1
TÍTULO: Carbon and water footprints in Brazilian coffee plantations - the spatial and temporal distribution  Full Text
AUTORES: Martins, LD; Eugenio, FC; Rodrigues, WN; Tomaz, MA; dos Santos, AR; Ramalho, JC;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 30, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Inulin potential for encapsulation and controlled delivery of Oregano essential oil  Full Text
AUTORES: Sara Beirao da Costa; Claudia Duarte; Ana I Bourbon; Ana C Pinheiro ; Isabel I N Januario; Antonio A Vicente ; Luisa Beirao da Costa, ML; Ivonne Delgadillo ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 33, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Inulin potential for encapsulation and controlled delivery of Oregano essential oil  Full Text
AUTORES: Sara Beirão-da-Costa; Cláudia Duarte; Ana I Bourbon; Ana C Pinheiro; Isabel I N Januário; António A Vicente ; Luísa L Beirão-da-Costa; Ivonne Delgadillo;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Food Hydrocolloids, VOLUME: 33, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: CrossRef: 106
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Physical characterization of rice starch spherical aggregates produced by spray-drying  Full Text
AUTORES: Sara Beirão-da-Costa; Cláudia Duarte; Margarida Moldão-Martins; Luísa L Beirão-da-Costa;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Journal of Food Engineering, VOLUME: 104, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Supercritical carbon dioxide extraction of astaxanthin and other carotenoids from the microalga Haematococcus pluvialis  Full Text
AUTORES: Beatriz Nobre; Filipa Marcelo ; Renata Passos; Luis Beirao; Antonio Palavra ; Luisa Gouveia; Rui Mendes;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 223, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: Sensory and chemical evaluation of Thymus zygis L. essential oil and compressed CO2 extracts  Full Text
AUTORES: Margarida Moldão-Martins; Gabriela M Bernardo-Gil; Luísa M da Costa;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: Eur Food Res Technol - European Food Research and Technology, VOLUME: 214, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Thermal properties of gluten and gluten fractions of two soft wheat varieties
AUTORES: Falcao Rodrigues, MM; Beirao da Costa, ML;
PUBLICAÇÃO: 2000, FONTE: 7th International Wheat Gluten Workshop in WHEAT GLUTEN, NÚMERO: 261
INDEXADO EM: WOS
8
TÍTULO: Extraction of alkaloids from Lupinus albus sp using compressed carbon dioxide
AUTORES: Caetano, FJ ; daCosta, MLB; BernardoGil, MG ;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: 3rd International Symposium on High Pressure Chemical Engineering in HIGH PRESSURE CHEMICAL ENGINEERING, VOLUME: 12, NÚMERO: C
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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9
TÍTULO: Differential scanning calorimetry of lupin and soy proteins
AUTORES: Sousa, IMN ; Mitchell, JR; Ledward, DA; Hill, SE; daCosta, MLB;
PUBLICAÇÃO: 1995, FONTE: ZEITSCHRIFT FUR LEBENSMITTEL-UNTERSUCHUNG UND-FORSCHUNG, VOLUME: 201, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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