Elisabete Maria da Cruz Alexandre
AuthID: R-000-4H7
1
TÃTULO: Peach polyphenol and carotenoid content as affected by frozen storage and pasteurization Full Text
AUTORES: Ana Oliveira; Elisabete M C Alexandre; Marta Coelho; Rui M Barros; Domingos P P Almeida; Manuela Pintado;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 66
AUTORES: Ana Oliveira; Elisabete M C Alexandre; Marta Coelho; Rui M Barros; Domingos P P Almeida; Manuela Pintado;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 66
2
TÃTULO: Gelatin-based films reinforced with montmorillonite and activated with nanoemulsion of ginger essential oil for food packaging applications
AUTORES: Elisabete Maria C Cruz Alexandre; Rodrigo Vinicius Lourenco; Ana Monica Q B Quinta Barbosa Bittante; Izabel Cristina F Freitas Moraes; Paulo Jose D do Amaral Sobral;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD PACKAGING AND SHELF LIFE, VOLUME: 10
AUTORES: Elisabete Maria C Cruz Alexandre; Rodrigo Vinicius Lourenco; Ana Monica Q B Quinta Barbosa Bittante; Izabel Cristina F Freitas Moraes; Paulo Jose D do Amaral Sobral;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD PACKAGING AND SHELF LIFE, VOLUME: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Incorporation of strawberries preparation in yoghurt: Impact on phytochemicals and milk proteins Full Text
AUTORES: Ana Oliveira; Elisabete M C Alexandre; Marta Coelho; Claudia Lopes; Domingos P F Almeida ; Manuela Pintado;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 171
AUTORES: Ana Oliveira; Elisabete M C Alexandre; Marta Coelho; Claudia Lopes; Domingos P F Almeida ; Manuela Pintado;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 171
4
TÃTULO: Influence of Thermal and Pressure Treatments on Inhibition of Potato Tuber Sprouting
AUTORES: Elisabete M C Alexandre; Ivo M Rodrigues; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES, VOLUME: 33, NÚMERO: 6
AUTORES: Elisabete M C Alexandre; Ivo M Rodrigues; Jorge A Saraiva;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES, VOLUME: 33, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: WOS
5
TÃTULO: Impact of non-thermal technologies and sanitizer solutions on microbial load reduction and quality factor retention of frozen red bell peppers Full Text
AUTORES: Elisabete M C Alexandre; Teresa R S Brandao ; Cristina L M Silva ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 17
AUTORES: Elisabete M C Alexandre; Teresa R S Brandao ; Cristina L M Silva ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 17
6
TÃTULO: Assessment of the impact of hydrogen peroxide solutions on microbial loads and quality factors of red bell peppers, strawberries and watercress Full Text
AUTORES: Elisabete M C Alexandre; Teresa R S Brandao ; Cristina L M Silva ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 27, NÚMERO: 2
AUTORES: Elisabete M C Alexandre; Teresa R S Brandao ; Cristina L M Silva ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 27, NÚMERO: 2
7
TÃTULO: Efficacy of non-thermal technologies and sanitizer solutions on microbial load reduction and quality retention of strawberries Full Text
AUTORES: Elisabete M C Alexandre; Teresa R S Brandao ; Cristina L M Silva ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 108, NÚMERO: 3
AUTORES: Elisabete M C Alexandre; Teresa R S Brandao ; Cristina L M Silva ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 108, NÚMERO: 3
8
TÃTULO: Study on Thermosonication and Ultraviolet Radiation Processes as an Alternative to Blanching for Some Fruits and Vegetables Full Text
AUTORES: Elisabete M C Alexandre; Dora M Santos Pedro; Teresa R S Brandao ; Cristina L M Silva ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 4, NÚMERO: 6
AUTORES: Elisabete M C Alexandre; Dora M Santos Pedro; Teresa R S Brandao ; Cristina L M Silva ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 4, NÚMERO: 6
9
TÃTULO: Influence of aqueous ozone, blanching and combined treatments on microbial load of red bell peppers, strawberries and watercress Full Text
AUTORES: Elisabete M C Alexandre; Dora M Santos Pedro; Teresa R S Brandao ; Cristina L M Silva ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 105, NÚMERO: 2
AUTORES: Elisabete M C Alexandre; Dora M Santos Pedro; Teresa R S Brandao ; Cristina L M Silva ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 105, NÚMERO: 2