Marta Maria Moniz Nogueira de Abreu
AuthID: R-000-KQG
1
TÃTULO: Individual risk factors associated with SARS-CoV-2 infection during Alpha variant in high-income countries: a systematic review and meta-analysis
AUTORES: Moniz, Marta; Pereira, Sofia; Soares, Patricia; Aguiar, Pedro; Donato, Helena; Leite, Andreia;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FRONTIERS IN PUBLIC HEALTH, VOLUME: 12
AUTORES: Moniz, Marta; Pereira, Sofia; Soares, Patricia; Aguiar, Pedro; Donato, Helena; Leite, Andreia;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FRONTIERS IN PUBLIC HEALTH, VOLUME: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Long COVID is not the same for everyone: a hierarchical cluster analysis of Long COVID symptoms 9 and 12 months after SARS-CoV-2 test Full Text
AUTORES: Moniz, Marta; Ruivinho, Carolina; Goes, Ana Rita; Soares, Patricia; Leite, Andreia;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: BMC INFECTIOUS DISEASES, VOLUME: 24, NÚMERO: 1
AUTORES: Moniz, Marta; Ruivinho, Carolina; Goes, Ana Rita; Soares, Patricia; Leite, Andreia;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: BMC INFECTIOUS DISEASES, VOLUME: 24, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Gluten-Free Sweet Potato Flour: Effect of Drying Method and Variety on the Quality and Bioactivity
AUTORES: Nelson Pereira; Ana Cristina Ramos; Marco Alves; Vítor D Alves; Cristina Roseiro; Manuela Vida; Margarida Moldão; Marta Abreu;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Molecules, VOLUME: 29, NÚMERO: 23
AUTORES: Nelson Pereira; Ana Cristina Ramos; Marco Alves; Vítor D Alves; Cristina Roseiro; Manuela Vida; Margarida Moldão; Marta Abreu;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Molecules, VOLUME: 29, NÚMERO: 23
4
TÃTULO: Valorisation of Wasted Immature Tomato to Innovative Fermented Functional Foods
AUTORES: Pereira, Nelson; Farrokhi, Mahsa; Vida, Manuela; Lageiro, Manuela; Ramos, Ana Cristina; VIEIRA, MC; Alegria, Carla; Goncalves, Elsa M.; Abreu, Marta;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 7
AUTORES: Pereira, Nelson; Farrokhi, Mahsa; Vida, Manuela; Lageiro, Manuela; Ramos, Ana Cristina; VIEIRA, MC; Alegria, Carla; Goncalves, Elsa M.; Abreu, Marta;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 7
5
TÃTULO: Influence of Air-Drying Conditions on Quality, Bioactive Composition and Sensorial Attributes of Sweet Potato Chips
AUTORES: Gonçalves, EM; Pereira, N; Silva, M; Alvarenga, N; Ramos, AC; Alegria, C; Abreu, M;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Foods, VOLUME: 12, NÚMERO: 6
AUTORES: Gonçalves, EM; Pereira, N; Silva, M; Alvarenga, N; Ramos, AC; Alegria, C; Abreu, M;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Foods, VOLUME: 12, NÚMERO: 6
6
TÃTULO: Nutritional Properties of Baobab Pulp from Different Angolan Origins
AUTORES: Monteiro, Sara; Reboredo, Fernando H.; Lageiro, Maria Manuela; Lourenco, Vanda M. ; Dias, Joao; Lidon, Fernando; Abreu, Marta; Martins, Antonio P. L.; Alvarenga, Nuno;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 17
AUTORES: Monteiro, Sara; Reboredo, Fernando H.; Lageiro, Maria Manuela; Lourenco, Vanda M. ; Dias, Joao; Lidon, Fernando; Abreu, Marta; Martins, Antonio P. L.; Alvarenga, Nuno;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 17
7
TÃTULO: Multi-Target Alternative Approaches to Promoting Fresh-Cut Carrots' Bioactive and Fresh-like Quality
AUTORES: Alegria, Carla; Goncalves, Elsa M.; Moldao Martins, Margarida; Abreu, Marta;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 16
AUTORES: Alegria, Carla; Goncalves, Elsa M.; Moldao Martins, Margarida; Abreu, Marta;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 16
8
TÃTULO: Advances in understanding and improving the nutraceutical properties of broccoli and other Brassicas
AUTORES: Elsa M Gonçalves; Carla Alegria; Ana Cristina Ramos; Marta Abreu;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Burleigh Dodds Series in Agricultural Science - Understanding and optimising the nutraceutical properties of fruit and vegetables
AUTORES: Elsa M Gonçalves; Carla Alegria; Ana Cristina Ramos; Marta Abreu;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Burleigh Dodds Series in Agricultural Science - Understanding and optimising the nutraceutical properties of fruit and vegetables
9
TÃTULO: Calcium biofortification of Rocha pears, tissues accumulation and physicochemical implications in fresh and heat-treated fruits Full Text
AUTORES: Claudia Campos Pessoa; Fernando Cebola Lidon; Ana Rita F Coelho; Joao Cravidao Caleiro; Ana Coelho Marques; Ines Carmo Luis; Jose Carlos Kullberg; Paulo Legoinha ; Maria da Graca Brito; Jose Cochicho Ramalho; Mauro A M Guerra ; Roberta G Leitao; Manuela Simoes; Paula Scotti Campos; Jose Manuel N Semedo; Maria Manuela Silva; Isabel P Pais; Nuno Leal; Nuno Alvarenga; Elsa M Goncalves; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: SCIENTIA HORTICULTURAE, VOLUME: 277
AUTORES: Claudia Campos Pessoa; Fernando Cebola Lidon; Ana Rita F Coelho; Joao Cravidao Caleiro; Ana Coelho Marques; Ines Carmo Luis; Jose Carlos Kullberg; Paulo Legoinha ; Maria da Graca Brito; Jose Cochicho Ramalho; Mauro A M Guerra ; Roberta G Leitao; Manuela Simoes; Paula Scotti Campos; Jose Manuel N Semedo; Maria Manuela Silva; Isabel P Pais; Nuno Leal; Nuno Alvarenga; Elsa M Goncalves; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: SCIENTIA HORTICULTURAE, VOLUME: 277
10
TÃTULO: Influence of a heat-shock pre-treatment on wound-induced phenolic biosynthesis as an alternative strategy towards fresh-cut carrot processing
AUTORES: Alegria, C; Goncalves, EM; Moldao Martins, M; Abreu, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, VOLUME: 28, NÚMERO: 5
AUTORES: Alegria, C; Goncalves, EM; Moldao Martins, M; Abreu, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, VOLUME: 28, NÚMERO: 5