1
TÍTULO: Assessment of hydroxymethylfurfural and furfural in commercial bakery products  Full Text
AUTORES: Petisca, C; Henriques, AR; Perez Palacios, T; Pinho, O ; Ferreira, IMPLVO ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 33, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 43
2
TÍTULO: Optimization and Application of a HS-SPME-GC-MS Methodology for Quantification of Furanic Compounds in Espresso Coffee  Full Text
AUTORES: Catarina Petisca; Trinidad Perez Palacios; Olivia Pinho ; Isabel M P L V O Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD ANALYTICAL METHODS, VOLUME: 7, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 17
3
TÍTULO: Changes in chemical composition of frozen coated fish products during deep-frying  Full Text
AUTORES: Trinidad Perez Palacios; Catarina Petisca; Susana Casal ; Isabel M P L V O Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION, VOLUME: 65, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 15
4
TÍTULO: Characterization of the volatile fraction of olive fruits from Tras-os-Montes region: cvs. Cobrancosa, Madural and Verdeal Transmontana
AUTORES: Malheiro, R; Susana Casal ; Cunha, S; Petisca, C; Baptista, P; Bento, A; Pereira, JA;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: 7th Iberian Congress of Agricultural Engineering and Horticultural Sciences in VII CONGRESO IBERICO DE AGROINGENIERIA Y CIENCIAS HORTICOLAS: INNOVAR Y PRODUCIR PARA EL FUTURO. INNOVATING AND PRODUCING FOR THE FUTURE
INDEXADO EM: WOS
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TÍTULO: Quantification of 5-Hydroxymethylfurfural in Coated Deep-Fried Products: Optimization of the Extraction Procedure by Using Statistical Design  Full Text
AUTORES: Trinidad Perez Palacios; Catarina Petisca; Armindo Melo; Isabel M P L V O Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD ANALYTICAL METHODS, VOLUME: 6, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: Impact of cooking and handling conditions on furanic compounds in breaded fish products  Full Text
AUTORES: Perez Palacios, T; Petisca, C; Henriques, R ; Ferreira, IMPLVO ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY, VOLUME: 55
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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TÍTULO: Furans and other volatile compounds in ground roasted and espresso coffee using headspace solid-phase microextraction: Effect of roasting speed  Full Text
AUTORES: Catarina Petisca; Trinidad Perez Palacios; Adriana Farah; Olivia Pinho ; Isabel M P L V O Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 91, NÚMERO: C3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 76
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TÍTULO: NUTRITIONAL AND SENSORY CHARACTERISTICS OF BREAD-COATED HAKE FILLETS AS AFFECTED BY COOKING CONDITIONS. Bread-Coated Hake Fillets Cooked Differently  Full Text
AUTORES: Trinidad Perez Palacios; Susana Casal ; Catarina Petisca; Isabel M P L V O Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF FOOD QUALITY, VOLUME: 36, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
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