1
TÍTULO: Bee-Associated Beneficial Microbes-Importance for Bees and for Humans  Full Text
AUTORES: Todorov, Svetoslav Dimitrov; Alves, Marcos Vinicio; Bueno, Gisana Cristina Alves; Alves, Virginia Farias; Ivanova, Iskra Vitanova;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INSECTS, VOLUME: 15, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Special Issue: Probiotic Potential of Isolated Cultures from Spontaneously or Naturally Fermented Food Products
AUTORES: Mutukumira, Anthony N.; Todorov, Svetoslav Dimitrov;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Beneficial microorganisms for the health-promoting in oyster aquaculture: realistic alternatives  Full Text
AUTORES: Todorov, Svetoslav Dimitrov; Carneiro, Kayque Ordonho; Lipilkina, Tatiana Alexandrovna; Do, Hyung Ki; Miotto, Marilia; Lindner, Juliano De Dea; Chikindas, Michael Leonidas;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: AQUACULTURE INTERNATIONAL
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÍTULO: Plasmid-Associated Bacteriocin Produced by Pediococcus pentosaceus Isolated from Smoked Salmon: Partial Characterization and Some Aspects of his Mode of Action  Full Text
AUTORES: Todorov, Svetoslav Dimitrov; Wachsman, Monica; Tome, Elisabetta; Vaz Velho, Manuela; Ivanova, Iskra Vitanova;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PROBIOTICS AND ANTIMICROBIAL PROTEINS
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÍTULO: Antimicrobial Compounds in Wine
AUTORES: Svetoslav Dimitrov Todorov; Virginia Farias Alves; Igor Popov; Richard Weeks; Uelinton Manoel Pinto; Nikolay Petrov; Iskra Vitanova Ivanova; Michael Chikindas;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Probiotics and Antimicrobial Proteins
INDEXADO EM: Scopus
7
TÍTULO: Antimicrobial Compounds in Wine  Full Text
AUTORES: Todorov, Svetoslav Dimitrov; Alves, Virginia Farias; Popov, Igor; Weeks, Richard; Pinto, Uelinton Manoel; Petrov, Nikolay; Ivanova, Iskra Vitanova; Chikindas, Michael L.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PROBIOTICS AND ANTIMICROBIAL PROTEINS
INDEXADO EM: WOS
9
TÍTULO: Lactobacillus pentosus B231 Isolated from a Portuguese PDO Cheese: Production and Partial Characterization of Its Bacteriocin  Full Text
AUTORES: Joana Guerreiro; Vitor Monteiro; Carla Ramos; Bernadette Dora Gombossy D de Melo Franco; Rafael Chacon R Ruiz Martinez; Svetoslav Dimitrov Todorov; Paulo Fernandes;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: PROBIOTICS AND ANTIMICROBIAL PROTEINS, VOLUME: 6, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
10
TÍTULO: Effect of Lactic Acid Bacteria on Quality and Safety of Ready-to-eat Sliced Cured/Smoked Meat Products
AUTORES: Jácome, SL; Fonseca, S ; Pinheiro, R; Todorov, SD; Noronha, L; Silva, J; Gomes, A; Pintado, M; Morais, AMMB; Teixeira, P; Vaz Velho, M;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: IBIC2014: 4TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON INDUSTRIAL BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 38
INDEXADO EM: Scopus WOS
Página 1 de 3. Total de resultados: 22.