Maria Joao Nepomuceno Pereira Monteiro Palermo Faria
AuthID: R-002-0TC
1
TÃTULO: Edible packaging: A vehicle for functional compounds
AUTORES: Pereira, JO; Pintado, MM;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Edible Food Packaging: Materials and Processing Technologies
AUTORES: Pereira, JO; Pintado, MM;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Edible Food Packaging: Materials and Processing Technologies
INDEXADO EM: Scopus
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TÃTULO: Development of a low fat fresh pork sausage based on chitosan with health claims: impact on the quality, functionality and shelf-life
AUTORES: Deborah S do Amaral; Alejandra Cardelle Cobas; Barbara M S do Nascimento; Maria J Monteiro; Marta S Madruga; Maria Manuela E Pintado;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 6, NÚMERO: 8
AUTORES: Deborah S do Amaral; Alejandra Cardelle Cobas; Barbara M S do Nascimento; Maria J Monteiro; Marta S Madruga; Maria Manuela E Pintado;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 6, NÚMERO: 8
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TÃTULO: Chemical and microbiological characterisation of "Salpicao de Vinhais" and "Chourica de Vinhais": Traditional dry sausages produced in the North of Portugal Full Text
AUTORES: Vania Ferreira; Joana Barbosa; Joana Silva ; Sandra Vendeiro; Ana Mota; Fatima Silva; Maria J Joao Monteiro; Tim Hogg; Paul Gibbs; Paula Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 24, NÚMERO: 6
AUTORES: Vania Ferreira; Joana Barbosa; Joana Silva ; Sandra Vendeiro; Ana Mota; Fatima Silva; Maria J Joao Monteiro; Tim Hogg; Paul Gibbs; Paula Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 24, NÚMERO: 6
4
TÃTULO: Chemical and microbiological characterization of alheira: A typical Portuguese fermented sausage with particular reference to factors relating to food safety Full Text
AUTORES: Ferreira, V; Barbosa, J; Vendeiro, S; Mota, A; Silva, F; Monteiro, MJ; Hogg, T ; Gibbs, P; Teixeira, P ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 73, NÚMERO: 4
AUTORES: Ferreira, V; Barbosa, J; Vendeiro, S; Mota, A; Silva, F; Monteiro, MJ; Hogg, T ; Gibbs, P; Teixeira, P ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 73, NÚMERO: 4