1
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TÍTULO: A detailed study of hydrostatic press, sintering aids and temperature on the densification behavior of Ba(Zr,Y)O3-d electrolyte  Full Text
AUTORES: Yang, T; Loureiro, FJA; Queiros, RP; Pukazhselvan, D; Antunes, I; Saraiva, JA;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: 1st International Conference on Hydrogen Energy in INTERNATIONAL JOURNAL OF HYDROGEN ENERGY, VOLUME: 41, NÚMERO: 27
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5
4
TÍTULO: SERVICE AREAS OF LOCAL URBAN GREEN SPACES: AN EXPLORATIVE APPROACH IN ARROIOS, LISBON
AUTORES: Figueiredo, R; Goncalves, AB ; Ramos, IL;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: 1st International Conference on Smart Data and Smart Cities in FIRST INTERNATIONAL CONFERENCE ON SMART DATA AND SMART CITIES, 30TH UDMS, VOLUME: 4-4, NÚMERO: W1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: Food Preservation Under Pressure (Hyperbaric Storage) as a Possible Improvement/Alternative to Refrigeration  Full Text
AUTORES: Pedro A R Fernandes; Silvia A Moreira; Liliana G Fidalgo; Mauro D Santos; Rui P Queiros; Ivonne Delgadillo; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD ENGINEERING REVIEWS, VOLUME: 7, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 14
9
TÍTULO: Preservation of sliced cooked ham at 25,30 and 37 degrees C under moderated pressure (hyperbaric storage) and comparison with refrigerated storage  Full Text
AUTORES: Pedro A R Fernandes; Silvia A Moreira; Ricardo Duarte; Diana I Santos; Rui P Queiros; Liliana G Fidalgo; Mauro D Santos; Ivonne Delgadillo; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 95
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 13
10
TÍTULO: Changes in maize starch water sorption isotherms caused by high pressure  Full Text
AUTORES: Mauro D Santos; Jose Ferreira; Liliana G Fidalgo; Rui P Queiros; Ivonne Delgadillo; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 49, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 9
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