1
TÍTULO: Accessing the thermal and electric effects in β-lactoglobulin denaturation and interaction with phenolic compounds
AUTORES: Rodrigues, Rui M.; Santos, Pedro Ferreira; Pereira, Ricardo N.; Teixeira, Jose A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 150
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2
TÍTULO: Electrical Fields in the Processing of Protein-Based Foods
AUTORES: Pereira, Ricardo N.; Rodrigues, Rui; Avelar, Zita; Leite, Ana Catarina; Leal, Rita; Pereira, Ricardo S.; Vicente, Antonio;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
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3
TÍTULO: Protein quality of cereals: Technological and functional perspectives  Full Text
AUTORES: Avelar, Zita; Pereira, Ricardo N.; Vicente, Antonio A.; Rodrigues, Rui M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF CEREAL SCIENCE, VOLUME: 117
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
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4
TÍTULO: Comparison of Different Pretreatment Processes Envisaging the Potential Use of Food Waste as Microalgae Substrate
AUTORES: Marques, Fabiana; Pereira, Francisco; Machado, Luis; Martins, Joana T.; Pereira, Ricardo N.; Costa, Monya M.; Genisheva, Zlatina; Pereira, Hugo; Vicente, Antonio A.; Teixeira, Jose A.; Geada, Pedro;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 7
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5
TÍTULO: Effect of ohmic heating on the extraction of biocompounds from aqueous and ethanolic suspensions of Pavlova gyrans  Full Text
AUTORES: Maciel, Filipe; Machado, Luis; Silva, Joana; Pereira, Ricardo N.; Vicente, Antonio;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 148
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6
TÍTULO: Improving the accessibility of phytonutrients in Chlorella vulgaris through ohmic heating
AUTORES: Machado, Luis; Geada, Pedro; Teixeira, Jose A.; Pereira, Ricardo N.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 97
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7
TÍTULO: Electric fields to support microalgae growth with a differentiated biochemical composition  Full Text
AUTORES: Barreiros, Mariana; Maciel, Filipe; Pereira, Ricardo S.; Vicente, Antonio A.; Pereira, Ricardo N.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 97
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9
TÍTULO: Tomato Processing By-Products Valorisation through Ohmic Heating Approach
AUTORES: Coelho, Marta C. C.; Ghalamara, Soudabeh; Campos, Debora; Ribeiro, Tania Braganca; Pereira, Ricardo; Rodrigues, Antonio S.; Teixeira, Jose A.; Pintado, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 4
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