Paulo Jorge Fernandes da Costa
AuthID: R-000-PRK
1
TÃTULO: An Improved Analytical Approach Based on µ-QuEChERS Combined with LC-ESI/MS for Monitoring the Occurrence and Levels of Patulin in Commercial Apple Juices
AUTORES: José Câmara ; Paulo Fernandes; Nelson Barros; Rosa Perestrelo;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Separations, VOLUME: 10, NÚMERO: 3
AUTORES: José Câmara ; Paulo Fernandes; Nelson Barros; Rosa Perestrelo;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Separations, VOLUME: 10, NÚMERO: 3
2
TÃTULO: An Improved Analytical Approach Based on mu-QuEChERS Combined with LC-ESI/MS for Monitoring the Occurrence and Levels of Patulin in Commercial Apple Juices
AUTORES: Camara, Jose S. ; Fernandes, Paulo; Barros, Nelson; Perestrelo, Rosa;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: SEPARATIONS, VOLUME: 10, NÚMERO: 3
AUTORES: Camara, Jose S. ; Fernandes, Paulo; Barros, Nelson; Perestrelo, Rosa;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: SEPARATIONS, VOLUME: 10, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: WOS
3
TÃTULO: Simultaneous determination of N-methyl carbamate residues in pork tissues based on ultrasound assisted QuEChERS-dSPE extraction followed by reversed phase LC-FLD analysis Full Text
AUTORES: Sousa, JF ; Barros, JN; Fernandes, P; Perestrelo, R ; Camara, JS;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 144
AUTORES: Sousa, JF ; Barros, JN; Fernandes, P; Perestrelo, R ; Camara, JS;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 144
4
TÃTULO: High-Throughput Analytical Strategy Based on Modified QuEChERS Extraction and Dispersive Solid-Phase Extraction Clean-up Followed by Liquid Chromatography-Triple-Quadrupole Tandem Mass Spectrometry for Quantification of Multiclass Mycotoxins in Cereals Full Text
AUTORES: Paulo J Fernandes; Nelson Barros; Jose L Santo; Jose S Camara ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD ANALYTICAL METHODS, VOLUME: 8, NÚMERO: 4
AUTORES: Paulo J Fernandes; Nelson Barros; Jose L Santo; Jose S Camara ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD ANALYTICAL METHODS, VOLUME: 8, NÚMERO: 4
5
TÃTULO: Repercussions of growth path on carcass characteristics, meat colour and shear force in Alentejana bulls
AUTORES: Costa, P; Simoes, JA; Costa, ASH; Lemos, JPC; Navas, D; Hocquette, JF; Calkins, CR; Bessa, RJB;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: ANIMAL, VOLUME: 9, NÚMERO: 8
AUTORES: Costa, P; Simoes, JA; Costa, ASH; Lemos, JPC; Navas, D; Hocquette, JF; Calkins, CR; Bessa, RJB;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: ANIMAL, VOLUME: 9, NÚMERO: 8
6
TÃTULO: The combination of arginine and leucine supplementation of reduced crude protein diets for boars increases eating quality of pork
AUTORES: Madeira, MS; Alfaia, CM; Costa, P; Lopes, PA; Lemos, JPC; Bessa, RJB; Prates, JAM;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, VOLUME: 92, NÚMERO: 5
AUTORES: Madeira, MS; Alfaia, CM; Costa, P; Lopes, PA; Lemos, JPC; Bessa, RJB; Prates, JAM;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, VOLUME: 92, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ResearcherID
7
TÃTULO: Bullet timetabler education: Latest improvements towards a more efficient timetabling
AUTORES: Fernandes, P; Pereira, CS; Barbosa, A;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: 10th International Conference on the Practice and Theory of Automated Timetabling, PATAT 2014 in PATAT 2014 - Proceedings of the 10th International Conference on the Practice and Theory of Automated Timetabling
AUTORES: Fernandes, P; Pereira, CS; Barbosa, A;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: 10th International Conference on the Practice and Theory of Automated Timetabling, PATAT 2014 in PATAT 2014 - Proceedings of the 10th International Conference on the Practice and Theory of Automated Timetabling
INDEXADO EM: Scopus
8
TÃTULO: A survey of the occurrence of ochratoxin A in Madeira wines based on a modified QuEChERS extraction procedure combined with liquid chromatography-triple quadrupole tandem mass spectrometry Full Text
AUTORES: Paulo J Fernandes; Nelson Barros; Jose S Camara ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 54, NÚMERO: 1
AUTORES: Paulo J Fernandes; Nelson Barros; Jose S Camara ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 54, NÚMERO: 1
9
TÃTULO: Direct supplementation of diet is the most efficient way of enriching broiler meat with n-3 long-chain polyunsaturated fatty acids Full Text
AUTORES: Ribeiro, T; Lordelo, MM; Alves, SP; Bessa, RJB; Costa, P; Lemos, JPC; Ferreira, LMA; Fontes, CMGA; Prates, JAM;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: BRITISH POULTRY SCIENCE, VOLUME: 54, NÚMERO: 6
AUTORES: Ribeiro, T; Lordelo, MM; Alves, SP; Bessa, RJB; Costa, P; Lemos, JPC; Ferreira, LMA; Fontes, CMGA; Prates, JAM;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: BRITISH POULTRY SCIENCE, VOLUME: 54, NÚMERO: 6
10
TÃTULO: A survey on the occurrence of ochratoxin A in feeds for swine and laying hens Full Text
AUTORES: Martins, HM; Almeida, I; Camacho, C; Costa, JM; Bernardo, F;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Mycotoxin Research, VOLUME: 28, NÚMERO: 2
AUTORES: Martins, HM; Almeida, I; Camacho, C; Costa, JM; Bernardo, F;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Mycotoxin Research, VOLUME: 28, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus CrossRef