2
TÍTULO: Career path of food science and technology professionals: Entry to the world of work  Full Text
AUTORES: Vassiliki Oreopoulou; Virginia Giannou; Zoltan Lakner; Paola Pittia; Luis Mayor; Cristina L M Silva; Rui Costa;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 42, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Skill development in food professionals: a European study  Full Text
AUTORES: Luis Mayor; Katherine Flynn; Efimia Dermesonluoglu; Paola Pittia; Erik Baderstedt; Barbara Ruiz Bejarano; Mihaela Geicu; Mafalda A C Quintas; Zoltan Lakner; Rui Costa;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 240, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: Shrinkage, density, porosity and shape changes during dehydration of pumpkin (Cucurbita pepo L.) fruits  Full Text
AUTORES: Mayor, L; Moreira, R; Sereno, AM ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 103, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: Microstructural changes during osmotic dehydration of parenchymatic pumpkin tissue  Full Text
AUTORES: Mayor, L; Pissarra, J ; Sereno, AM ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 85, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 35
7
TÍTULO: Changes in the physical properties of bananas on applying HTST pulse during air-drying  Full Text
AUTORES: Kelly Hofsetz; Celso Costa Lopes; Miriam Dupas Hubinger; Luis Mayor; Alberto M Sereno ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 83, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
8
TÍTULO: Osmotic dehydration kinetics of pumpkin fruits using ternary solutions of sodium chloride and sucrose  Full Text
AUTORES: Mayor, L; Moreira, R; Chenlo, F; Sereno, AM ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: DRYING TECHNOLOGY, VOLUME: 25, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
9
TÍTULO: Relation between mechanical properties and structural changes during osmotic dehydration of pumpkin  Full Text
AUTORES: Mayor, L; Cunha, RL; Sereno, AM ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 40, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
10
TÍTULO: Determination of particle density and porosity in foods and porous materials with high moisture content  Full Text
AUTORES: Alberto M Sereno ; Maria A Silva; Luis Mayor;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES, VOLUME: 10, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: WOS CrossRef
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