Ivonne Delgadillo
AuthID: R-000-6GG
1
TÃTULO: Quality Changes on Cod Fish (Gadus morhua) during Desalting Process and Subsequent High-Pressure Pasteurization
AUTORES: Fidalgo, Liliana G.; Mota, Maria J.; D'Amil, Juliana; Queiros, Rui P.; Pinto, Carlos A.; Delgadillo, Ivonne; Saraiva, Jorge A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 18
AUTORES: Fidalgo, Liliana G.; Mota, Maria J.; D'Amil, Juliana; Queiros, Rui P.; Pinto, Carlos A.; Delgadillo, Ivonne; Saraiva, Jorge A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 18
2
TÃTULO: Preservation of high pressure pasteurised milk by hyperbaric storage at room temperature versus refrigeration on inoculated microorganisms, fatty acids, volatile compounds and lipid oxidation Full Text
AUTORES: Lemos, Alvaro T.; Susana Casal ; Barba, Francisco J.; Phimolsiripol, Yuthana; Delgadillo, Ivonne; Saraiva, Jorge A.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 387
AUTORES: Lemos, Alvaro T.; Susana Casal ; Barba, Francisco J.; Phimolsiripol, Yuthana; Delgadillo, Ivonne; Saraiva, Jorge A.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 387
3
TÃTULO: Nutritional, Physicochemical, and Endogenous Enzyme Assessment of Raw Milk Preserved under Hyperbaric Storage at Variable Room Temperature
AUTORES: Duarte, Ricardo, V; Susana Casal ; Lopes da Silva, Jose A.; Gomes, Ana; Delgadillo, Ivonne; Saraiva, Jorge A.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ACS FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 2, NÚMERO: 7
AUTORES: Duarte, Ricardo, V; Susana Casal ; Lopes da Silva, Jose A.; Gomes, Ana; Delgadillo, Ivonne; Saraiva, Jorge A.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ACS FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 2, NÚMERO: 7
4
TÃTULO: Enhanced preservation of vacuum-packaged Atlantic salmon by hyperbaric storage at room temperature versus refrigeration Full Text
AUTORES: Fidalgo, LG; Simoes, MMQ; Susana Casal ; Lopes da Silva, JA; Delgadillo, I; Saraiva, JA;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: SCIENTIFIC REPORTS, VOLUME: 11, NÚMERO: 1
AUTORES: Fidalgo, LG; Simoes, MMQ; Susana Casal ; Lopes da Silva, JA; Delgadillo, I; Saraiva, JA;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: SCIENTIFIC REPORTS, VOLUME: 11, NÚMERO: 1
5
TÃTULO: Quality evolution of raw meat under hyperbaric storage - Fatty acids, volatile organic compounds and lipid oxidation profiles Full Text
AUTORES: Santos, MD; Matos, G; Susana Casal ; Delgadillo, I; Saraiva, JA;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 42
AUTORES: Santos, MD; Matos, G; Susana Casal ; Delgadillo, I; Saraiva, JA;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 42
6
TÃTULO: Preservation of raw watermelon juice up to one year by hyperbaric storage at room temperature Full Text
AUTORES: Lemos, AT; Ribeiro, AC; Delgadillo, I; Saraiva, JA;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 117
AUTORES: Lemos, AT; Ribeiro, AC; Delgadillo, I; Saraiva, JA;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 117
7
TÃTULO: Autolytic changes involving proteolytic enzymes on Atlantic salmon (Salmo solar) preserved by hyperbaric storage Full Text
AUTORES: Fidalgo, LG; Delgadillo, I; Saraiva, JA;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 118
AUTORES: Fidalgo, LG; Delgadillo, I; Saraiva, JA;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 118
8
TÃTULO: Physicochemical parameters, lipids stability, and volatiles profile of vacuum-packaged fresh Atlantic salmon (Salmo salar) loins preserved by hyperbaric storage at 10 degrees C Full Text
AUTORES: Fidalgo, LG; Simoes, MMQ; Susana Casal ; Lopes da Silva, JA; Carta, AMS; Delgadillo, I; Saraiva, JA;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 127
AUTORES: Fidalgo, LG; Simoes, MMQ; Susana Casal ; Lopes da Silva, JA; Carta, AMS; Delgadillo, I; Saraiva, JA;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 127
9
TÃTULO: Monitoring plasma protein aggregation during aging using conformation specific antibodies and FTIR spectroscopy Full Text
AUTORES: Sandra Magalhaes; Dario Trindade; Tania Martins; Ilka Martins Rosa; Ivonne Delgadillo; Brian J Goodfellow; Odete A B D E da Cruz e Silva; Ana Gabriela Henriques; Alexandra Nunes;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: CLINICA CHIMICA ACTA, VOLUME: 502
AUTORES: Sandra Magalhaes; Dario Trindade; Tania Martins; Ilka Martins Rosa; Ivonne Delgadillo; Brian J Goodfellow; Odete A B D E da Cruz e Silva; Ana Gabriela Henriques; Alexandra Nunes;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: CLINICA CHIMICA ACTA, VOLUME: 502
INDEXADO EM: WOS
10
TÃTULO: Extended preservation of raw beef and pork meat by hyperbaric storage at room temperature Full Text
AUTORES: Santos, MD; Delgadillo, I; Saraiva, JA;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 55, NÚMERO: 3
AUTORES: Santos, MD; Delgadillo, I; Saraiva, JA;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 55, NÚMERO: 3