Rui Pedro Figueiredo Queirós
AuthID: R-001-R37
1
TÃTULO: Quality Changes on Cod Fish (Gadus morhua) during Desalting Process and Subsequent High-Pressure Pasteurization
AUTORES: Fidalgo, Liliana G.; Mota, Maria J.; D'Amil, Juliana; Queiros, Rui P.; Pinto, Carlos A.; Delgadillo, Ivonne; Saraiva, Jorge A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 18
AUTORES: Fidalgo, Liliana G.; Mota, Maria J.; D'Amil, Juliana; Queiros, Rui P.; Pinto, Carlos A.; Delgadillo, Ivonne; Saraiva, Jorge A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 18
2
TÃTULO: Biopreservation strategies in combination with mild high pressure treatments in traditional Portuguese ready-to-eat meat sausage Full Text
AUTORES: Castro, SM ; Kolomeytseva, M; Casquete, R; Silva, J; Queiros, R; Saraiva, JA; Teixeira, P;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 19
AUTORES: Castro, SM ; Kolomeytseva, M; Casquete, R; Silva, J; Queiros, R; Saraiva, JA; Teixeira, P;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 19
3
TÃTULO: A detailed study of hydrostatic press, sintering aids and temperature on the densification behavior of Ba(Zr,Y)O3-d electrolyte Full Text
AUTORES: Yang, T; Loureiro, FJA; Queiros, RP; Pukazhselvan, D; Antunes, I; Saraiva, JA;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: 1st International Conference on Hydrogen Energy in INTERNATIONAL JOURNAL OF HYDROGEN ENERGY, VOLUME: 41, NÚMERO: 27
AUTORES: Yang, T; Loureiro, FJA; Queiros, RP; Pukazhselvan, D; Antunes, I; Saraiva, JA;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: 1st International Conference on Hydrogen Energy in INTERNATIONAL JOURNAL OF HYDROGEN ENERGY, VOLUME: 41, NÚMERO: 27
4
TÃTULO: SERVICE AREAS OF LOCAL URBAN GREEN SPACES: AN EXPLORATIVE APPROACH IN ARROIOS, LISBON
AUTORES: Figueiredo, R; Goncalves, AB ; Ramos, IL;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: 1st International Conference on Smart Data and Smart Cities in FIRST INTERNATIONAL CONFERENCE ON SMART DATA AND SMART CITIES, 30TH UDMS, VOLUME: 4-4, NÚMERO: W1
AUTORES: Figueiredo, R; Goncalves, AB ; Ramos, IL;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: 1st International Conference on Smart Data and Smart Cities in FIRST INTERNATIONAL CONFERENCE ON SMART DATA AND SMART CITIES, 30TH UDMS, VOLUME: 4-4, NÚMERO: W1
5
TÃTULO: High pressure and thermal pasteurization effects on sweet cherry juice microbiological stability and physicochemical properties Full Text
AUTORES: Rui P Queiros; Daniel Rainho; Mauro D Santos; Liliana G Fidalgo; Ivonne Delgadillo; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: HIGH PRESSURE RESEARCH, VOLUME: 35, NÚMERO: 1
AUTORES: Rui P Queiros; Daniel Rainho; Mauro D Santos; Liliana G Fidalgo; Ivonne Delgadillo; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: HIGH PRESSURE RESEARCH, VOLUME: 35, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÃTULO: Food Preservation Under Pressure (Hyperbaric Storage) as a Possible Improvement/Alternative to Refrigeration Full Text
AUTORES: Pedro A R Fernandes; Silvia A Moreira; Liliana G Fidalgo; Mauro D Santos; Rui P Queiros; Ivonne Delgadillo; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD ENGINEERING REVIEWS, VOLUME: 7, NÚMERO: 1
AUTORES: Pedro A R Fernandes; Silvia A Moreira; Liliana G Fidalgo; Mauro D Santos; Rui P Queiros; Ivonne Delgadillo; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD ENGINEERING REVIEWS, VOLUME: 7, NÚMERO: 1
7
TÃTULO: The annealing influence on the microstructure and performance of Au@Ni core-shell bimetal as the cathode of low-temperature solid oxide fuel cells Full Text
AUTORES: Tao Yang; Devaraj Ramasamy; Rui Pedro Queiros; Francisco Jose A Almeida Loureiro; Carlos Manuel R Rodrigues de Almeida; Paulo Sergio Juliao;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF HYDROGEN ENERGY, VOLUME: 40, NÚMERO: 14
AUTORES: Tao Yang; Devaraj Ramasamy; Rui Pedro Queiros; Francisco Jose A Almeida Loureiro; Carlos Manuel R Rodrigues de Almeida; Paulo Sergio Juliao;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF HYDROGEN ENERGY, VOLUME: 40, NÚMERO: 14
8
TÃTULO: Preservation under pressure (hyperbaric storage) at 25 degrees C, 30 degrees C and 37 degrees C of a highly perishable dairy food and comparison with refrigeration Full Text
AUTORES: Ricardo V Duarte; Silvia A Moreira; Pedro A R Fernandes; Liliana G Fidalgo; Mauro D Santos; Rui P Queiros; Diana I Santos; Ivonne Delgadillo; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: CyTA-Journal of Food, VOLUME: 13, NÚMERO: 3
AUTORES: Ricardo V Duarte; Silvia A Moreira; Pedro A R Fernandes; Liliana G Fidalgo; Mauro D Santos; Rui P Queiros; Diana I Santos; Ivonne Delgadillo; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: CyTA-Journal of Food, VOLUME: 13, NÚMERO: 3
9
TÃTULO: Preservation of sliced cooked ham at 25,30 and 37 degrees C under moderated pressure (hyperbaric storage) and comparison with refrigerated storage Full Text
AUTORES: Pedro A R Fernandes; Silvia A Moreira; Ricardo Duarte; Diana I Santos; Rui P Queiros; Liliana G Fidalgo; Mauro D Santos; Ivonne Delgadillo; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 95
AUTORES: Pedro A R Fernandes; Silvia A Moreira; Ricardo Duarte; Diana I Santos; Rui P Queiros; Liliana G Fidalgo; Mauro D Santos; Ivonne Delgadillo; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 95
10
TÃTULO: Changes in maize starch water sorption isotherms caused by high pressure Full Text
AUTORES: Mauro D Santos; Jose Ferreira; Liliana G Fidalgo; Rui P Queiros; Ivonne Delgadillo; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 49, NÚMERO: 1
AUTORES: Mauro D Santos; Jose Ferreira; Liliana G Fidalgo; Rui P Queiros; Ivonne Delgadillo; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 49, NÚMERO: 1