2
TÍTULO: Microbiological, rheological and sensory characterization of Portuguese model cheeses manufactured from several milk sources  Full Text
AUTORES: Pereira, CI; Franco, MI; Gomes, AMP ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 44, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Contribution of specific adventitious microorganisms toward evolution of sugar and organic acid profiles throughout ripening of model Portuguese cheeses
AUTORES: Pereira, CI; Franco, MI; Gomes, EO; Gomes, AMP ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
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4
TÍTULO: Comparison between sensory descriptors and flavour compounds in an ovine Portuguese traditional cheese (Serra da Estrela)
AUTORES: Franco, MI; Machado, P; Teixeira, S; Monteiro, MJ; Tavaria, F ; Ferreira, AC; Pintado, M ; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: 7th Dairy Science World Series Conference (DSWS) in AUSTRALIAN JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY, VOLUME: 61, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: How milk type, coagulant, salting procedure and ripening time affect the profile of free amino acids in Picante da Beira Baixa cheese  Full Text
AUTORES: Freitas, AC ; Fresno, JM; Prieto, B; Franco, I; Malcata, FX ; Carballo, J;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 79, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: WOS
6
TÍTULO: How milk type, coagulant, salting procedure and ripening time affect the profile of free amino acids in picante da beira baixa cheese  Full Text
AUTORES: Freitas, AC ; Fresno, JM; Prieto, B; Franco, I; Malcata, FX ; Carballo, J;
PUBLICAÇÃO: 1999, FONTE: Journal of the Science of Food and Agriculture, VOLUME: 79, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
7
TÍTULO: Influence of milk source and ripening time on free amino acid profile of Picante cheese  Full Text
AUTORES: Freitas, AC ; Fresno, JM; Prieto, B; Franco, I; Malcata, FX ; Carballo, J;
PUBLICAÇÃO: 1998, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 9, NÚMERO: 4
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8
TÍTULO: Changes in the microflora of Serra cheese: Evolution throughout ripening time, lactation period and axial location  Full Text
AUTORES: Macedo, AC; Costa, ML; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 1996, FONTE: INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, VOLUME: 6, NÚMERO: 1
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