Carla Dulcinea Andrade Cerqueira de Borlido Barbosa
AuthID: R-000-2YM
1
TÃTULO: Evaluation of mature banana peel flour on physical, chemical, and texture properties of a gluten-freeRissol Full Text
AUTORES: Sofia Gomes; Bruna Vieira; Carla Barbosa; Rita Pinheiro;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
AUTORES: Sofia Gomes; Bruna Vieira; Carla Barbosa; Rita Pinheiro;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Fresh-Cut Bell Peppers in Modified Atmosphere Packaging: Improving Shelf Life to Answer Food Security Concerns Full Text
AUTORES: Carla Barbosa; Thelma B Machado; Manuel Rui Alves; Maria Beatriz P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 25, NÚMERO: 10
AUTORES: Carla Barbosa; Thelma B Machado; Manuel Rui Alves; Maria Beatriz P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 25, NÚMERO: 10
3
TÃTULO: Physicochemical analysis of ham from entire male pigs raised with different feeding and housing conditions Full Text
AUTORES: Pereira-Pinto, R. ; Nuria Reis; Carla Barbosa; Rita Pinheiro; Manuela Vaz Velho;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
AUTORES: Pereira-Pinto, R. ; Nuria Reis; Carla Barbosa; Rita Pinheiro; Manuela Vaz Velho;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION