2
TÍTULO: Interaction between Wine Phenolic Acids and Salivary Proteins by Saturation-Transfer Difference Nuclear Magnetic Resonance Spectroscopy (STD-NMR) and Molecular Dynamics Simulations  Full Text
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Jose M Miguel Hernandez Hierro; Natercia F Bras ; Nuno Vale; Paula Gomes ; Nuno Mateus ; Victor de Freitas ; Francisco J Heredia; Maria T Teresa Escribano Bailon;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: 28th International Conference on Polyphenols in JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 65, NÚMERO: 31
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 28
3
TÍTULO: Polyphenols and Food Quality
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Rosa Perez Gregorio ; Jose M Hernandez Hierro; Natalia Quijada Morin; Ignacio Garcia Estevez;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF FOOD QUALITY, VOLUME: 2017
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: Contribution of Human Oral Cells to Astringency by Binding Salivary Protein/Tannin Complexes  Full Text
AUTORES: Susana Soares ; Raul Ferrer Galego; Elsa Brandao ; Mafalda Silva; Nuno Mateus ; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 64, NÚMERO: 41
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 30
6
TÍTULO: Characterization of Sensory Properties of Flavanols-A Molecular Dynamic Approach
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Natalia Quijada Morin; Natercia F Bras ; Paula Gomes ; Victor de Freitas ; Julian C Rivas Gonzalo; Teresa T Escribano Bailon;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: CHEMICAL SENSES, VOLUME: 40, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 45
7
TÍTULO: New Anthocyanin-Human Salivary Protein Complexes  Full Text
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Susana Soares ; Nuno Mateus ; Julian Rivas Gonzalo; Teresa T Escribano Bailon; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: LANGMUIR, VOLUME: 31, NÚMERO: 30
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 68
8
TÍTULO: Interaction of phenolic compounds with bovine serum albumin (BSA) and alpha-amylase and their relationship to astringency perception  Full Text
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Rui Goncalves; Julian C Carlos Rivas Gonzalo; Maria T Teresa Escribano Bailon; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 135, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 74