1
TÍTULO: Effect of Production Systems on Carcass Traits, Visceral Development and Meat Quality in Fattening Rabbits
AUTORES: Divanildo Outor Monteiro; José António Silva; José Luís Mourão; Victor Pinheiro;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Advances in Animal and Veterinary Sciences, VOLUME: 12, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: From Waste to Resource: Compositional Analysis of Olive Cake's Fatty Acids, Nutrients and Antinutrients
AUTORES: Paie Ribeiro, Jessica; Baptista, Filipa; Teixeira, Jose; Guedes, Cristina; Gomes, Maria Jose; Teixeira, Alfredo; Barros, Ana Novo; Pinheiro, Victor; Outor Monteiro, Divanildo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 13
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Effect of housing systems on behaviour and growth performance in fattening rabbits
AUTORES: Victor Pinheiro; Severiano Silva; José Luís Mourão; José Teixeira; Divanildo Outor Monteiro;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Journal of Animal Behaviour and Biometeorology, VOLUME: 12, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus
4
TÍTULO: Utilizing Olive By-Products in the Diet of Bísaro Pigs: Enhancing the Value of the Breed's Dry-Cured Products
AUTORES: Ana Leite; Lia Vasconcelos; Sergio Lopez; Divanildo Outor Monteiro; Vitor Pinheiro; Sandra Rodrigues; Alfredo Teixeira;
PUBLICAÇÃO: 2024
INDEXADO EM: CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Rabbit nutrition and feeding
AUTORES: Victor Pinheiro; Thierry Gidenne;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Veterinary Care of Farm Rabbits: A Complete Practice Guide to Rabbit Medicine and Production
INDEXADO EM: Scopus
7
TÍTULO: Effects of Urtica urens in the Feed of Broilers on Performances, Digestibility, Carcass Characteristics and Blood Parameters  Full Text
AUTORES: Teixeira, Jose; Nunes, Pedro; Outor Monteiro, Divanildo; Mourao, Jose Luis; Alves, Anabela; Pinheiro, Victor;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 13, NÚMERO: 13
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Effects of Dietary Incorporation of Grape Stalks Untreated and Fungi-Treated in Growing Rabbits: A Preliminary Study  Full Text
AUTORES: Costa Silva, V; Pinheiro, V; Alves, A; Silva, JA; Marques, G; Lorenzo, J; Rodrigues, M; Ferreira, L;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 12, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Can the Introduction of Different Olive Cakes Affect the Carcass, Meat and Fat Quality of Bisaro Pork?
AUTORES: Leite, Ana; Dominguez, Ruben; Vasconcelos, Lia; Ferreira, Iasmin; Pereira, Etelvina; Pinheiro, Victor; Outor Monteiro, Divanildo; Rodrigues, Sandra; Lorenzo, Jose Manuel; Santos, Eva Maria; Andres, Silvina Cecilia; Campagnol, Paulo C. B.; Teixeira, Alfredo;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7
NO MEU: ORCID
Página 1 de 6. Total de resultados: 51.