Alfredo Augusto de Carvalho Aires
AuthID: R-000-0D5
1
TÃTULO: Characterization of Azorean Plant Leaves for Sustainable Valorization and Future Advanced Applications in the Food, Cosmetic, and Pharmaceutical Industries
AUTORES: Barros, Jorge Gomes Lopes; Fernandes, Raquel; Abraao, Ana; Costa, Rui Dias; Aires, Alfredo; Gouvinhas, Irene; Granato, Daniel; Barros, Ana Novo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 13, NÚMERO: 3
AUTORES: Barros, Jorge Gomes Lopes; Fernandes, Raquel; Abraao, Ana; Costa, Rui Dias; Aires, Alfredo; Gouvinhas, Irene; Granato, Daniel; Barros, Ana Novo;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 13, NÚMERO: 3
2
TÃTULO: Anticancer Activity of Encapsulated Pearl Millet Polyphenol-Rich Extract against Proliferating and Non-Proliferating Breast Cancer Cells In Vitro Full Text
AUTORES: Hajri, Latifa; Lewinska, Anna; Rzeszutek, Iwona; Oklejewicz, Bernadetta; Wojnarowska Nowak, Renata; Krogul Sobczak, Agnieszka; Szpyrka, Ewa; Aires, Alfredo; Ghodbane, Soumaya; Ammari, Mohamed; Wnuk, Maciej;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CANCERS, VOLUME: 16, NÚMERO: 9
AUTORES: Hajri, Latifa; Lewinska, Anna; Rzeszutek, Iwona; Oklejewicz, Bernadetta; Wojnarowska Nowak, Renata; Krogul Sobczak, Agnieszka; Szpyrka, Ewa; Aires, Alfredo; Ghodbane, Soumaya; Ammari, Mohamed; Wnuk, Maciej;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CANCERS, VOLUME: 16, NÚMERO: 9
3
TÃTULO: Anti-biofilm properties of Portuguese honeys against multi-drug resistant microorganisms: A promising strategy for chronic wounds healing
AUTORES: Bezerra, Andrea; Alves, Maria Jose; Saavedra, Maria Jose; Russo Almeida, Paulo; Aires, Alfredo; Fonseca, Francisca; Rodrigues, Francisca; Delerue Matos, Cristina; Garcia, Juliana; Gouvinhas, Irene;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 61
AUTORES: Bezerra, Andrea; Alves, Maria Jose; Saavedra, Maria Jose; Russo Almeida, Paulo; Aires, Alfredo; Fonseca, Francisca; Rodrigues, Francisca; Delerue Matos, Cristina; Garcia, Juliana; Gouvinhas, Irene;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 61
4
TÃTULO: Ecklonia maxima and Glycine-Betaine-Based Biostimulants Improve Blueberry Yield and Quality
AUTORES: Lopes, Tiago; Silva, Ana Paula; Ribeiro, Carlos; Carvalho, Rosa; Aires, Alfredo; Vicente, Antonio A.; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: HORTICULTURAE, VOLUME: 10, NÚMERO: 9
AUTORES: Lopes, Tiago; Silva, Ana Paula; Ribeiro, Carlos; Carvalho, Rosa; Aires, Alfredo; Vicente, Antonio A.; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: HORTICULTURAE, VOLUME: 10, NÚMERO: 9
5
TÃTULO: Red Grape By-Products from the Demarcated Douro Region: Chemical Analysis, Antioxidant Potential and Antimicrobial Activity against Food-Borne Pathogens Full Text
AUTORES: Silva, Adriana; Martins, Raquel; Silva, Vanessa; Fernandes, Fatima; Carvalho, Rosa; Aires, Alfredo; Igrejas, Gilberto; Falco, Virgilio; Valentao, Patricia; Poeta, Patricia;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 29, NÚMERO: 19
AUTORES: Silva, Adriana; Martins, Raquel; Silva, Vanessa; Fernandes, Fatima; Carvalho, Rosa; Aires, Alfredo; Igrejas, Gilberto; Falco, Virgilio; Valentao, Patricia; Poeta, Patricia;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 29, NÚMERO: 19
6
TÃTULO: A Comprehensive Study on the Amino Acids and Tryptophan-Derived Molecules in Iberian Wine Vinegar
AUTORES: Marques, Catarina; Correia, Elisete ; Aires, Alfredo; Dinis, Lia Tania; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 21
AUTORES: Marques, Catarina; Correia, Elisete ; Aires, Alfredo; Dinis, Lia Tania; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 21
7
TÃTULO: From Orchard to Wellness: Unveiling the Health Effects of Sweet Cherry Nutrients Full Text
AUTORES: Goncalves, Berta; Aires, Alfredo; Oliveira, Ivo; Baltazar, Miguel; Cosme, Fernanda; Afonso, Silvia; Pinto, Teresa; Anjos, Maria Rosario; Ines, Antonio; Morais, Maria Cristina; Vilela, Alice; Silva, Ana Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 21
AUTORES: Goncalves, Berta; Aires, Alfredo; Oliveira, Ivo; Baltazar, Miguel; Cosme, Fernanda; Afonso, Silvia; Pinto, Teresa; Anjos, Maria Rosario; Ines, Antonio; Morais, Maria Cristina; Vilela, Alice; Silva, Ana Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 21
8
TÃTULO: Composition of Nuts and Their Potential Health Benefits—An Overview
AUTORES: Gonçalves, B; Pinto, T; Aires, A; Morais, MC; Bacelar, E; Anjos, R; Ferreira Cardoso, J; Oliveira, I; Vilela, A; Cosme, F;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Foods, VOLUME: 12, NÚMERO: 5
AUTORES: Gonçalves, B; Pinto, T; Aires, A; Morais, MC; Bacelar, E; Anjos, R; Ferreira Cardoso, J; Oliveira, I; Vilela, A; Cosme, F;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Foods, VOLUME: 12, NÚMERO: 5
9
TÃTULO: Optimization of Phenolic Compounds Extraction and Antioxidant Activity from Inonotus hispidus Using Ultrasound-Assisted Extraction Technology
AUTORES: Machado Carvalho, Liliana; Martins, Tania; Aires, Alfredo; Marques, Guilhermina;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: METABOLITES, VOLUME: 13, NÚMERO: 4
AUTORES: Machado Carvalho, Liliana; Martins, Tania; Aires, Alfredo; Marques, Guilhermina;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: METABOLITES, VOLUME: 13, NÚMERO: 4
10
TÃTULO: Antioxidant, Antibacterial, and Cosmeceutical Potential of Four Common Edible Mushrooms
AUTORES: Machado Carvalho, Liliana; Martins, Tania; Aires, Alfredo; Saavedra, Maria Jose; Marques, Guilhermina;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 13
AUTORES: Machado Carvalho, Liliana; Martins, Tania; Aires, Alfredo; Saavedra, Maria Jose; Marques, Guilhermina;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 13