1
TÍTULO: Non-alkaloid nitrogen containing compounds
AUTORES: Eliana Pereira; Filipa Fernandes; Filipa Mandim; Manuel Ayuso; Isabel F R Ferreira; Cristina Caleja; Lillian Barros;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Natural Secondary Metabolites: From Nature, Through Science, to Industry
INDEXADO EM: Scopus
2
TÍTULO: Reuse of fruits and vegetables biowaste for sustainable development of natural ingredients  Full Text
AUTORES: Oliveira, Tatiane C. G.; Caleja, Cristina; Oliveira, M. Beatriz P. P.; Pereira, Eliana; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 53
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Dynamic Maceration of Acerola (Malpighia emarginata DC.) Fruit Waste: An Optimization Study to Recover Anthocyanins
AUTORES: Cerino, Maria Carolina; Pinela, Jose; Caleja, Cristina; Saux, Clara; Pereira, Eliana; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: AGRONOMY-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: NOVEL BIOMATERIAL-BASED PLATFORMS FOR THE ELECTRICAL STIMULATION OF STEM CELLS
AUTORES: Garrudo, Fabio F. F.; Sordini, Laura; Silva, Joao C. F.; Fillipone, Giulia; Ferreira, Flavio A.; Pereira, Eliana C.; Keating, Ranodhi N. Udangawa; Mikael, Paiyz E.; Rodrigues, Carlos A. V.; Cabral, Joaquim M. S.; Linhardt, Robert J.; Morgado, Jorge; Ferreira, Frederico C.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: TISSUE ENGINEERING PART A, VOLUME: 28
INDEXADO EM: WOS
8
TÍTULO: Comparative study on the phenolic composition and in vitro bioactivity of medicinal and aromatic plants from the Lamiaceae family  Full Text
AUTORES: Sprea, Rafael Mascoloti; Caleja, Cristina; Pinela, Jose; Finimundy, Tiane C.; Calhelha, Ricardo C.; Kostic, Marina; Sokovic, Marina; Prieto, Miguel A.; Pereira, Eliana; Amaral, Joana S.; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 161
INDEXADO EM: WOS
9
TÍTULO: Characterization of Kefir Produced in Household Conditions: Physicochemical and Nutritional Profile, and Storage Stability
AUTORES: Alves, E; Ntungwe, EN; Gregorio, J; Rodrigues, LM; Pereira Leite, C; Caleja, C; Pereira, E; Barros, L; Aguilar Vilas, MV; Rosado, C; Rijo, P ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
Página 1 de 2. Total de resultados: 16.