Ana Isabel Estevez Pintado
AuthID: R-000-0VM
1
TÃTULO: Chaves Thermal Spring Water Impact on Skin Health: Potential Cosmetic Application
AUTORES: Pinto Ribeiro, Ines; Castro, Claudia; Rocha, Pedro Emanuel; Carvalho, Maria Joao; Pintado, Ana; Mendes, Adelia; Pedrosa, Silvia Santos; Capeto, Paula; Azevedo Silva, Joao; Oliveira, Ana L. S.; Pintado, Manuela; Madureira, Ana Raquel;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 17
AUTORES: Pinto Ribeiro, Ines; Castro, Claudia; Rocha, Pedro Emanuel; Carvalho, Maria Joao; Pintado, Ana; Mendes, Adelia; Pedrosa, Silvia Santos; Capeto, Paula; Azevedo Silva, Joao; Oliveira, Ana L. S.; Pintado, Manuela; Madureira, Ana Raquel;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 17
2
TÃTULO: Tradition versus modernism in cheesemaking technology: a Portuguese case study encompassing plant coagulant, non-bovine milks and adventitious microflora
AUTORES: Ana I Pintado; Tania G Tavares ; Freni K Tavaria ; Xavier X Malcata ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: AUSTRALIAN JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY, VOLUME: 65, NÚMERO: 3
AUTORES: Ana I Pintado; Tania G Tavares ; Freni K Tavaria ; Xavier X Malcata ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: AUSTRALIAN JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY, VOLUME: 65, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Microbiological, biochemical and biogenic amine profiles of Terrincho cheese manufactured in several dairy farms Full Text
AUTORES: Ana I E Pintado; Olivia Pinho ; Isabel M P L V O Ferreira ; Manuela M E Pintado ; Ana M P Gomes ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, VOLUME: 18, NÚMERO: 6
AUTORES: Ana I E Pintado; Olivia Pinho ; Isabel M P L V O Ferreira ; Manuela M E Pintado ; Ana M P Gomes ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, VOLUME: 18, NÚMERO: 6
4
TÃTULO: Comparison of Two Processes for Isolation of Exopolysaccharide Produced by Lactobacillus acidophilus
AUTORES: Pintado, AIE; Truszkowska, K; Ferreira, JA; Pintado, MME; Gomes, AMP; Coimbra, MA; Malcata, FX;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: Modern Multidisciplinary Applied Microbiology: Exploiting Microbes and Their Interactions
AUTORES: Pintado, AIE; Truszkowska, K; Ferreira, JA; Pintado, MME; Gomes, AMP; Coimbra, MA; Malcata, FX;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: Modern Multidisciplinary Applied Microbiology: Exploiting Microbes and Their Interactions
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
5
TÃTULO: Novel microbial-mediated modifications of wool Full Text
AUTORES: Catarina C Queiroga ; Manuela M Pintado; Xavier X Malcata ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: ENZYME AND MICROBIAL TECHNOLOGY, VOLUME: 40, NÚMERO: 6
AUTORES: Catarina C Queiroga ; Manuela M Pintado; Xavier X Malcata ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: ENZYME AND MICROBIAL TECHNOLOGY, VOLUME: 40, NÚMERO: 6
6
TÃTULO: Caseinolytic activity of fruit extract from Opuntia ficus-indica on bovine, caprine, and ovine sodium caseinates Full Text
AUTORES: Pintado, AI; Macedo, AC; Teixeira, G; Pais, MS ; Clemente, A; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: BIOTECHNOLOGY PROGRESS, VOLUME: 17, NÚMERO: 4
AUTORES: Pintado, AI; Macedo, AC; Teixeira, G; Pais, MS ; Clemente, A; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2001, FONTE: BIOTECHNOLOGY PROGRESS, VOLUME: 17, NÚMERO: 4
7
TÃTULO: Controlled whey protein hydrolysis using two alternative proteases Full Text
AUTORES: Pintado, ME ; Pintado, AE; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 42, NÚMERO: 1
AUTORES: Pintado, ME ; Pintado, AE; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 42, NÚMERO: 1
8
TÃTULO: Production of polysaccharide by Rahnella aquatilis with whey feedstock Full Text
AUTORES: Pintado, ME ; Pintado, AIE; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 64, NÚMERO: 2
AUTORES: Pintado, ME ; Pintado, AIE; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE, VOLUME: 64, NÚMERO: 2
9
TÃTULO: Organic acids produced by lactobacilli, enterococci and yeasts isolated from Picante cheese Full Text
AUTORES: Freitas, AC ; Pintado, AE; Pintado, ME ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 209, NÚMERO: 6
AUTORES: Freitas, AC ; Pintado, AE; Pintado, ME ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 209, NÚMERO: 6
10
TÃTULO: Role of dominant microflora of Picante cheese on proteolysis and lipolysis Full Text
AUTORES: Freitas, AC ; Pintado, AE; Pintado, ME ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, VOLUME: 9, NÚMERO: 9
AUTORES: Freitas, AC ; Pintado, AE; Pintado, ME ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, VOLUME: 9, NÚMERO: 9