Célia Costa Gomes da Silva
AuthID: R-000-3MJ
1
TÃTULO: High gamma-aminobutyric acid (GABA) producing Enterococcus malodoratus isolated from protected denomination of origin (PDO) cheese
AUTORES: Coelho, Marcia C.; Ribeiro, Susana C.; Malcata, F. Xavier; Silva, Celia C. G.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, VOLUME: 161
AUTORES: Coelho, Marcia C.; Ribeiro, Susana C.; Malcata, F. Xavier; Silva, Celia C. G.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, VOLUME: 161
2
TÃTULO: Dried algae as potential functional ingredient in fresh cheese
AUTORES: Borges, Daniela M.; Ribeiro, Susana C.; Silva, Sofia P. M.; Silva, Celia C. G.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD BIOENGINEERING, VOLUME: 3, NÚMERO: 1
AUTORES: Borges, Daniela M.; Ribeiro, Susana C.; Silva, Sofia P. M.; Silva, Celia C. G.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD BIOENGINEERING, VOLUME: 3, NÚMERO: 1
3
TÃTULO: Microorganisms and Their Importance in the Food Industry: Safety, Quality and Health Properties
AUTORES: Silva, Celia C. G.; Ribeiro, Susana Chaves;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 10
AUTORES: Silva, Celia C. G.; Ribeiro, Susana Chaves;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 10
4
TÃTULO: Comparative study of the bacterial community of organic and conventional cow's milk Full Text
AUTORES: Paiva, NML; Ribeiro, SC; Rosa, HJD; Silva, CCG;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 120
AUTORES: Paiva, NML; Ribeiro, SC; Rosa, HJD; Silva, CCG;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 120
5
TÃTULO: Exopolysaccharide (EPS) Produced by Leuconostoc mesenteroides SJC113: Characterization of Functional and Technological Properties and Application in Fat-Free Cheese
AUTORES: Juraskova, Dominika; Ribeiro, Susana C.; Bastos, Rita; Coelho, Elisabete; Coimbra, Manuel A.; Silva, Celia C. G.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MACROMOL, VOLUME: 4, NÚMERO: 3
AUTORES: Juraskova, Dominika; Ribeiro, Susana C.; Bastos, Rita; Coelho, Elisabete; Coimbra, Manuel A.; Silva, Celia C. G.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MACROMOL, VOLUME: 4, NÚMERO: 3
6
TÃTULO: Application of enterocin-whey films to reduce Listeria monocytogenes contamination on ripened cheese Full Text
AUTORES: Silva, Sofia P. M.; Teixeira, Jose A.; Silva, Celia C. G.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 109
AUTORES: Silva, Sofia P. M.; Teixeira, Jose A.; Silva, Celia C. G.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 109
7
TÃTULO: Evaluation of gamma-aminobutyric acid content in Portuguese cheeses with protected designation of origin status
AUTORES: Sousa, Rodrigo J. M.; Ribeiro, Susana C.; Baptista, Jose A. B.; Silva, Celia C. G.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF DAIRY RESEARCH, VOLUME: 90, NÚMERO: 1
AUTORES: Sousa, Rodrigo J. M.; Ribeiro, Susana C.; Baptista, Jose A. B.; Silva, Celia C. G.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF DAIRY RESEARCH, VOLUME: 90, NÚMERO: 1
8
TÃTULO: Distinct Bacterial Communities in Sao Jorge Cheese with Protected Designation of Origin (PDO)
AUTORES: Coelho, Marcia C.; Malcata, Francisco Xavier; Silva, Celia C. G.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 5
AUTORES: Coelho, Marcia C.; Malcata, Francisco Xavier; Silva, Celia C. G.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 5
9
TÃTULO: Prevention of Fungal Contamination in Semi-Hard Cheeses by Whey-Gelatin Film Incorporated with Levilactobacillus brevis SJC120
AUTORES: Silva, Sofia P. M.; Teixeira, Jose A.; Silva, Celia C. G.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 7
AUTORES: Silva, Sofia P. M.; Teixeira, Jose A.; Silva, Celia C. G.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 7
10
TÃTULO: Probiotic, technological, and health-related characteristics of lactobacilli isolated from breast milk Full Text
AUTORES: Pires, Vanessa; Ribeiro, Susana C.; Silva, Sofia P. M.; Juraskova, Dominika; Silva, Celia C. G.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 134, NÚMERO: 6
AUTORES: Pires, Vanessa; Ribeiro, Susana C.; Silva, Sofia P. M.; Juraskova, Dominika; Silva, Celia C. G.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: JOURNAL OF APPLIED MICROBIOLOGY, VOLUME: 134, NÚMERO: 6