Ra?L Ferrer-Gallego
AuthID: R-00G-FZP
1
TÃTULO: Study of human salivary proline-rich proteins interaction with food tannins Full Text
AUTORES: Susana Soares ; Ignacio Garcia Estevez; Raul Ferrer Galego; Natercia F Bras ; Elsa Brandao ; Mafalda Silva; Teixeira, N. ; Fatima Fonseca; Sérgio F. Sousa ; Frederico Ferreira da Silva; Nuno Mateus ; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 243
AUTORES: Susana Soares ; Ignacio Garcia Estevez; Raul Ferrer Galego; Natercia F Bras ; Elsa Brandao ; Mafalda Silva; Teixeira, N. ; Fatima Fonseca; Sérgio F. Sousa ; Frederico Ferreira da Silva; Nuno Mateus ; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 243
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TÃTULO: Interaction between Wine Phenolic Acids and Salivary Proteins by Saturation-Transfer Difference Nuclear Magnetic Resonance Spectroscopy (STD-NMR) and Molecular Dynamics Simulations Full Text
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Jose M Miguel Hernandez Hierro; Natercia F Bras ; Nuno Vale; Paula Gomes ; Nuno Mateus ; Victor de Freitas ; Francisco J Heredia; Maria T Teresa Escribano Bailon;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: 28th International Conference on Polyphenols in JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 65, NÚMERO: 31
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Jose M Miguel Hernandez Hierro; Natercia F Bras ; Nuno Vale; Paula Gomes ; Nuno Mateus ; Victor de Freitas ; Francisco J Heredia; Maria T Teresa Escribano Bailon;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: 28th International Conference on Polyphenols in JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 65, NÚMERO: 31
3
TÃTULO: Polyphenols and Food Quality
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Rosa Perez Gregorio ; Jose M Hernandez Hierro; Natalia Quijada Morin; Ignacio Garcia Estevez;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF FOOD QUALITY, VOLUME: 2017
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Rosa Perez Gregorio ; Jose M Hernandez Hierro; Natalia Quijada Morin; Ignacio Garcia Estevez;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: JOURNAL OF FOOD QUALITY, VOLUME: 2017
INDEXADO EM: Scopus WOS
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TÃTULO: Effect of flavonols on wine astringency and their interaction with human saliva Full Text
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Natercia F Bras ; Ignacio Garcia Estevez; Nuno Mateus ; Julian C Rivas Gonzalo; Victor de Freitas ; Teresa Escribano Bailon, MT;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 209
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Natercia F Bras ; Ignacio Garcia Estevez; Nuno Mateus ; Julian C Rivas Gonzalo; Victor de Freitas ; Teresa Escribano Bailon, MT;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 209
5
TÃTULO: Contribution of Human Oral Cells to Astringency by Binding Salivary Protein/Tannin Complexes Full Text
AUTORES: Susana Soares ; Raul Ferrer Galego; Elsa Brandao ; Mafalda Silva; Nuno Mateus ; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 64, NÚMERO: 41
AUTORES: Susana Soares ; Raul Ferrer Galego; Elsa Brandao ; Mafalda Silva; Nuno Mateus ; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 64, NÚMERO: 41
6
TÃTULO: Characterization of Sensory Properties of Flavanols-A Molecular Dynamic Approach
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Natalia Quijada Morin; Natercia F Bras ; Paula Gomes ; Victor de Freitas ; Julian C Rivas Gonzalo; Teresa T Escribano Bailon;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: CHEMICAL SENSES, VOLUME: 40, NÚMERO: 6
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Natalia Quijada Morin; Natercia F Bras ; Paula Gomes ; Victor de Freitas ; Julian C Rivas Gonzalo; Teresa T Escribano Bailon;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: CHEMICAL SENSES, VOLUME: 40, NÚMERO: 6
7
TÃTULO: New Anthocyanin-Human Salivary Protein Complexes Full Text
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Susana Soares ; Nuno Mateus ; Julian Rivas Gonzalo; Teresa T Escribano Bailon; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: LANGMUIR, VOLUME: 31, NÚMERO: 30
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Susana Soares ; Nuno Mateus ; Julian Rivas Gonzalo; Teresa T Escribano Bailon; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: LANGMUIR, VOLUME: 31, NÚMERO: 30
8
TÃTULO: Interaction of phenolic compounds with bovine serum albumin (BSA) and alpha-amylase and their relationship to astringency perception Full Text
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Rui Goncalves; Julian C Carlos Rivas Gonzalo; Maria T Teresa Escribano Bailon; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 135, NÚMERO: 2
AUTORES: Raul Ferrer Gallego; Rui Goncalves; Julian C Carlos Rivas Gonzalo; Maria T Teresa Escribano Bailon; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 135, NÚMERO: 2