Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Zita Emanuela Martins
AuthID:
R-00F-NRF
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (28)
Review (3)
Article in Press (1)
Proceedings Paper (1)
Year Start - End:
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 33
1
TÃTULO:
Dynamic sensory analysis by Temporal Dominance of Sensations paired with dynamic liking and wanting methodologies to understand the consumers? preference between two beer styles enriched with elderberries
Full Text
AUTORES:
Machado Jr, Julio C.;
Martins, Zita E.
; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
173
INDEXADO EM:
WOS
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Dynamic sensory analysis by Temporal Dominance of Sensations paired with dynamic liking and wanting methodologies to understand the consumers’ preference between two beer styles enriched with elderberries
Full Text
AUTORES:
Machado, JC; Jr.;
Martins, ZE
; Ferreira, IMPLVO;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
LWT,
VOLUME:
173
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
:
4
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
3
TÃTULO:
From data to insight: Exploring contaminants in different food groups with literature mining and machine learning techniques
AUTORES:
Martins, Zita E.
; Ramos, Helena;
Araujo, Ana Margarida
;
Silva, Marta
; Ribeiro, Mafalda;
Melo, Armindo
;
Mansilha, Catarina
;
Viegas, Olga
;
Faria, Miguel A.
;
Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
CURRENT RESEARCH IN FOOD SCIENCE,
VOLUME:
7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
4
TÃTULO:
Mycotoxins' Prevalence in Food Industry By-Products: A Systematic Review
Full Text
AUTORES:
Lopes, Paloma; Sobral, M. Madalena C.; Lopes, Guido R.;
Martins, Zita E.
;
Passos, Claudia P.
; Petronilho, Silvia;
Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
TOXINS,
VOLUME:
15,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
5
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
5
TÃTULO:
Nutritional composition and minerals bioaccessibility of commercial fruit flours
AUTORES:
Galvão, F; Pinto, E;
Martins, ZE
;
Almeida, AA
;
Ferreira, IMPLVO
; de Lima, VA; Felsner, ML;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
Journal of Food Measurement and Characterization
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
PORTUGUESE TYPICAL STARTER SOUPS: DOES SALT REDUCTION AFFECT PERCEPTION AND SENSORY QUALITY AT A UNIVERSITY CANTEEN?
Full Text
AUTORES:
Dantas, NM;
Pinto e Silva, MEM
;
Martins, ZE
; Dutra, RR; Damasceno, KSFDC;
Pinho, O
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
JOURNAL OF CULINARY SCIENCE & TECHNOLOGY,
VOLUME:
21,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
7
TÃTULO:
Mycotoxin Interactions along the Gastrointestinal Tract: In Vitro Semi-Dynamic Digestion and Static Colonic Fermentation of a Contaminated Meal
Full Text
AUTORES:
Costa Sobral, Maria Madalena; Goncalves, Tiago;
Martins, Zita E.
; Bauerl, Christine; Cortes Macias, Erika; Collado, Maria Carmen;
Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
TOXINS,
VOLUME:
14,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
8
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
8
TÃTULO:
Natural Brewing Peptides with Enhanced Inhibitory Effects on Angiotensin I-Converting Enzyme
AUTORES:
Rita Ribeiro-Oliveira;
Zita E Martins
;
Miguel Ângelo Faria
; Joana Beatriz Sousa; Isabel M P L V O Ferreira;
Carmen Diniz
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
ECMC 2022
INDEXADO EM:
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
9
TÃTULO:
Nutritional Characterization of Strychnos madagascariensis Fruit Flour Produced by Mozambican Communities and Evaluation of Its Contribution to Nutrient Adequacy
AUTORES:
Chemane, Sandra S., I
; Ribeiro, Mafalda;
Pinto, Edgar
; Pinho, Susana C. M.;
Martins, Zita Sa
;
Almeida, Agostinho
;
Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.
; Khan, Maida;
Pinho, Olivia
;
Susana Casal
;
Viegas, Olga
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
11,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
2
Handle
10
TÃTULO:
Protein Hydrolysates from Brewing By-Products as Natural Alternatives to ACE-Inhibitory Drugs for Hypertension Management
Full Text
AUTORES:
Ribeiro Oliveira, Rita
;
Martins, Zita E.
;
Faria, Miguel Angelo
;
Sousa, Joana Beatriz
;
Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.
;
Diniz, Carmen
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
LIFE-BASEL,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
10
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 4. Total de resultados: 33.
<<
<
1
2
3
4
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service