1
TÍTULO: Influence of Sweetness and Ethanol Content on Mead Acceptability  Full Text
AUTORES: Teresa Gomes; Teresa Dias; Vasco Cadavez ; Joao Verdial; Jorge Sa Morais; Elsa Ramalhosa; Letcia M Estevinho;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES, VOLUME: 65, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Effect of two grapevine (Vitis vinifera L., cv Tinta Roriz) trainning systems on leaf gas exchange and water use efficiency
AUTORES: Ribeiro, AC; Andrade, JV;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: 7th Iberian Congress of Agricultural Engineering and Horticultural Sciences in VII CONGRESO IBERICO DE AGROINGENIERIA Y CIENCIAS HORTICOLAS: INNOVAR Y PRODUCIR PARA EL FUTURO. INNOVATING AND PRODUCING FOR THE FUTURE
INDEXADO EM: WOS
3
TÍTULO: Optimization of mead production using Response Surface Methodology  Full Text
AUTORES: Teresa Gomes; Carla Barradas; Teresa Dias ; Joao Verdial; Jorge Sa Morais; Elsa Ramalhosa ; Leticia M Estevinho;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 59
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Toxicity effects of fungicide residues on the wine-producing process  Full Text
AUTORES: Calhelha, RC ; Andrade, JV; Ferreira, IC ; Estevinho, LM ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 23, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef