Paula Cristina Maia Teixeira
AuthID: R-000-E5B
1
TÃTULO: Bacteriological safety and quality of composted products from animal, urban or sewage sludge wastes Full Text
AUTORES: Vaz Moreira, Ivone; D'Arnese, Angelo; Knoll, Maurice; Teixeira, A. Margarida; Barbosa, Joana Bastos; Teixeira, Paula; Manaia, Celia M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: ENVIRONMENTAL POLLUTION, VOLUME: 364
AUTORES: Vaz Moreira, Ivone; D'Arnese, Angelo; Knoll, Maurice; Teixeira, A. Margarida; Barbosa, Joana Bastos; Teixeira, Paula; Manaia, Celia M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: ENVIRONMENTAL POLLUTION, VOLUME: 364
2
TÃTULO: Biopreservation of Vegetables
AUTORES: Bárbara Ramos; Teresa S Brandão; Paula Teixeira; Cristina M Silva;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Novel approaches in Biopreservation for Food and Clinical Purposes
AUTORES: Bárbara Ramos; Teresa S Brandão; Paula Teixeira; Cristina M Silva;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Novel approaches in Biopreservation for Food and Clinical Purposes
3
TÃTULO: Development and optimization of high-protein and low-saturated fat bread formulations enriched with lupin and microalgae
AUTORES: Pereira, Tatiana; Costa, Sandrina; Barroso, Sonia; Teixeira, Paula; Mendes, Susana; Gil, Maria M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 191
AUTORES: Pereira, Tatiana; Costa, Sandrina; Barroso, Sonia; Teixeira, Paula; Mendes, Susana; Gil, Maria M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 191
4
TÃTULO: Lactic Acid Bacteria isolated from traditional and innovative alheiras as potential biocontrol agents Full Text
AUTORES: Azevedo, Ines; Barbosa, Joana; Albano, Helena; Nogueira, Teresa; Teixeira, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 119
AUTORES: Azevedo, Ines; Barbosa, Joana; Albano, Helena; Nogueira, Teresa; Teixeira, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 119
5
TÃTULO: Assessing Antimicrobial Efficacy on Plastics and Other Non-Porous Surfaces: A Closer Look at Studies Using the ISO 22196:2011 Standard
AUTORES: de Carvalho, Teresa Bento; Barbosa, Joana Bastos; Teixeira, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: BIOLOGY-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
AUTORES: de Carvalho, Teresa Bento; Barbosa, Joana Bastos; Teixeira, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: BIOLOGY-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
6
TÃTULO: Optimizing Antimicrobial Efficacy: Investigating the Impact of Zinc Oxide Nanoparticle Shape and Size
AUTORES: Mendes, Ana Rita; Granadeiro, Carlos M.; Leite, Andreia; Eulália Pereira; Teixeira, Paula; Pocas, Fatima;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NANOMATERIALS, VOLUME: 14, NÚMERO: 7
AUTORES: Mendes, Ana Rita; Granadeiro, Carlos M.; Leite, Andreia; Eulália Pereira; Teixeira, Paula; Pocas, Fatima;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NANOMATERIALS, VOLUME: 14, NÚMERO: 7
7
TÃTULO: Assessing Antimicrobial Efficacy on Plastics and Other Non-Porous Surfaces: A Closer Look at Studies Using the ISO 22196:2011 Standard
AUTORES: Teresa Bento de Carvalho; Joana Bastos Barbosa; Paula Teixeira;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Biology, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
AUTORES: Teresa Bento de Carvalho; Joana Bastos Barbosa; Paula Teixeira;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Biology, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus
NO MEU: ORCID
8
TÃTULO: Use of Zinc Oxide Nanoparticles Incorporated in Polybutylene Adipate Terephthalate for Food Packaging. A Focus on the Impact in Functional and Physic-Mechanical Properties and on Migration Thereof
AUTORES: Mendes, Ana Rita; Teixeira, Paula; Pocas, Fatima;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PACKAGING TECHNOLOGY AND SCIENCE, VOLUME: 37, NÚMERO: 8
AUTORES: Mendes, Ana Rita; Teixeira, Paula; Pocas, Fatima;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PACKAGING TECHNOLOGY AND SCIENCE, VOLUME: 37, NÚMERO: 8
9
TÃTULO: Clean labelling sodium nitrite at pilot scale: In-situ reduction of nitrate from plant sources and its effects on the overall quality and safety of restructured cooked ham
AUTORES: de Carvalho, Teresa Bento; Oliveira, Monica; Gomes, Ana Maria; Monteiro, Maria Joao; Pintado, Manuela; Komora, Norton; Duraes, Tiago; Nunes, Fernando M.; Cosme, Fernanda; Patarata, Luis; Brandao, Teresa R. S.; Barbosa, Joana Bastos; Teixeira, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 216
AUTORES: de Carvalho, Teresa Bento; Oliveira, Monica; Gomes, Ana Maria; Monteiro, Maria Joao; Pintado, Manuela; Komora, Norton; Duraes, Tiago; Nunes, Fernando M.; Cosme, Fernanda; Patarata, Luis; Brandao, Teresa R. S.; Barbosa, Joana Bastos; Teixeira, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 216
10
TÃTULO: Preventing Fungal Spoilage from Raw Materials to Final Product: Innovative Preservation Techniques for Fruit Fillings
AUTORES: de Carvalho, Teresa Bento; Silva, Beatriz Nunes; Tome, Elisabetta; Teixeira, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 17
AUTORES: de Carvalho, Teresa Bento; Silva, Beatriz Nunes; Tome, Elisabetta; Teixeira, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 17