1
TÍTULO: Exploring the Potential of Olive By-Products in Bísaro Pig Feed: Effects on the Chemical Compositions and Fatty Acid Profiles of Three Different Muscles
AUTORES: Jessica Paié Ribeiro; Victor Pinheiro; Cristina Guedes; Maria José Gomes; José Teixeira; Ana Leite; Lia Vasconcelos; Alfredo Teixeira; Divanildo Outor Monteiro;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Foods, VOLUME: 14, NÚMERO: 5
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2
TÍTULO: Effect of Production Systems on Carcass Traits, Visceral Development and Meat Quality in Fattening Rabbits
AUTORES: Divanildo Outor Monteiro; José António Silva; José Luís Mourão; Victor Pinheiro;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Advances in Animal and Veterinary Sciences, VOLUME: 12, NÚMERO: 1
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TÍTULO: From Waste to Resource: Compositional Analysis of Olive Cake's Fatty Acids, Nutrients and Antinutrients
AUTORES: Paie Ribeiro, Jessica; Baptista, Filipa; Teixeira, Jose; Guedes, Cristina; Gomes, Maria Jose; Teixeira, Alfredo; Barros, Ana Novo; Pinheiro, Victor; Outor Monteiro, Divanildo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 13
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4
TÍTULO: Effect of housing systems on behaviour and growth performance in fattening rabbits
AUTORES: Pinheiro, Victor; Silva, Severiano; Mourao, Jose Luis; Teixeira, Jose; Monteiro, Divanildo Outor;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF ANIMAL BEHAVIOUR AND BIOMETEOROLOGY, VOLUME: 12, NÚMERO: 2
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5
TÍTULO: Utilizing Olive By-Products in the Diet of Bísaro Pigs: Enhancing the Value of the Breed's Dry-Cured Products
AUTORES: Ana Leite; Lia Vasconcelos; Sergio Lopez; Divanildo Outor Monteiro; Vitor Pinheiro; Sandra Rodrigues; Alfredo Teixeira;
PUBLICAÇÃO: 2024
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7
TÍTULO: In Vivo Study of the Effect of Sugarcane Bagasse Lignin Supplementation on Broiler Chicken Diet as a Step to Validate the Established Chicken Gastrointestinal Tract In Vitro Model  Full Text
AUTORES: de Carvalho, Nelson Mota; Souza, Carla Giselly de; Costa, Celia Maria; Castro, Claudia; Fangueiro, Joana F.; Horta, Bruno; Outor Monteiro, Divanildo; Teixeira, Jose; Mourao, Jose Luis; Pinheiro, Victor; Amaro, Ana L.; Costa, Patricia Santos; Oliveira, Catarina S. S.; Pintado, Manuela Estevez; Oliveira, Diana Luazi; Madureira, Ana Raquel;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 16, NÚMERO: 20
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8
TÍTULO: Rabbit nutrition and feeding
AUTORES: Victor Pinheiro; Thierry Gidenne;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Veterinary Care of Farm Rabbits: A Complete Practice Guide to Rabbit Medicine and Production
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9
TÍTULO: Exploring the Variability in Phenolic Compounds and Antioxidant Capacity in Olive Oil By-Products: A Path to Sustainable Valorization
AUTORES: Paie Ribeiro, Jessica; Baptista, Filipa; Gomes, Maria Jose; Teixeira, Alfredo; Pinheiro, Victor; Outor Monteiro, Divanildo; Barros, Ana Novo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 13, NÚMERO: 12
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TÍTULO: Effect of three cooking methods on cooking loss and edible weight of rabbit meat
AUTORES: CARLA GONÇALVES ; Tânia Silva-Santos ; Luís Ferreira; Inês Santos; Marta Silva; Pedro Nunes; José Teixeira; Divanildo Monteiro; Victor Pinheiro;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Acta Portuguesa de Nutrição, VOLUME: 39
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