Maria Manuela Mendes Guerra
AuthID: R-000-C9Z
1
TÃTULO: 3D-Printed Food for New Gastronomic Experiences. A Study on Potential Application and Restaurant Consumer's Perception
AUTORES: Nuno Miguel Severino; Cláudia Marcos Azevedo; Maria Manuela Mendes Guerra;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Advances in Hospitality, Tourism, and the Services Industry - Social Media Strategies for Tourism Interactivity
AUTORES: Nuno Miguel Severino; Cláudia Marcos Azevedo; Maria Manuela Mendes Guerra;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Advances in Hospitality, Tourism, and the Services Industry - Social Media Strategies for Tourism Interactivity
2
TÃTULO: Design thinking for food: Remote association as a creative tool in the context of the ideation of new rice-based meals
AUTORES: Castanho, Ana; Guerra, Manuela; Brites, Carla; Oliveira, Jorge C.; Cunha, Luis M. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 31
AUTORES: Castanho, Ana; Guerra, Manuela; Brites, Carla; Oliveira, Jorge C.; Cunha, Luis M. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 31
3
TÃTULO: New food, new technology: innovative spreadable cream with strawberry syrup
AUTORES: de Lima, Gabriela Basto; Ganhao, Sofia; Ruivo, Paula; Oliveira, M. Adelaide; Macedo, Antonia; Brandao, Carlos; Guerra, Manuela; Morgado, Catia; Alves, Marco; Henriques, Marilia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 249, NÚMERO: 3
AUTORES: de Lima, Gabriela Basto; Ganhao, Sofia; Ruivo, Paula; Oliveira, M. Adelaide; Macedo, Antonia; Brandao, Carlos; Guerra, Manuela; Morgado, Catia; Alves, Marco; Henriques, Marilia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 249, NÚMERO: 3
4
TÃTULO: Gastronomic potential and pairings of new emulsions of vegetable origin
AUTORES: Ana T Silva; Cátia Morgado; Nelson Félix; Carlos Brandão; Manuela Guerra; Maria G Basto De Lima; Cristina Laranjeira;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Experiencing Food, designing sustainable and social practices
AUTORES: Ana T Silva; Cátia Morgado; Nelson Félix; Carlos Brandão; Manuela Guerra; Maria G Basto De Lima; Cristina Laranjeira;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Experiencing Food, designing sustainable and social practices
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5
TÃTULO: Evaluation of the Oxidative Status of Salami Packaged with an Active Whey Protein Film
AUTORES: Andrade, MA; Ribeiro Santos, R; Guerra, M; Sanches Silva, A;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOODS, VOLUME: 8, NÚMERO: 9
AUTORES: Andrade, MA; Ribeiro Santos, R; Guerra, M; Sanches Silva, A;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOODS, VOLUME: 8, NÚMERO: 9
6
TÃTULO: Evaluation and Perception of Quality by School Meals Consumer
AUTORES: Christine Iglesias; Cátia Morgado; Manuela Guerra; António Fernandes; Carlos Brandão;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INCREaSE 2019
AUTORES: Christine Iglesias; Cátia Morgado; Manuela Guerra; António Fernandes; Carlos Brandão;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INCREaSE 2019
7
TÃTULO: Profile and Motivations of Consumers of Organic Products
AUTORES: Joana Costa; Cátia Morgado; António Fernandes; Manuela Guerra; Carlos Brandão;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INCREaSE 2019
AUTORES: Joana Costa; Cátia Morgado; António Fernandes; Manuela Guerra; Carlos Brandão;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INCREaSE 2019
8
TÃTULO: Effect of Rocha Pear Peel Extracts Added to Wheat and Rye Bread Formulations on Acrylamide Reduction and Sensory Quality Maintenance
AUTORES: Cátia Morgado; Patrícia Bernardo; Inês Henriques; Susana Jesus; Andreia Rego; Inês Delgado; Inês Coelho; Isabel Castanheira; Nélson Félix; António Fernandes; Manuela Guerra; Carlos Brandão;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INCREaSE 2019
AUTORES: Cátia Morgado; Patrícia Bernardo; Inês Henriques; Susana Jesus; Andreia Rego; Inês Delgado; Inês Coelho; Isabel Castanheira; Nélson Félix; António Fernandes; Manuela Guerra; Carlos Brandão;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INCREaSE 2019
9
TÃTULO: Perception of the Determinants of Quality and Food Safety by Catering Clients in a Restaurant in the Torres Novas Region
AUTORES: Andreia Nunes; Cátia Morgado; António Fernandes; Manuela Guerra; Carlos Brandão;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INCREaSE 2019
AUTORES: Andreia Nunes; Cátia Morgado; António Fernandes; Manuela Guerra; Carlos Brandão;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INCREaSE 2019
10
TÃTULO: Rheologic effect of selected acrylamide reducing agents from plant extracts in wheat and rye bread
AUTORES: Manuela Guerra; Maria G Basto de Lima; Isabel Castanheira; Carlos Brandão; Cristina Laranjeira; I. Henriques; P. Bernardo; N. Félix; S. Jesus; L. Coelho; A. Fernandes; C. Morgado;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: XIIº Ibero American Congress of Food Engineering (CIBIA), Food processing technologies, food physicochemical properties
AUTORES: Manuela Guerra; Maria G Basto de Lima; Isabel Castanheira; Carlos Brandão; Cristina Laranjeira; I. Henriques; P. Bernardo; N. Félix; S. Jesus; L. Coelho; A. Fernandes; C. Morgado;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: XIIº Ibero American Congress of Food Engineering (CIBIA), Food processing technologies, food physicochemical properties
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