1
TÍTULO: Evaluation of mature banana peel flour on physical, chemical, and texture properties of a gluten-freeRissol  Full Text
AUTORES: Sofia Gomes; Bruna Vieira; Carla Barbosa; Rita Pinheiro;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Fresh-Cut Bell Peppers in Modified Atmosphere Packaging: Improving Shelf Life to Answer Food Security Concerns  Full Text
AUTORES: Carla Barbosa; Thelma B Machado; Manuel Rui Alves; Maria Beatriz P P Oliveira ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 25, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Physicochemical analysis of ham from entire male pigs raised with different feeding and housing conditions  Full Text
AUTORES: Pereira-Pinto, R. ; Nuria Reis; Carla Barbosa; Rita Pinheiro; Manuela Vaz Velho;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef