1
TÍTULO: Total lipid content and fatty acid composition in edible offal from pigs
AUTORES: Jose Pestana; Cristina Alfaia; Susana Alves; Marta Madeira; Jose Santos Silva; Olga Moreira; Rui Bessa; Fidel Toldra; Jose A M Prates;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF FOOD SAFETY AND FOOD QUALITY-ARCHIV FUR LEBENSMITTELHYGIENE, VOLUME: 70, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÍTULO: Increased intramuscular fat induced by reduced dietary protein in finishing pigs: effects on the longissimus lumborum muscle proteome  Full Text
AUTORES: Pires, VMR; Madeira, MS; Dowle, AA; Thomas, J; Almeida, AM; Prates, JAM;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: MOLECULAR BIOSYSTEMS, VOLUME: 12, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
5
TÍTULO: The combination of arginine and leucine supplementation of reduced crude protein diets for boars increases eating quality of pork
AUTORES: Madeira, MS; Alfaia, CM; Costa, P; Lopes, PA; Lemos, JPC; Bessa, RJB; Prates, JAM;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, VOLUME: 92, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS
9
TÍTULO: The increased intramuscular fat promoted by dietary lysine restriction in lean but not in fatty pig genotypes improves pork sensory attributes
AUTORES: Madeira, MS; Costa, P; Alfaia, CM ; Lopes, PA ; Bessa, RJB ; Lemos, JPC ; Prates, JAM ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, VOLUME: 91, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef