Maria Arlete Mendes Faia
AuthID: R-000-2G0
1
TÃTULO: Selective adsorption and separation of light hydrocarbon gases in VI/IV dipeptide crystals Full Text
AUTORES: Biernacki, K. ; Lopes, J.; Afonso, R.; Mendes, A.; Gales, L. ; Magalha, A. L. ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MICROPOROUS AND MESOPOROUS MATERIALS, VOLUME: 345
AUTORES: Biernacki, K. ; Lopes, J.; Afonso, R.; Mendes, A.; Gales, L. ; Magalha, A. L. ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MICROPOROUS AND MESOPOROUS MATERIALS, VOLUME: 345
2
TÃTULO: Effect of Controlled Microbial Fermentation on Nutritional and Functional Characteristics of Cowpea Bean Flours
AUTORES: Luis M M Ferreira; Ana Mendes Ferreira; Clicia M J Benevides; Diana Melo; Anabela S G Costa; Arlete Mendes Faia; Maria Beatriz P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOODS, VOLUME: 8, NÚMERO: 11
AUTORES: Luis M M Ferreira; Ana Mendes Ferreira; Clicia M J Benevides; Diana Melo; Anabela S G Costa; Arlete Mendes Faia; Maria Beatriz P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOODS, VOLUME: 8, NÚMERO: 11
3
TÃTULO: Molecular and phenotypic characterization of Metschnikowia pulcherrima strains from Douro Wine Region
AUTORES: Catarina Barbosa; Patrícia Lage; Marcos Esteves; Lélia Chambel; Arlete Mendes Faia; Ana Mendes Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Fermentation, VOLUME: 4, NÚMERO: 1
AUTORES: Catarina Barbosa; Patrícia Lage; Marcos Esteves; Lélia Chambel; Arlete Mendes Faia; Ana Mendes Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Fermentation, VOLUME: 4, NÚMERO: 1
4
TÃTULO: Characterization of neural network generalization in the determination of pH and anthocyanin content of wine grape in new vintages and varieties Full Text
AUTORES: Veronique Gomes; Armando Fernandes; Paula Martins Lopes; Leonor Pereira; Arlete Mendes Faia; Pedro Melo Pinto ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 218
AUTORES: Veronique Gomes; Armando Fernandes; Paula Martins Lopes; Leonor Pereira; Arlete Mendes Faia; Pedro Melo Pinto ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 218
5
TÃTULO: Mead production: effect of nitrogen supplementation on growth, fermentation profile and aroma formation by yeasts in mead fermentation. Effect of nitrogen supplementation on mead production Full Text
AUTORES: Pereira, AP; Mendes Ferreira, A; Oliveira, JM; Estevinho, LM; Mendes Faia, A;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING, VOLUME: 121, NÚMERO: 1
AUTORES: Pereira, AP; Mendes Ferreira, A; Oliveira, JM; Estevinho, LM; Mendes Faia, A;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING, VOLUME: 121, NÚMERO: 1
6
TÃTULO: Brix, pH and anthocyanin content determination in whole Port wine grape berries by hyperspectral imaging and neural networks Full Text
AUTORES: Armando M Fernandes; Camilo Franco; Ana Mendes Ferreira; Arlete Mendes Faia; Pedro Leal da Costa; Pedro Melo Pinto ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: COMPUTERS AND ELECTRONICS IN AGRICULTURE, VOLUME: 115
AUTORES: Armando M Fernandes; Camilo Franco; Ana Mendes Ferreira; Arlete Mendes Faia; Pedro Leal da Costa; Pedro Melo Pinto ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: COMPUTERS AND ELECTRONICS IN AGRICULTURE, VOLUME: 115
7
TÃTULO: Improvement of mead fermentation by honey-must supplementation. Improvement of mead fermentation by honey-must supplementation Full Text
AUTORES: Ana Paula Pereira; Ana Mendes Ferreira; Leticia M Estevinho; Arlete Mendes Faia;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING, VOLUME: 121, NÚMERO: 3
AUTORES: Ana Paula Pereira; Ana Mendes Ferreira; Leticia M Estevinho; Arlete Mendes Faia;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING, VOLUME: 121, NÚMERO: 3
8
TÃTULO: Genomic expression program of Saccharomyces cerevisiae along a mixed-culture wine fermentation with Hanseniaspora guilliermondii Full Text
AUTORES: Catarina Barbosa; Arlete Mendes Faia; Patricia Lage; Nuno P Mira; Ana Mendes Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: MICROBIAL CELL FACTORIES, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
AUTORES: Catarina Barbosa; Arlete Mendes Faia; Patricia Lage; Nuno P Mira; Ana Mendes Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: MICROBIAL CELL FACTORIES, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
9
TÃTULO: Phenotypic and metabolic traits of commercial Saccharomyces cerevisiae yeasts
AUTORES: Barbosa, C; Lage, P; Vilela, A; Mendes Faia, A; Mendes Ferreira, A ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: AMB Express, VOLUME: 4, NÚMERO: 1
AUTORES: Barbosa, C; Lage, P; Vilela, A; Mendes Faia, A; Mendes Ferreira, A ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: AMB Express, VOLUME: 4, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus
NO MEU: ORCID
10
TÃTULO: Biodegradation of ochratoxin A by Pediococcus parvulus isolated from Douro wines Full Text
AUTORES: Abrunhosa, L ; Ines, A; Rodrigues, AI; Guimaraes, A; Pereira, VL; Parpot, P; Mendes Faia, A; Venancio, A;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 188
AUTORES: Abrunhosa, L ; Ines, A; Rodrigues, AI; Guimaraes, A; Pereira, VL; Parpot, P; Mendes Faia, A; Venancio, A;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 188