1
TÍTULO: High gamma-aminobutyric acid (GABA) producing Enterococcus malodoratus isolated from protected denomination of origin (PDO) cheese
AUTORES: Coelho, Marcia C.; Ribeiro, Susana C.; Malcata, F. Xavier; Silva, Celia C. G.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, VOLUME: 161
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Dried algae as potential functional ingredient in fresh cheese
AUTORES: Borges, Daniela M.; Ribeiro, Susana C.; Silva, Sofia P. M.; Silva, Celia C. G.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD BIOENGINEERING, VOLUME: 3, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Microorganisms and Their Importance in the Food Industry: Safety, Quality and Health Properties
AUTORES: Silva, Celia C. G.; Ribeiro, Susana Chaves;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Comparative study of the bacterial community of organic and conventional cow's milk  Full Text
AUTORES: Paiva, NML; Ribeiro, SC; Rosa, HJD; Silva, CCG;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 120
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Application of enterocin-whey films to reduce Listeria monocytogenes contamination on ripened cheese  Full Text
AUTORES: Silva, Sofia P. M.; Teixeira, Jose A.; Silva, Celia C. G.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 109
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 20 Handle
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Evaluation of gamma-aminobutyric acid content in Portuguese cheeses with protected designation of origin status
AUTORES: Sousa, Rodrigo J. M.; Ribeiro, Susana C.; Baptista, Jose A. B.; Silva, Celia C. G.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF DAIRY RESEARCH, VOLUME: 90, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Distinct Bacterial Communities in Sao Jorge Cheese with Protected Designation of Origin (PDO)
AUTORES: Coelho, Marcia C.; Malcata, Francisco Xavier; Silva, Celia C. G.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 4
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Prevention of Fungal Contamination in Semi-Hard Cheeses by Whey-Gelatin Film Incorporated with Levilactobacillus brevis SJC120
AUTORES: Silva, Sofia P. M.; Teixeira, Jose A.; Silva, Celia C. G.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2 Handle
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Probiotic, technological, and health-related characteristics of lactobacilli isolated from breast milk  Full Text
AUTORES: Pires, Vanessa; Ribeiro, Susana C.; Silva, Sofia P. M.; Juraskova, Dominika; Silva, Celia C. G.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 134, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
Página 1 de 7. Total de resultados: 64.