1
TÍTULO: Production and characterization of protein-rich extracts from the red macroalga Gelidium corneum and its industrial agar extraction residues  Full Text
AUTORES: Mateus, Marilia; de Ferro, Rita Mao; Pinheiro, Helena M.; Machado, Remigio; da Fonseca, M. Manuela R.; Sapatinha, Maria; Pires, Carla; Marmelo, Isa; Marques, Antonio; Nunes, Maria Leonor; Motta, Carla; Cesario, M. Teresa;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS, VOLUME: 78
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Protein Hydrolysates from Salmon Heads and Cape Hake By-Products: Comparing Enzymatic Method with Subcritical Water Extraction on Bioactivity Properties
AUTORES: Pires, Carla; Leitao, Matilde; Sapatinha, Maria; Goncalves, Amparo; Oliveira, Helena; Nunes, Maria Leonor; Teixeira, Barbara; Mendes, Rogerio; Camacho, Carolina; Machado, Manuela; Pintado, Manuela; Ribeiro, Ana Rita; Vieira, Elsa F.; Delerue Matos, Cristina; Lourenco, Helena Maria; Marques, Antonio;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 15
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Seafood consumers engagement in reducing environmental impacts from packaging  Full Text
AUTORES: Almeida, Cheila; Laso, Jara; de Sousa, David Baptista; Cooney, Ronan; Quinteiro, Paula; Rowan, Neil; Dias, Ana Claudia; Clifford, Eoghan; Reboredo, Rodrigo G.; Margallo, Maria; Nunes, Maria Leonor; Marques, Antonio;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: SCIENCE OF THE TOTAL ENVIRONMENT, VOLUME: 863
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 6
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: The Effect of the Species and Harvesting Location on Dried Salted Cod Fatty Acid Signatures and Nutritional Quality
AUTORES: Quaresma, Mario; Pereira, Goncalo; Nunes, Maria Leonor; Jardim, Angela; Santos, Carlos; Bandarra, Narcisa; Roseiro, Cristina;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Development and quality assessment of smoked rainbow trout with reduced sodium content
AUTORES: Rybicka, Iga; Silva, Marlene; Goncalves, Amparo; Oliveira, Helena; Lourenco, Helena; Marques, Antonio; Fraqueza, Maria Joao; Serrano, Carmo; Nunes, Maria Leonor;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 58, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Retrieval Consistency between LST CCI Satellite Data Products over Europe and Africa  Full Text
AUTORES: Perez Planells, Lluis; Ghent, Darren; Ermida, Sofia; Martin, Maria; Goettsche, Frank M.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: REMOTE SENSING, VOLUME: 15, NÚMERO: 13
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÍTULO: Effect of Diet Supplementation with Oat Hay and Whole Carrot on Rabbit Growth and Productive Efficiency
AUTORES: Quaresma, Mario; Roseiro, Luisa Cristina; Ferreira, Tatiana; Nunes, Maria Leonor; Pereira, Goncalo;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 13, NÚMERO: 19
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Packaging environmental impact on seafood supply chains: A review of life cycle assessment studies
AUTORES: Almeida, C; Loubet, P; da Costa, TP; Quinteiro, P; Laso, J; de Sousa, DB; Cooney, R; Mellett, S; Sonnemann, G; Rodriguez, CJ; Rowan, N; Clifford, E; Ruiz Salmon, I; Margallo, M; Aldaco, R; Nunes, ML; Dias, AC; Marques, A;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: JOURNAL OF INDUSTRIAL ECOLOGY, VOLUME: 26, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 10
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Salt reduction in seafood-A review
AUTORES: Rybicka, I; Goncalves, A; Oliveira, H; Marques, A; Nunes, ML;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 135
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 17
NO MEU: ORCID
Página 1 de 15. Total de resultados: 145.