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Maria Luísa Duarte Martins Beirão da Costa
AuthID:
R-000-C4G
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Article (21)
Proceedings Paper (7)
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2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 28
1
TÃTULO:
The effect of starch isolation method on physical and functional properties of Portuguese nut starches. II. Q. rotundifolia Lam. and Q. suber Lam. acorns starches
Full Text
AUTORES:
Paula Reis Correia
;
Maria Cristiana Nunes
;
Maria Luisa Beirao da Costa
;
PUBLICAÇÃO:
2013
,
FONTE:
FOOD HYDROCOLLOIDS,
VOLUME:
30,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
23
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
2
TÃTULO:
Effect of drying temperatures on starch-related functional and thermal properties of chestnut flours
Full Text
AUTORES:
Correia, P
;
Beirao da Costa, ML
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING,
VOLUME:
90,
NÚMERO:
C2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
3
TÃTULO:
Effect of the matrix system in the delivery and in vitro bioactivity of microencapsulated Oregano essential oil
AUTORES:
Beirao da Costa, S; Duarte, C; Bourbon, AI;
Pinheiro, AC
;
Serra, AT
;
Martins, MM
; Januario, MIN;
Vicente, AA
;
Delgadillo, I
;
Duarte, C
;
da Costa, MLB
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING,
VOLUME:
110,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Starch isolation from chestnut and acorn flours through alkaline and enzymatic methods
Full Text
AUTORES:
Paula Reis Correia
;
Maria Luisa Beirao da Costa
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING,
VOLUME:
90,
NÚMERO:
C2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
38
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
5
TÃTULO:
The effect of starch isolation method on physical and functional properties of Portuguese nuts starches. I. Chestnuts (Castanea sativa Mill. var. Martainha and Longal) fruits
Full Text
AUTORES:
Paula Reis Correia
;
Maria Cristiana Nunes
;
Maria Luisa Beirao da Costa
;
PUBLICAÇÃO:
2012
,
FONTE:
FOOD HYDROCOLLOIDS,
VOLUME:
27,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
44
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
6
TÃTULO:
Effect of Drying Temperatures on Starch-Related Functional and Thermal Properties of Acorn Flours
Full Text
AUTORES:
Correia, PR
;
Beirao da Costa, ML
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD SCIENCE,
VOLUME:
76,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
7
TÃTULO:
Physical characterization of rice starch spherical aggregates produced by spray-drying
Full Text
AUTORES:
Sara Beirao da Costa; Claudia Duarte;
Margarida Moldao Martins
;
Luisa Beirao da Costa, ML
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING,
VOLUME:
104,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ResearcherID
8
TÃTULO:
Chestnut and acorn starch properties affected by isolation methods
Full Text
AUTORES:
Paula Reis Correia
;
Maria Luisa Beirao da Costa
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
STARCH-STARKE,
VOLUME:
62,
NÚMERO:
8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
33
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
9
TÃTULO:
Potentialities of Chestnut for Starch Production
AUTORES:
Correia, P
;
Beirao da Costa, ML
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
1st European Congress on Chestnut - Castanea
in
I EUROPEAN CONGRESS ON CHESTNUT - CASTANEA 2009,
VOLUME:
866
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
NO MEU:
ORCID
|
ResearcherID
10
TÃTULO:
Effect of drying temperatures on chemical and morphological properties of acorn flours
Full Text
AUTORES:
Paula R Correia
;
Antonio E Leitao
;
Maria L Beirao da Costa
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
44,
NÚMERO:
9
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
27
NO MEU:
ORCID
|
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