Peter Ho
AuthID: R-000-F46
1
TÃTULO: Characterization of bacteriocins produced by two strains of Lactobacillus plantarum isolated from Beloura and Chourico, traditional pork products from Portugal Full Text
AUTORES: Todorov, SD; Ho, P; Vaz Velho, M; Dicks, LMT;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 84, NÚMERO: 3
AUTORES: Todorov, SD; Ho, P; Vaz Velho, M; Dicks, LMT;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: MEAT SCIENCE, VOLUME: 84, NÚMERO: 3
2
TÃTULO: Experiments in Unit Operations and Processing of Foods
AUTORES: VIEIRA, MC ; Peter Ho;
PUBLICAÇÃO: 2008
AUTORES: VIEIRA, MC ; Peter Ho;
PUBLICAÇÃO: 2008
INDEXADO EM: CrossRef
3
TÃTULO: Optimisation of bacteriocin ST153Ch production by Lactobacillus sakei ST153Ch, strain isolated from salpicao, a traditional pork product from the north-west of Portugal Full Text
AUTORES: Svetoslav Dimitrov Todorov; Peter Ho; Manuela Vaz Velho;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 136
AUTORES: Svetoslav Dimitrov Todorov; Peter Ho; Manuela Vaz Velho;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 136
INDEXADO EM: WOS
4
TÃTULO: Effects of various sugars added to growth and drying media upon thermotolerance and survival throughout storage of freeze-dried lactobacillus delbrueckii ssp bulgaricus Full Text
AUTORES: Carvalho, AS ; Silva, J ; Ho, P; Teixeira, P ; Malcata, FX ; Gibbs, P;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: BIOTECHNOLOGY PROGRESS, VOLUME: 20, NÚMERO: 1
AUTORES: Carvalho, AS ; Silva, J ; Ho, P; Teixeira, P ; Malcata, FX ; Gibbs, P;
PUBLICAÇÃO: 2004, FONTE: BIOTECHNOLOGY PROGRESS, VOLUME: 20, NÚMERO: 1
5
TÃTULO: Effects of addition of sucrose and salt, and of starvation upon thermotolerance and survival during storage of freeze-dried Lactobacillus delbrueckii ssp bulgaricus Full Text
AUTORES: Carvalho, AS ; Silva, J ; Ho, P; Teixeira, P ; Malcata, FX ; Gibbs, P;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 68, NÚMERO: 8
AUTORES: Carvalho, AS ; Silva, J ; Ho, P; Teixeira, P ; Malcata, FX ; Gibbs, P;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 68, NÚMERO: 8
6
TÃTULO: Characterization and identification of microflora from soaked cod and respective salted raw materials Full Text
AUTORES: Rodrigues, MJ; Ho, P; Lopez Caballero, ME; Vaz Pires, P ; Nunes, ML ;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 20, NÚMERO: 4
AUTORES: Rodrigues, MJ; Ho, P; Lopez Caballero, ME; Vaz Pires, P ; Nunes, ML ;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 20, NÚMERO: 4
7
TÃTULO: Protective effect of sorbitol and monosodium glutamate during storage of freeze-dried lactic acid bacteria
AUTORES: Carvalho, AS ; Silva, J ; Ho, P; Teixeira, P ; Malcata, FX ; Gibbs, P;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: LAIT, VOLUME: 83, NÚMERO: 3
AUTORES: Carvalho, AS ; Silva, J ; Ho, P; Teixeira, P ; Malcata, FX ; Gibbs, P;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: LAIT, VOLUME: 83, NÚMERO: 3
8
TÃTULO: Impedimetric method for estimating the residual activity of freeze-dried Lactobacillus delbrueckii ssp bulgaricus Full Text
AUTORES: Carvalho, AS ; Silva, J ; Ho, P; Teixeira, P ; Malcata, FX ; Gibbs, P;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, VOLUME: 13, NÚMERO: 6
AUTORES: Carvalho, AS ; Silva, J ; Ho, P; Teixeira, P ; Malcata, FX ; Gibbs, P;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, VOLUME: 13, NÚMERO: 6
9
TÃTULO: Effect of various growth media upon survival during storage of freeze-dried Enterococcus faecalis and Enterococcus durans. SURVIVAL OF FREEZE-DRIED ENTEROCOCCUS SPP. Full Text
AUTORES: Carvalho, AS ; Silva, J; Ho, P; Teixeira, P ; Malcata, FX ; Gibbs, P;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 94, NÚMERO: 6
AUTORES: Carvalho, AS ; Silva, J; Ho, P; Teixeira, P ; Malcata, FX ; Gibbs, P;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 94, NÚMERO: 6
10
TÃTULO: Survival of freeze-dried Lactobacillus plantarum and Lactobacillus rhamnosus during storage in the presence of protectants Full Text
AUTORES: Carvalho, AS ; Silva, J ; Ho, P; Teixeira, P ; Malcata, FX ; Gibbs, P;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: BIOTECHNOLOGY LETTERS, VOLUME: 24, NÚMERO: 19
AUTORES: Carvalho, AS ; Silva, J ; Ho, P; Teixeira, P ; Malcata, FX ; Gibbs, P;
PUBLICAÇÃO: 2002, FONTE: BIOTECHNOLOGY LETTERS, VOLUME: 24, NÚMERO: 19