Luis Mayor López
AuthID: R-000-J32
1
TÃTULO: Evaluation of carbohydrate-to-lipid ratio in diets supplemented with Bacillus subtilis probiotic strain on growth performance, body composition and digestibility in juvenile white seabass (Atractoscion nobilis, Ayres 1860) Full Text
AUTORES: Lus M Lopez; Jorge O Olmos Soto; Idaly T Trejo Escamilla; Maricela F Flores Ibarra; Leonel Ochoa; Mark Drawbridge; Helena Peres ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: AQUACULTURE RESEARCH, VOLUME: 47, NÚMERO: 6
AUTORES: Lus M Lopez; Jorge O Olmos Soto; Idaly T Trejo Escamilla; Maricela F Flores Ibarra; Leonel Ochoa; Mark Drawbridge; Helena Peres ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: AQUACULTURE RESEARCH, VOLUME: 47, NÚMERO: 6
2
TÃTULO: Career path of food science and technology professionals: Entry to the world of work Full Text
AUTORES: Vassiliki Oreopoulou; Virginia Giannou; Zoltan Lakner; Paola Pittia; Luis Mayor; Cristina L M Silva; Rui Costa;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 42, NÚMERO: 2
AUTORES: Vassiliki Oreopoulou; Virginia Giannou; Zoltan Lakner; Paola Pittia; Luis Mayor; Cristina L M Silva; Rui Costa;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 42, NÚMERO: 2
3
TÃTULO: Skill development in food professionals: a European study Full Text
AUTORES: Luis Mayor; Katherine Flynn; Efimia Dermesonluoglu; Paola Pittia; Erik Baderstedt; Barbara Ruiz Bejarano; Mihaela Geicu; Mafalda A C Quintas; Zoltan Lakner; Rui Costa;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 240, NÚMERO: 5
AUTORES: Luis Mayor; Katherine Flynn; Efimia Dermesonluoglu; Paola Pittia; Erik Baderstedt; Barbara Ruiz Bejarano; Mihaela Geicu; Mafalda A C Quintas; Zoltan Lakner; Rui Costa;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 240, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: Effect of fishmeal replacement by soy protein concentrate with taurine supplementation on hepatic intermediary metabolism and antioxidant status of totoaba juveniles (Totoaba macdonaldi) Full Text
AUTORES: Isaura Banuelos Vargas; Lus M Lopez; Amalia Perez Jimenez; Helena Peres ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: COMPARATIVE BIOCHEMISTRY AND PHYSIOLOGY B-BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY, VOLUME: 170, NÚMERO: 1
AUTORES: Isaura Banuelos Vargas; Lus M Lopez; Amalia Perez Jimenez; Helena Peres ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: COMPARATIVE BIOCHEMISTRY AND PHYSIOLOGY B-BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGY, VOLUME: 170, NÚMERO: 1
5
TÃTULO: Shrinkage, density, porosity and shape changes during dehydration of pumpkin (Cucurbita pepo L.) fruits Full Text
AUTORES: Mayor, L; Moreira, R; Sereno, AM ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 103, NÚMERO: 1
AUTORES: Mayor, L; Moreira, R; Sereno, AM ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 103, NÚMERO: 1
6
TÃTULO: Microstructural changes during osmotic dehydration of parenchymatic pumpkin tissue Full Text
AUTORES: Mayor, L; Pissarra, J ; Sereno, AM ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 85, NÚMERO: 3
AUTORES: Mayor, L; Pissarra, J ; Sereno, AM ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 85, NÚMERO: 3
7
TÃTULO: Changes in the physical properties of bananas on applying HTST pulse during air-drying Full Text
AUTORES: Kelly Hofsetz; Celso Costa Lopes; Miriam Dupas Hubinger; Luis Mayor; Alberto M Sereno ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 83, NÚMERO: 4
AUTORES: Kelly Hofsetz; Celso Costa Lopes; Miriam Dupas Hubinger; Luis Mayor; Alberto M Sereno ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 83, NÚMERO: 4
8
TÃTULO: Osmotic dehydration kinetics of pumpkin fruits using ternary solutions of sodium chloride and sucrose Full Text
AUTORES: Mayor, L; Moreira, R; Chenlo, F; Sereno, AM ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: DRYING TECHNOLOGY, VOLUME: 25, NÚMERO: 10
AUTORES: Mayor, L; Moreira, R; Chenlo, F; Sereno, AM ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: DRYING TECHNOLOGY, VOLUME: 25, NÚMERO: 10
9
TÃTULO: Relation between mechanical properties and structural changes during osmotic dehydration of pumpkin Full Text
AUTORES: Mayor, L; Cunha, RL; Sereno, AM ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 40, NÚMERO: 4
AUTORES: Mayor, L; Cunha, RL; Sereno, AM ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 40, NÚMERO: 4
10
TÃTULO: Determination of particle density and porosity in foods and porous materials with high moisture content Full Text
AUTORES: Alberto M Sereno ; Maria A Silva; Luis Mayor;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES, VOLUME: 10, NÚMERO: 3
AUTORES: Alberto M Sereno ; Maria A Silva; Luis Mayor;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES, VOLUME: 10, NÚMERO: 3
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