Carla Dulcinea Andrade Cerqueira de Borlido Barbosa
AuthID: R-000-2YM
1
TÃTULO: Pasta Incorporating Olive Pomace: Impact on Nutritional Composition and Consumer Acceptance of a Prototype
AUTORES: Ferreira, Diana Melo; Oliveira, Barbara C. C.; Barbosa, Carla; Costa, Anabela S. G.; Nunes, Maria Antonia; Oliveira, Maria Beatriz P. P. ; Rita C. Alves;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 18
AUTORES: Ferreira, Diana Melo; Oliveira, Barbara C. C.; Barbosa, Carla; Costa, Anabela S. G.; Nunes, Maria Antonia; Oliveira, Maria Beatriz P. P. ; Rita C. Alves;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 18
2
TÃTULO: Enhancing storage stability of smoke-flavored horse mackerel filets using natural extracts as preservatives
AUTORES: Barros, Diana; Nova, Paulo; Cunha, Sara; Monteiro, Vitor; Fernandes, Elia; Pereira-Pinto, R. ; Barbosa, Carla; Pintado, Maria; Gomes, Ana; Vaz Velho, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FRONTIERS IN SUSTAINABLE FOOD SYSTEMS, VOLUME: 7
AUTORES: Barros, Diana; Nova, Paulo; Cunha, Sara; Monteiro, Vitor; Fernandes, Elia; Pereira-Pinto, R. ; Barbosa, Carla; Pintado, Maria; Gomes, Ana; Vaz Velho, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FRONTIERS IN SUSTAINABLE FOOD SYSTEMS, VOLUME: 7
3
TÃTULO: Evaluation of mature banana peel flour on physical, chemical, and texture properties of a gluten-freeRissol Full Text
AUTORES: Sofia Gomes; Bruna Vieira; Carla Barbosa; Rita Pinheiro;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
AUTORES: Sofia Gomes; Bruna Vieira; Carla Barbosa; Rita Pinheiro;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: Physicochemical analysis of ham from entire male pigs raised with different feeding and housing conditions Full Text
AUTORES: Pereira-Pinto, R. ; Nuria Reis; Carla Barbosa; Rita Pinheiro; Manuela Vaz Velho;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
AUTORES: Pereira-Pinto, R. ; Nuria Reis; Carla Barbosa; Rita Pinheiro; Manuela Vaz Velho;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION