Teresa de Jesus Tavares Delgado
AuthID: R-004-V4A
1
TÃTULO: Optimization of osmotic dehydration of chestnut (Castanea sativa Mill.) slices using response surface methodology
AUTORES: Delgado, T; Paim, B; Pereira, JA; Susana Casal ; Ramalhosa, E;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: International Journal of Food Studies, VOLUME: 7, NÚMERO: 1
AUTORES: Delgado, T; Paim, B; Pereira, JA; Susana Casal ; Ramalhosa, E;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: International Journal of Food Studies, VOLUME: 7, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Organic acid profile of chestnut (Castanea sativa Mill.) as affected by hot air convective drying Drying influence on chestnut organic acids. Drying influence on chestnut organic acids Full Text
AUTORES: Delgado, T; Ramalhosa, E; Pereira, JA; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES, VOLUME: 21, NÚMERO: 1
AUTORES: Delgado, T; Ramalhosa, E; Pereira, JA; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES, VOLUME: 21, NÚMERO: 1
3
TÃTULO: Effect of hot air convective drying on the fatty acid and vitamin E composition of chestnut (Castanea sativa Mill.) slices Full Text
AUTORES: Teresa Delgado; Jose Alberto Pereira; Elsa Ramalhosa; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 242, NÚMERO: 8
AUTORES: Teresa Delgado; Jose Alberto Pereira; Elsa Ramalhosa; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 242, NÚMERO: 8
4
TÃTULO: EFFECT OF DRYING ON COLOR, PROXIMATE COMPOSITION AND DRYING KINETICS OF SLICED CHESTNUTS. Effect of Drying on Chestnut Slices Full Text
AUTORES: Teresa Delgado; Jose Alberto Pereira; Susana Casal ; Elsa Ramalhosa;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING, VOLUME: 39, NÚMERO: 5
AUTORES: Teresa Delgado; Jose Alberto Pereira; Susana Casal ; Elsa Ramalhosa;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING, VOLUME: 39, NÚMERO: 5
5
TÃTULO: Evaluation of the effect of experimental conditions on the total reductive capacity of extracts of lettuce through an experimental design
AUTORES: Delgado, T; Ferreira, A; Pereira, JA; Baptista, P; Susana Casal ; Ramalhosa, E;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: 7th Iberian Congress of Agricultural Engineering and Horticultural Sciences in VII CONGRESO IBERICO DE AGROINGENIERIA Y CIENCIAS HORTICOLAS: INNOVAR Y PRODUCIR PARA EL FUTURO. INNOVATING AND PRODUCING FOR THE FUTURE
AUTORES: Delgado, T; Ferreira, A; Pereira, JA; Baptista, P; Susana Casal ; Ramalhosa, E;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: 7th Iberian Congress of Agricultural Engineering and Horticultural Sciences in VII CONGRESO IBERICO DE AGROINGENIERIA Y CIENCIAS HORTICOLAS: INNOVAR Y PRODUCIR PARA EL FUTURO. INNOVATING AND PRODUCING FOR THE FUTURE
INDEXADO EM: WOS
6
TÃTULO: Effect of addition of fresh and composted coffee grounds on antioxidant activity of lettuce
AUTORES: Delgado, T; Ferreira, A; Gomes, T; Pereira, JA; Baptista, P; Susana Casal ; Ramalhosa, E;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: 7th Iberian Congress of Agricultural Engineering and Horticultural Sciences in VII CONGRESO IBERICO DE AGROINGENIERIA Y CIENCIAS HORTICOLAS: INNOVAR Y PRODUCIR PARA EL FUTURO. INNOVATING AND PRODUCING FOR THE FUTURE
AUTORES: Delgado, T; Ferreira, A; Gomes, T; Pereira, JA; Baptista, P; Susana Casal ; Ramalhosa, E;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: 7th Iberian Congress of Agricultural Engineering and Horticultural Sciences in VII CONGRESO IBERICO DE AGROINGENIERIA Y CIENCIAS HORTICOLAS: INNOVAR Y PRODUCIR PARA EL FUTURO. INNOVATING AND PRODUCING FOR THE FUTURE
INDEXADO EM: WOS
7
TÃTULO: Application of response surface methodology for obtaining lettuce (Lactuca sativa L) by-products extracts with high antioxidative properties Full Text
AUTORES: Teresa Gomes; Teresa Delgado; Anabela Ferreira; Jose Alberto Pereira ; Paula Baptista ; Susana Casal ; Elsa Ramalhosa ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 44
AUTORES: Teresa Gomes; Teresa Delgado; Anabela Ferreira; Jose Alberto Pereira ; Paula Baptista ; Susana Casal ; Elsa Ramalhosa ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 44