Technology, VOLUME: 214, NÚMERO: 3
AUTORES: Margarida Moldão-Martins; Gabriela M Bernardo-Gil; Luísa M da Costa;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: Eur Food Res Technol - European Food Research and Technology, VOLUME: 214, NÚMERO: 3
7
TÃTULO: Thermal properties of gluten and gluten fractions of two soft wheat varieties
AUTORES: Falcao Rodrigues, MM; Beirao da Costa, ML;
PUBLICAÇÃO: 2000, FONTE: 7th International Wheat Gluten Workshop in WHEAT GLUTEN, NÚMERO: 261
AUTORES: Falcao Rodrigues, MM; Beirao da Costa, ML;
PUBLICAÇÃO: 2000, FONTE: 7th International Wheat Gluten Workshop in WHEAT GLUTEN, NÚMERO: 261
INDEXADO EM: WOS
NO MEU: ResearcherID
8
TÃTULO: Extraction of alkaloids from Lupinus albus sp using compressed carbon dioxide
AUTORES: Caetano, FJ ; daCosta, MLB; BernardoGil, MG ;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: 3rd International Symposium on High Pressure Chemical Engineering in HIGH PRESSURE CHEMICAL ENGINEERING, VOLUME: 12, NÚMERO: C
AUTORES: Caetano, FJ ; daCosta, MLB; BernardoGil, MG ;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: 3rd International Symposium on High Pressure Chemical Engineering in HIGH PRESSURE CHEMICAL ENGINEERING, VOLUME: 12, NÚMERO: C
9
TÃTULO: Differential scanning calorimetry of lupin and soy proteins
AUTORES: Sousa, IMN ; Mitchell, JR; Ledward, DA; Hill, SE; daCosta, MLB;
PUBLICAÇÃO: 1995, FONTE: ZEITSCHRIFT FUR LEBENSMITTEL-UNTERSUCHUNG UND-FORSCHUNG, VOLUME: 201, NÚMERO: 6
AUTORES: Sousa, IMN ; Mitchell, JR; Ledward, DA; Hill, SE; daCosta, MLB;
PUBLICAÇÃO: 1995, FONTE: ZEITSCHRIFT FUR LEBENSMITTEL-UNTERSUCHUNG UND-FORSCHUNG, VOLUME: 201, NÚMERO: 6