Fernando Hermínio Ferreira Milheiro Nunes
AuthID: R-000-4YF
1
TÃTULO: Anti-Inflammatory, Anti-Hyperglycemic, and Anti-Aging Activities of Aqueous and Methanolic Fractions Obtained from Cucurbita ficifolia Bouché Fruit Pulp and Peel Extracts Full Text
AUTORES: Coutinho, Tiago E.; Martins Gomes, Carlos; Machado Carvalho, Liliana; Nunes, Fernando M.; Silva, Amelia M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 30, NÚMERO: 3
AUTORES: Coutinho, Tiago E.; Martins Gomes, Carlos; Machado Carvalho, Liliana; Nunes, Fernando M.; Silva, Amelia M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 30, NÚMERO: 3
2
TÃTULO: Analysis of Quality and Sensory Characteristics of Functional Fermented Products
AUTORES: Cosme, Fernanda; Patarata, Luis; Nunes, Fernando M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 3
AUTORES: Cosme, Fernanda; Patarata, Luis; Nunes, Fernando M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 3
3
TÃTULO: Effect of storage conditions on phenolic composition, vitamin C and antioxidant activity of 'Golden Delicious' and 'Red Delicious' apples Full Text
AUTORES: Ferreira, Claudio; Ribeiro, Carlos; Nunes, Fernando M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY, VOLUME: 210
AUTORES: Ferreira, Claudio; Ribeiro, Carlos; Nunes, Fernando M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY, VOLUME: 210
4
TÃTULO: Natural Products as Dietary Agents for the Prevention and Mitigation of Oxidative Damage and Inflammation in the Intestinal Barrier
AUTORES: Martins Gomes, Carlos; Nunes, Fernando M.; Silva, Amelia M. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
AUTORES: Martins Gomes, Carlos; Nunes, Fernando M.; Silva, Amelia M. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
5
TÃTULO: Overview of the distinctive characteristics of strawberry, raspberry, and blueberry in berries, berry wines, and berry spirits Full Text
AUTORES: Bezerra, Mario; Ribeiro, Miguel; Cosme, Fernanda; Nunes, Fernando M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY, VOLUME: 23, NÚMERO: 3
AUTORES: Bezerra, Mario; Ribeiro, Miguel; Cosme, Fernanda; Nunes, Fernando M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY, VOLUME: 23, NÚMERO: 3
6
TÃTULO: Production and Characterization of Red Fruit Spirits Made from Red Raspberries, Blueberries, and Strawberries
AUTORES: Bezerra, Mario; Cosme, Fernanda; Nunes, Fernando M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 8
AUTORES: Bezerra, Mario; Cosme, Fernanda; Nunes, Fernando M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 8
7
TÃTULO: Exploring factors influencing the levels of biogenic amines in wine and microbiological strategies for controlling their occurrence in winemaking
AUTORES: Moreira, Luis; Milheiro, Juliana; Filipe Ribeiro, Luis; Cosme, Fernanda; Nunes, Fernando M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 190
AUTORES: Moreira, Luis; Milheiro, Juliana; Filipe Ribeiro, Luis; Cosme, Fernanda; Nunes, Fernando M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 190
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
8
TÃTULO: Efficiency of Alginic Acid, Sodium Carboxymethylcellulose, and Potassium Polyaspartate as Calcium Tartrate Stabilizers in Wines
AUTORES: Cosme, Fernanda; Filipe Ribeiro, Luis; Coixao, Ana; Bezerra, Mario; Nunes, Fernando M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 12
AUTORES: Cosme, Fernanda; Filipe Ribeiro, Luis; Coixao, Ana; Bezerra, Mario; Nunes, Fernando M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
9
TÃTULO: Winemaking: Advanced Technology and Flavor Research
AUTORES: Cosme, Fernanda; Nunes, Fernando M.; Filipe Ribeiro, Luis;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 12
AUTORES: Cosme, Fernanda; Nunes, Fernando M.; Filipe Ribeiro, Luis;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
10
TÃTULO: Enzymatic Reduction of Sugar Content in Sucrose-Rich Fruit Products
AUTORES: Tiago Durães; Miguel Azevedo; Fernanda Cosme; Fernando M Nunes;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: The 1st International Meeting Molecules 4 Life
AUTORES: Tiago Durães; Miguel Azevedo; Fernanda Cosme; Fernando M Nunes;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: The 1st International Meeting Molecules 4 Life