J. Sa Morais
AuthID: R-00F-YFD
1
TÃTULO: Influence of Sweetness and Ethanol Content on Mead Acceptability Full Text
AUTORES: Teresa Gomes; Teresa Dias; Vasco Cadavez ; Joao Verdial; Jorge Sa Morais; Elsa Ramalhosa; Letcia M Estevinho;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES, VOLUME: 65, NÚMERO: 2
AUTORES: Teresa Gomes; Teresa Dias; Vasco Cadavez ; Joao Verdial; Jorge Sa Morais; Elsa Ramalhosa; Letcia M Estevinho;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES, VOLUME: 65, NÚMERO: 2
2
TÃTULO: Phenolic profile of seventeen Portuguese wild mushrooms Full Text
AUTORES: Josiana A Vaz; Lillian Barros ; Anabela Martins; Jorge Sa Morais; Helena H Vasconcelos ; Isabel C F R Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 44, NÚMERO: 1
AUTORES: Josiana A Vaz; Lillian Barros ; Anabela Martins; Jorge Sa Morais; Helena H Vasconcelos ; Isabel C F R Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 44, NÚMERO: 1
3
TÃTULO: Strawberry-tree, blackthorn and rose fruits: Detailed characterisation in nutrients and phytochemicals with antioxidant properties Full Text
AUTORES: Lillian Barros ; Ana Maria Carvalho ; Jorge Sa Morais; Isabel C F R Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 120, NÚMERO: 1
AUTORES: Lillian Barros ; Ana Maria Carvalho ; Jorge Sa Morais; Isabel C F R Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 120, NÚMERO: 1
4
TÃTULO: Raw bovine meat fatty acids profile as an origin discriminator Full Text
AUTORES: Dias, LG ; Correia, DM; Sa Morais, J; Sousa, F ; Pires, JM ; Peres, AM ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 109, NÚMERO: 4
AUTORES: Dias, LG ; Correia, DM; Sa Morais, J; Sousa, F ; Pires, JM ; Peres, AM ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 109, NÚMERO: 4
5
TÃTULO: Effects of conservation treatment and cooking on the chemical composition and antioxidant activity of Portuguese wild edible mushrooms Full Text
AUTORES: Lillian Barros ; Paula Baptista ; Daniela M Correia; Jorge Sa Morais; Isabel C F R Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 55, NÚMERO: 12
AUTORES: Lillian Barros ; Paula Baptista ; Daniela M Correia; Jorge Sa Morais; Isabel C F R Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 55, NÚMERO: 12