1
TÍTULO: Relationship between Physicochemical and Cooking Quality Parameters with Estimated Glycaemic Index of Rice Varieties
AUTORES: Pereira, Cristiana L.; Sousa, Ines; Lourenco, Vanda M.; Sampaio, Pedro; Garzon, Raquel; Rosell, Cristina M.; Brites, Carla;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 1
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2
TÍTULO: Design thinking for food: Remote association as a creative tool in the context of the ideation of new rice-based meals
AUTORES: Castanho, Ana; Guerra, Manuela; Brites, Carla; Oliveira, Jorge C.; Cunha, Luis M. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 31
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1 Unpaywall
3
TÍTULO: High beta-Glucans Oats for Healthy Wheat Breads: Physicochemical Properties of Dough and Breads
AUTORES: Astiz, Valentina; Guardianelli, Luciano Martin; Salinas, Maria Victoria; Brites, Carla; Puppo, Maria Cecilia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 1
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4
TÍTULO: Improving gamma-Oryzanol and gamma-Aminobutyric Acid Contents in Rice Beverage Amazake Produced with Brown, Milled and Germinated Rices
AUTORES: Castanho, Ana; Pereira, Cristiana; Lageiro, Manuela; Oliveira, Jorge C.; Cunha, Luis M. ; Brites, Carla;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
5
TÍTULO: White Lupine (Lupinus albus L.) Flours for Healthy Wheat Breads: Rheological Properties of Dough and the Bread Quality
AUTORES: Guardianelli, Luciano M.; Carbas, Bruna; Brites, Carla; Puppo, Maria C.; Salinas, Maria V.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 8
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6
TÍTULO: Adaptation of the food choice questionnaire using a design thinking approach and application to rice consumption by the major European consumers  Full Text
AUTORES: Castanho, Ana; Brites, Carla; Rocha, Celia; Ana Pinto de Moura ; Oliveira, Jorge C.; Cunha, Luis M. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD QUALITY AND PREFERENCE, VOLUME: 110
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7
TÍTULO: Development of Prediction Models for the Pasting Parameters of Rice Based on Near-Infrared and Machine Learning Tools
AUTORES: Sampaio, Pedro Sousa; Carbas, Bruna; Brites, Carla;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 16
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8
TÍTULO: Relationship between Physicochemical and Cooking Quality Parameters with Estimated Glycaemic Index of Rice Varieties
AUTORES: Cristiana L. Pereira; Inês Sousa; Vanda M. Lourenço; Pedro Sampaio; Raquel Gárzon; Cristina M. Rosell; Carla Brites;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Foods
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9
TÍTULO: Rice Bran Stabilisation and Oil Extraction Using the Microwave-Assisted Method and Its Effects on GABA and Gamma-Oryzanol Compounds
AUTORES: Reis, Nuria; Castanho, Ana; Lageiro, Manuela; Pereira, Cristiana; Brites, Carla Moita; Vaz Velho, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 7
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TÍTULO: Editorial for the Special Issue, Quality Assay, Processing and Bio-Function of Rice Products
AUTORES: Ohtsubo, Ken'ichi; Brites, Carla Moita; Rosell, Cristina M.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 12
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