Carla Moita Brites
AuthID: R-00F-TH8
1
TÃTULO: Validation of an HPLC-MS/MS method for the quantification of pesticide residues in Rice and assessment of the washing effect
AUTORES: Carreiro, Filipa; Barros, Silvia Cruz; Brites, Carla; Mateus, Ana Rita; Ramos, Fernando; Torres, Duarte ; Silva, Ana Sanches;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY-X, VOLUME: 24
AUTORES: Carreiro, Filipa; Barros, Silvia Cruz; Brites, Carla; Mateus, Ana Rita; Ramos, Fernando; Torres, Duarte ; Silva, Ana Sanches;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY-X, VOLUME: 24
2
TÃTULO: Design thinking for food: Remote association as a creative tool in the context of the ideation of new rice-based meals
AUTORES: Castanho, Ana; Guerra, Manuela; Brites, Carla; Oliveira, Jorge C.; Cunha, Luis M. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 31
AUTORES: Castanho, Ana; Guerra, Manuela; Brites, Carla; Oliveira, Jorge C.; Cunha, Luis M. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 31
3
TÃTULO: High beta-Glucans Oats for Healthy Wheat Breads: Physicochemical Properties of Dough and Breads
AUTORES: Astiz, Valentina; Guardianelli, Luciano Martin; Salinas, Maria Victoria; Brites, Carla; Puppo, Maria Cecilia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 1
AUTORES: Astiz, Valentina; Guardianelli, Luciano Martin; Salinas, Maria Victoria; Brites, Carla; Puppo, Maria Cecilia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
![](/img/scopus_icon.png)
![](/img/clarivate-icon.png)
4
TÃTULO: Improving gamma-Oryzanol and gamma-Aminobutyric Acid Contents in Rice Beverage Amazake Produced with Brown, Milled and Germinated Rices
AUTORES: Castanho, Ana; Pereira, Cristiana; Lageiro, Manuela; Oliveira, Jorge C.; Cunha, Luis M. ; Brites, Carla;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 7
AUTORES: Castanho, Ana; Pereira, Cristiana; Lageiro, Manuela; Oliveira, Jorge C.; Cunha, Luis M. ; Brites, Carla;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 7
5
TÃTULO: White Lupine (Lupinus albus L.) Flours for Healthy Wheat Breads: Rheological Properties of Dough and the Bread Quality
AUTORES: Guardianelli, Luciano M.; Carbas, Bruna; Brites, Carla; Puppo, Maria C.; Salinas, Maria V.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 8
AUTORES: Guardianelli, Luciano M.; Carbas, Bruna; Brites, Carla; Puppo, Maria C.; Salinas, Maria V.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
![](/img/scopus_icon.png)
![](/img/clarivate-icon.png)
6
TÃTULO: Adaptation of the food choice questionnaire using a design thinking approach and application to rice consumption by the major European consumers Full Text
AUTORES: Castanho, Ana; Brites, Carla; Rocha, Celia; Ana Pinto de Moura ; Oliveira, Jorge C.; Cunha, Luis M. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD QUALITY AND PREFERENCE, VOLUME: 110
AUTORES: Castanho, Ana; Brites, Carla; Rocha, Celia; Ana Pinto de Moura ; Oliveira, Jorge C.; Cunha, Luis M. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD QUALITY AND PREFERENCE, VOLUME: 110
7
TÃTULO: Development of Prediction Models for the Pasting Parameters of Rice Based on Near-Infrared and Machine Learning Tools
AUTORES: Sampaio, Pedro Sousa; Carbas, Bruna; Brites, Carla;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 16
AUTORES: Sampaio, Pedro Sousa; Carbas, Bruna; Brites, Carla;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 16
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
![](/img/scopus_icon.png)
![](/img/clarivate-icon.png)
8
TÃTULO: Rice Bran Stabilisation and Oil Extraction Using the Microwave-Assisted Method and Its Effects on GABA and Gamma-Oryzanol Compounds
AUTORES: Reis, Nuria; Castanho, Ana; Lageiro, Manuela; Pereira, Cristiana; Brites, Carla Moita; Vaz Velho, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 7
AUTORES: Reis, Nuria; Castanho, Ana; Lageiro, Manuela; Pereira, Cristiana; Brites, Carla Moita; Vaz Velho, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
![](/img/scopus_icon.png)
![](/img/clarivate-icon.png)
9
TÃTULO: Editorial for the Special Issue, Quality Assay, Processing and Bio-Function of Rice Products
AUTORES: Ohtsubo, Ken'ichi; Brites, Carla Moita; Rosell, Cristina M.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 12
AUTORES: Ohtsubo, Ken'ichi; Brites, Carla Moita; Rosell, Cristina M.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
![](/img/scopus_icon.png)
![](/img/clarivate-icon.png)
10
TÃTULO: Germination of White and Red Quinoa Seeds: Improvement of Nutritional and Functional Quality of Flours
AUTORES: Martin Guardianelli, Luciano; Victoria Salinas, Maria; Brites, Carla; Cecilia Puppo, Maria;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 20
AUTORES: Martin Guardianelli, Luciano; Victoria Salinas, Maria; Brites, Carla; Cecilia Puppo, Maria;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 20
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
![](/img/scopus_icon.png)
![](/img/clarivate-icon.png)