Elsa Margarida Nunes Leal Gonçalves
AuthID: R-001-F53
1
TÃTULO: Pre- and Postharvest Strategies for Pleurotus ostreatus Mushroom in a Circular Economy Approach
AUTORES: Silva, Mafalda; Ramos, Ana Cristina; Lidon, Fernando J.; Reboredo, Fernando H.; Goncalves, Elsa M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 10
AUTORES: Silva, Mafalda; Ramos, Ana Cristina; Lidon, Fernando J.; Reboredo, Fernando H.; Goncalves, Elsa M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 10
2
TÃTULO: From Fields to Films: Exploring Starch from Agriculture Raw Materials for Biopolymers in Sustainable Food Packaging
AUTORES: Elsa M Gonçalves; Mafalda Silva; Luiza Andrade; Joaquina Pinheiro;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Agriculture, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
AUTORES: Elsa M Gonçalves; Mafalda Silva; Luiza Andrade; Joaquina Pinheiro;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Agriculture, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
3
TÃTULO: Influence of Air-Drying Conditions on Quality, Bioactive Composition and Sensorial Attributes of Sweet Potato Chips
AUTORES: Goncalves, Elsa M.; Pereira, Nelson; Silva, Mafalda; Alvarenga, Nuno; Ramos, Ana Cristina; Alegria, Carla; Abreu, Marta;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 6
AUTORES: Goncalves, Elsa M.; Pereira, Nelson; Silva, Mafalda; Alvarenga, Nuno; Ramos, Ana Cristina; Alegria, Carla; Abreu, Marta;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: WOS
NO MEU: ORCID
4
TÃTULO: Valorisation of Wasted Immature Tomato to Innovative Fermented Functional Foods
AUTORES: Pereira, Nelson; Farrokhi, Mahsa; Vida, Manuela; Lageiro, Manuela; Ramos, Ana Cristina; VIEIRA, MC; Alegria, Carla; Goncalves, Elsa M.; Abreu, Marta;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 7
AUTORES: Pereira, Nelson; Farrokhi, Mahsa; Vida, Manuela; Lageiro, Manuela; Ramos, Ana Cristina; VIEIRA, MC; Alegria, Carla; Goncalves, Elsa M.; Abreu, Marta;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 7
5
TÃTULO: Influence of Air-Drying Conditions on Quality, Bioactive Composition and Sensorial Attributes of Sweet Potato Chips
AUTORES: Gonçalves, EM; Pereira, N; Silva, M; Alvarenga, N; Ramos, AC; Alegria, C; Abreu, M;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Foods, VOLUME: 12, NÚMERO: 6
AUTORES: Gonçalves, EM; Pereira, N; Silva, M; Alvarenga, N; Ramos, AC; Alegria, C; Abreu, M;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Foods, VOLUME: 12, NÚMERO: 6
6
TÃTULO: Multi-Target Alternative Approaches to Promoting Fresh-Cut Carrots' Bioactive and Fresh-like Quality
AUTORES: Alegria, Carla; Goncalves, Elsa M.; Moldao Martins, Margarida; Abreu, Marta;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 16
AUTORES: Alegria, Carla; Goncalves, Elsa M.; Moldao Martins, Margarida; Abreu, Marta;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 16
7
TÃTULO: Zinc Biofortification in Vitis vinifera: Implications for Quality and Wine Production
AUTORES: Daccak, Diana; Lidon, Fernando C.; Luis, Ines Carmo; Marques, Ana Coelho; Coelho, Ana Rita F.; Pessoa, Claudia Campos; Caleiro, Joao; Ramalho, Jose C.; Leitao, Antonio E.; Silva, Maria Jose; Rodrigues, Ana Paula; Guerra, Mauro ; Leitao, Roberta G.; Campos, Paula Scotti; Pais, Isabel P.; Semedo, Jose N.; Alvarenga, Nuno; Goncalves, Elsa M.; Silva, Maria Manuela; Paulo Legoinha ; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 18
AUTORES: Daccak, Diana; Lidon, Fernando C.; Luis, Ines Carmo; Marques, Ana Coelho; Coelho, Ana Rita F.; Pessoa, Claudia Campos; Caleiro, Joao; Ramalho, Jose C.; Leitao, Antonio E.; Silva, Maria Jose; Rodrigues, Ana Paula; Guerra, Mauro ; Leitao, Roberta G.; Campos, Paula Scotti; Pais, Isabel P.; Semedo, Jose N.; Alvarenga, Nuno; Goncalves, Elsa M.; Silva, Maria Manuela; Paulo Legoinha ; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 18
8
TÃTULO: Advances in understanding and improving the nutraceutical properties of broccoli and other Brassicas
AUTORES: Elsa M Gonçalves; Carla Alegria; Ana Cristina Ramos; Marta Abreu;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Burleigh Dodds Series in Agricultural Science - Understanding and optimising the nutraceutical properties of fruit and vegetables
AUTORES: Elsa M Gonçalves; Carla Alegria; Ana Cristina Ramos; Marta Abreu;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Burleigh Dodds Series in Agricultural Science - Understanding and optimising the nutraceutical properties of fruit and vegetables
9
TÃTULO: Calcium biofortification of Rocha pears, tissues accumulation and physicochemical implications in fresh and heat-treated fruits Full Text
AUTORES: Claudia Campos Pessoa; Fernando Cebola Lidon; Ana Rita F Coelho; Joao Cravidao Caleiro; Ana Coelho Marques; Ines Carmo Luis; Jose Carlos Kullberg; Paulo Legoinha ; Maria da Graca Brito; Jose Cochicho Ramalho; Mauro A M Guerra ; Roberta G Leitao; Manuela Simoes; Paula Scotti Campos; Jose Manuel N Semedo; Maria Manuela Silva; Isabel P Pais; Nuno Leal; Nuno Alvarenga; Elsa M Goncalves; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: SCIENTIA HORTICULTURAE, VOLUME: 277
AUTORES: Claudia Campos Pessoa; Fernando Cebola Lidon; Ana Rita F Coelho; Joao Cravidao Caleiro; Ana Coelho Marques; Ines Carmo Luis; Jose Carlos Kullberg; Paulo Legoinha ; Maria da Graca Brito; Jose Cochicho Ramalho; Mauro A M Guerra ; Roberta G Leitao; Manuela Simoes; Paula Scotti Campos; Jose Manuel N Semedo; Maria Manuela Silva; Isabel P Pais; Nuno Leal; Nuno Alvarenga; Elsa M Goncalves; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: SCIENTIA HORTICULTURAE, VOLUME: 277
10
TÃTULO: Influence of a heat-shock pre-treatment on wound-induced phenolic biosynthesis as an alternative strategy towards fresh-cut carrot processing
AUTORES: Alegria, C; Goncalves, EM; Moldao Martins, M; Abreu, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, VOLUME: 28, NÚMERO: 5
AUTORES: Alegria, C; Goncalves, EM; Moldao Martins, M; Abreu, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, VOLUME: 28, NÚMERO: 5