Teresa T. Escribano Bailon
AuthID: R-00F-M0G
1
TÃTULO: Chemical and colorimetric study of the influence of grape soluble polysaccharides on the color and stability of malvidin 3-O-glucoside solutions Full Text
AUTORES: Torres Rochera, Barbara; Bras, Natercia F. ; Garcia Estevez, Ignacio; Escribano Bailon, M. Teresa;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 188
AUTORES: Torres Rochera, Barbara; Bras, Natercia F. ; Garcia Estevez, Ignacio; Escribano Bailon, M. Teresa;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 188
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Synergistic effect of mixture of two proline-rich-protein salivary families (aPRP and bPRP) on the interaction with wine flavanols Full Text
AUTORES: Ramos Pineda, AM; Garcia Estevez, I; Soares, S ; de Freitas, V ; Duenas, M; Escribano Bailon, MT;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: 9th Symposium on In Vino Analytica Scientia in FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 272
AUTORES: Ramos Pineda, AM; Garcia Estevez, I; Soares, S ; de Freitas, V ; Duenas, M; Escribano Bailon, MT;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: 9th Symposium on In Vino Analytica Scientia in FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 272
3
TÃTULO: Effect of malvidin-3-glucoside and epicatechin interaction on their ability to interact with salivary proline-rich proteins Full Text
AUTORES: Susana Soares ; Mafalda Santos Silva; Ignacio Garcia Estevez; Elsa Brandao ; Fatima Fonseca; Frederico Ferreira da Silva; Teresa Escribano Bailon, MT; Nuno Mateus ; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: 9th Symposium on In Vino Analytica Scientia in FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 276
AUTORES: Susana Soares ; Mafalda Santos Silva; Ignacio Garcia Estevez; Elsa Brandao ; Fatima Fonseca; Frederico Ferreira da Silva; Teresa Escribano Bailon, MT; Nuno Mateus ; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: 9th Symposium on In Vino Analytica Scientia in FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 276
4
TÃTULO: Interaction between Wine Phenolic Acids and Salivary Proteins by Saturation-Transfer Difference Nuclear Magnetic Resonance Spectroscopy (STD-NMR) and Molecular Dynamics Simulations Full Text
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Jose M Miguel Hernandez Hierro; Natercia F Bras ; Nuno Vale; Paula Gomes ; Nuno Mateus ; Victor de Freitas ; Francisco J Heredia; Maria T Teresa Escribano Bailon;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: 28th International Conference on Polyphenols in JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 65, NÚMERO: 31
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Jose M Miguel Hernandez Hierro; Natercia F Bras ; Nuno Vale; Paula Gomes ; Nuno Mateus ; Victor de Freitas ; Francisco J Heredia; Maria T Teresa Escribano Bailon;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: 28th International Conference on Polyphenols in JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 65, NÚMERO: 31
5
TÃTULO: Effect of flavonols on wine astringency and their interaction with human saliva Full Text
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Natercia F Bras ; Ignacio Garcia Estevez; Nuno Mateus ; Julian C Rivas Gonzalo; Victor de Freitas ; Teresa Escribano Bailon, MT;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 209
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Natercia F Bras ; Ignacio Garcia Estevez; Nuno Mateus ; Julian C Rivas Gonzalo; Victor de Freitas ; Teresa Escribano Bailon, MT;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 209
6
TÃTULO: Characterization of Sensory Properties of Flavanols-A Molecular Dynamic Approach
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Natalia Quijada Morin; Natercia F Bras ; Paula Gomes ; Victor de Freitas ; Julian C Rivas Gonzalo; Teresa T Escribano Bailon;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: CHEMICAL SENSES, VOLUME: 40, NÚMERO: 6
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Natalia Quijada Morin; Natercia F Bras ; Paula Gomes ; Victor de Freitas ; Julian C Rivas Gonzalo; Teresa T Escribano Bailon;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: CHEMICAL SENSES, VOLUME: 40, NÚMERO: 6
7
TÃTULO: New Anthocyanin-Human Salivary Protein Complexes Full Text
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Susana Soares ; Nuno Mateus ; Julian Rivas Gonzalo; Teresa T Escribano Bailon; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: LANGMUIR, VOLUME: 31, NÚMERO: 30
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Susana Soares ; Nuno Mateus ; Julian Rivas Gonzalo; Teresa T Escribano Bailon; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: LANGMUIR, VOLUME: 31, NÚMERO: 30
8
TÃTULO: Interaction of phenolic compounds with bovine serum albumin (BSA) and alpha-amylase and their relationship to astringency perception Full Text
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Rui Goncalves; Julian C Carlos Rivas Gonzalo; Maria T Teresa Escribano Bailon; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 135, NÚMERO: 2
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Rui Goncalves; Julian C Carlos Rivas Gonzalo; Maria T Teresa Escribano Bailon; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 135, NÚMERO: 2