2
TÍTULO: Effect of drying temperatures on starch-related functional and thermal properties of chestnut flours  Full Text
AUTORES: Correia, P ; Beirao da Costa, ML ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 90, NÚMERO: C2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Effect of the matrix system in the delivery and in vitro bioactivity of microencapsulated Oregano essential oil
AUTORES: Beirao da Costa, S; Duarte, C; Bourbon, AI; Pinheiro, AC ; Serra, AT ; Martins, MM ; Januario, MIN; Vicente, AA ; Delgadillo, I ; Duarte, C ; da Costa, MLB ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 110, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Handle
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Starch isolation from chestnut and acorn flours through alkaline and enzymatic methods  Full Text
AUTORES: Paula Reis Correia ; Maria Luisa Beirao da Costa ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 90, NÚMERO: C2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 38
6
TÍTULO: Effect of Drying Temperatures on Starch-Related Functional and Thermal Properties of Acorn Flours  Full Text
AUTORES: Correia, PR ; Beirao da Costa, ML ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 76, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
7
TÍTULO: Physical characterization of rice starch spherical aggregates produced by spray-drying  Full Text
AUTORES: Sara Beirao da Costa; Claudia Duarte; Margarida Moldao Martins ; Luisa Beirao da Costa, ML ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 104, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÍTULO: Chestnut and acorn starch properties affected by isolation methods  Full Text
AUTORES: Paula Reis Correia ; Maria Luisa Beirao da Costa ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: STARCH-STARKE, VOLUME: 62, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 33
9
TÍTULO: Potentialities of Chestnut for Starch Production
AUTORES: Correia, P ; Beirao da Costa, ML ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: 1st European Congress on Chestnut - Castanea in I EUROPEAN CONGRESS ON CHESTNUT - CASTANEA 2009, VOLUME: 866
INDEXADO EM: Scopus WOS
10
TÍTULO: Effect of drying temperatures on chemical and morphological properties of acorn flours  Full Text
AUTORES: Paula R Correia ; Antonio E Leitao ; Maria L Beirao da Costa ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 44, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 27
Página 1 de 3. Total de resultados: 28.