1
6
TÍTULO: Preservation of raw watermelon juice up to one year by hyperbaric storage at room temperature  Full Text
AUTORES: Lemos, AT; Ribeiro, AC; Delgadillo, I; Saraiva, JA;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 117
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 12
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Autolytic changes involving proteolytic enzymes on Atlantic salmon (Salmo solar) preserved by hyperbaric storage  Full Text
AUTORES: Fidalgo, LG; Delgadillo, I; Saraiva, JA;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 118
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 14
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Extended preservation of raw beef and pork meat by hyperbaric storage at room temperature  Full Text
AUTORES: Santos, MD; Delgadillo, I; Saraiva, JA;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 55, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 13
NO MEU: ORCID
Página 1 de 8. Total de resultados: 76.