1
TÍTULO: Survival and metabolism of hydroxycinnamic acids by Dekkera bruxellensis in monovarietal wines  Full Text
AUTORES: de Lima, AN; Magalhaes, R; Campos, FM; Couto, JA;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 93
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 6
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Colour profile analysis of Port wines by various instrumental and visual methods  Full Text
AUTORES: Soares da Silva, FAG; Campos, FM; Ferreira, ML; Ribeiro, N; Amaral, B; Simoes, T; Silva, CLM;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 99, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5 Handle
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: New Insights Into Cinnamoyl Esterase Activity of Oenococcus oeni  Full Text
AUTORES: Collombel, I; Melkonian, C; Molenaar, D; Campos, FM; Hogg, T;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FRONTIERS IN MICROBIOLOGY, VOLUME: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 9 Handle
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Phenolic composition of monovarietal red wines regarding volatile phenols and its precursors  Full Text
AUTORES: Lima, A; Oliveira, C; Santos, C; Campos, FM; Couto, JA;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 244, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 12 Handle
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Protein-phenolic interaction as a strategy to reduce the precursors of volatile phenols in wine
AUTORES: Susana S M P Vidigal; Francisco M Campos; José A Couto; António O S S Rangel; Tim Hogg;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: ANALÍTICA – 2018, 9th Meeting of the Analytical Chemistry Division
INDEXADO EM: Handle
7
TÍTULO: Characterization of the aroma and colour profiles of fortified Muscat wines: comparison of Muscat Blanc "A petit grains" grape variety with Red Muscat  Full Text
AUTORES: Jesus, D; Campos, FM; Ferreira, M; Couto, JA;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 243, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7 Handle
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Study of the interaction of hydroxycinnamic acids with different proteins
AUTORES: Susana S M P Vidigal; Francisco M Campos; José A Couto; Tim Hogg; António O S S Rangel;
PUBLICAÇÃO: 2017
INDEXADO EM: Handle
10
TÍTULO: Utilisation of natural and by-products to improve wine safety
AUTORES: Francisco M Campos; José António Couto; Tim Hogg;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Wine Safety, Consumer Preference, and Human Health
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
Página 1 de 4. Total de resultados: 35.