1
TÍTULO: Influence of Sweetness and Ethanol Content on Mead Acceptability  Full Text
AUTORES: Teresa Gomes; Teresa Dias; Vasco Cadavez ; Joao Verdial; Jorge Sa Morais; Elsa Ramalhosa; Letcia M Estevinho;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES, VOLUME: 65, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Phenolic profile of seventeen Portuguese wild mushrooms  Full Text
AUTORES: Josiana A Vaz; Lillian Barros ; Anabela Martins; Jorge Sa Morais; Helena H Vasconcelos ; Isabel C F R Ferreira ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 44, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 31
4
TÍTULO: Raw bovine meat fatty acids profile as an origin discriminator  Full Text
AUTORES: Dias, LG ; Correia, DM; Sa Morais, J; Sousa, F ; Pires, JM ; Peres, AM ;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 109, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef