1
TÍTULO: Association between bisphenol A exposure and cardiometabolic outcomes: A longitudinal approach  Full Text
AUTORES: Costa, Sofia Almeida ; Severo, Milton; Lopes, Carla; Torres, Duarte ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF HAZARDOUS MATERIALS, VOLUME: 476
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
2
TÍTULO: Bisphenol A and cardiometabolic risk in adolescents: Data from the Generation XXI cohort  Full Text
AUTORES: Vânia Magalhães ; Milton Severo ; Sofia Almeida Costa ; Daniela Correia; Catarina Carvalho; Torres, Duarte ; Susana Casal ; Sara Cunha; Carla Lopes ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRITION METABOLISM AND CARDIOVASCULAR DISEASES, VOLUME: 34, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1 Unpaywall
5
TÍTULO: Risk characterization of dietary acrylamide exposure and associated factors in the Portuguese population  Full Text
AUTORES: Costa, SA ; Correia, D ; Carvalho, C ; Vilela, S ; Severo, M ; Lopes, C ; Torres, Duarte ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT, VOLUME: 39, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7 Unpaywall
6
TÍTULO: Consumption of packaged foods by the Portuguese population: type of materials and its associated factors
AUTORES: Costa, SA ; Vilela, S ; Correia, D ; Severo, M ; Lopes, C ; Torres, Duarte ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: BRITISH FOOD JOURNAL, VOLUME: 123, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5 Unpaywall
7
TÍTULO: Food Consumption Determinants and Barriers for Healthy Eating at the Workplace-A University Setting
AUTORES: Lima, JPM; Costa, SA ; Brandao, TRS; Rocha, A ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 18
8
TÍTULO: How do university workers eat at the workplace?
AUTORES: Joao Lima; Sofia Costa ; Ada Rocha ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: NUTRITION & FOOD SCIENCE, VOLUME: 48, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7
9
TÍTULO: Nutritional intake of university employees'
AUTORES: Joao Pedro M Marques Lima; Sofia A Costa ; Ada Rocha ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: BRITISH FOOD JOURNAL, VOLUME: 120, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
10
TÍTULO: Nutritional, health status and well-being at work: gender’s differences
AUTORES: João PM Lima; Sofia A Costa ; Ada Rocha;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Acta Portuguesa de Nutrição, VOLUME: 15
INDEXADO EM: CrossRef