1
TÍTULO: Simultaneous vehiculation of curcumin and riboflavin in bigels produced through WPI cold-set gelation
AUTORES: Climaco, Gabrielli Nunes; Goncalves, Raquel F. S.; Fernandes, Jean Michel; Pinheiro, Ana C.; Vicente, Antonio A.; Fasolin, Luiz Henrique;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 158
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TÍTULO: Postharvest Quality Improvement of Tomato (Solanum lycopersicum L.) Fruit Using a Nanomultilayer Coating Containing Aloe vera
AUTORES: María Flores López; Jorge Vieira; Cristina R Rocha; José Lagarón; Miguel Cerqueira; Diana Jasso de Rodríguez; António Vicente;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Foods, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
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TÍTULO: Postharvest Quality Improvement of Tomato (Solanum lycopersicum L.) Fruit Using a Nanomultilayer Coating Containing Aloe vera
AUTORES: Flores Lopez, Maria L.; Vieira, Jorge M.; Rocha, Cristina M. R.; Lagaron, Jose M.; Cerqueira, Miguel A.; Jasso de Rodriguez, Diana; Vicente, Antonio A.; Cruz Romero, Malco;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
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TÍTULO: Incorporation of curcumin-loaded solid lipid nanoparticles into yogurt: Tribo-rheological properties and dynamic in vitro digestion  Full Text
AUTORES: Raquel S Gonçalves; Jean-Michel Fernandes; Joana Martins; Jorge Vieira; Cristiano Abreu; José Gomes; António Vicente; Ana Pinheiro;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Food Research International, VOLUME: 181
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 2
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TÍTULO: Electrical Fields in the Processing of Protein-Based Foods
AUTORES: Pereira, Ricardo N.; Rodrigues, Rui; Avelar, Zita; Leite, Ana Catarina; Leal, Rita; Pereira, Ricardo S.; Vicente, Antonio;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
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7
TÍTULO: Comparison of Different Pretreatment Processes Envisaging the Potential Use of Food Waste as Microalgae Substrate
AUTORES: Marques, Fabiana; Pereira, Francisco; Machado, Luis; Martins, Joana T.; Pereira, Ricardo N.; Costa, Monya M.; Genisheva, Zlatina; Pereira, Hugo; Vicente, Antonio A.; Teixeira, Jose A.; Geada, Pedro;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 1
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TÍTULO: Valorization of Cork Stoppers, Coffee-Grounds and Walnut Shells in the Development and Characterization of Pectin-Based Composite Films: Physical, Barrier, Antioxidant, Genotoxic, and Biodegradation Properties
AUTORES: Cruz, Rui M. S.; Rainer, Bernhard; Wagner, Isabella; Krauter, Victoria; Janalikova, Magda; Vicente, Antonio A.; Vieira, Jorge M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: POLYMERS, VOLUME: 16, NÚMERO: 8
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TÍTULO: Gelatin-based nanocomposite films activated by double emulsion loaded with Pitanga leaf extract: Bioaccessibility and cytotoxicity of emulsions and films after in vitro digestion
AUTORES: Tessaro, Larissa; Goncalves, Raquel F. S.; Martins, Joana T.; Pinheiro, Ana C.; Vicente, Antonio A.; Sobral, Paulo J. A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 154
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TÍTULO: Enhancing cannabidiol bioaccessibility using ionic liquid as emulsifier to produce nanosystems: Characterization of structures, cytotoxicity assessment, and in vitro digestion
AUTORES: Vardanega, Renata; Ludtke, Fernanda L.; Loureiro, Luis; Hijo, Ariel A. C. Toledo; Martins, Joana T.; Pinheiro, Ana C.; Vicente, Antonio A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 188
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