Carla Sofia Pereira Santos
AuthID: R-002-KH9
1
TÃTULO: Effect of drying technology in Saccharomyces cerevisiae mannans: Structural, physicochemical, and functional properties Full Text
AUTORES: Faustino, Margarida; Pereira, Carla F.; Dura, Joana; Oliveira, Ana Sofia; Pereira, Joana Odila; Ferreira, Carlos; Pintado, Manuela E.; Carvalho, Ana P.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 412
AUTORES: Faustino, Margarida; Pereira, Carla F.; Dura, Joana; Oliveira, Ana Sofia; Pereira, Joana Odila; Ferreira, Carlos; Pintado, Manuela E.; Carvalho, Ana P.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 412
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Valorization of rambutan (Nephelium lappaceum L.) peel: Chemical composition, biological activity, and optimized recovery of anthocyanins Full Text
AUTORES: Albuquerque, Bianca R.; Pinela, Jose; Dias, Maria Ines; Pereira, Carla; Petrovic, Jovana; Sokovic, Marina; Calhelha, Ricardo C.; Oliveira, M. Beatriz P. P. ; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 165
AUTORES: Albuquerque, Bianca R.; Pinela, Jose; Dias, Maria Ines; Pereira, Carla; Petrovic, Jovana; Sokovic, Marina; Calhelha, Ricardo C.; Oliveira, M. Beatriz P. P. ; Ferreira, Isabel C. F. R.; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 165
3
TÃTULO: Editorial: Functional foods processing and preservation
AUTORES: Pinela, J; Pereira, C; Dias, MI; Barros, L;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Food Bioscience, VOLUME: 53
AUTORES: Pinela, J; Pereira, C; Dias, MI; Barros, L;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Food Bioscience, VOLUME: 53
INDEXADO EM: Scopus
4
TÃTULO: Functional foods processing and preservation Full Text
AUTORES: Pinela, Jose; Pereira, Carla; Dias, Maria Ines; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 53
AUTORES: Pinela, Jose; Pereira, Carla; Dias, Maria Ines; Barros, Lillian;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 53
INDEXADO EM: WOS
5
TÃTULO: <i>Moringa oleifera</i> Oil Nutritional and Safety Impact on Deep-Fried Potatoes
AUTORES: Boukandoul, Silia; Zaidi, Farid; Santos, Carla S. P.; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 24
AUTORES: Boukandoul, Silia; Zaidi, Farid; Santos, Carla S. P.; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 24
6
TÃTULO: Non-Essential Elements and Their Role in Sustainable Agriculture
AUTORES: Nunes da Silva, Marta; Machado, Joana ; Osorio, Jazmin; Duarte, Rafael; Santos, Carla S.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: AGRONOMY-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 4
AUTORES: Nunes da Silva, Marta; Machado, Joana ; Osorio, Jazmin; Duarte, Rafael; Santos, Carla S.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: AGRONOMY-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 4
7
TÃTULO: A Step for the Valorization of Spent Yeast through Production of Iron-Peptide Complexes-A Process Optimization Study
AUTORES: Ferreira, Carlos; Pereira, Carla F.; Oliveira, Ana Sofia; Faustino, Margarida; Pereira, Ana M.; Durao, Joana; Pereira, Joana Odila; Pintado, Manuela E.; Carvalho, Ana P.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 10, NÚMERO: 8
AUTORES: Ferreira, Carlos; Pereira, Carla F.; Oliveira, Ana Sofia; Faustino, Margarida; Pereira, Ana M.; Durao, Joana; Pereira, Joana Odila; Pintado, Manuela E.; Carvalho, Ana P.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 10, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÃTULO: Comparative Analysis of Mannans Extraction Processes from Spent Yeast Saccharomyces cerevisiae
AUTORES: Faustino, Margarida; Durao, Joana; Pereira, Carla F.; Oliveira, Ana Sofia; Pereira, Joana Odila; Pereira, Ana M.; Ferreira, Carlos; Pintado, Manuela E.; Carvalho, Ana P.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 23
AUTORES: Faustino, Margarida; Durao, Joana; Pereira, Carla F.; Oliveira, Ana Sofia; Pereira, Joana Odila; Pereira, Ana M.; Ferreira, Carlos; Pintado, Manuela E.; Carvalho, Ana P.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 23
INDEXADO EM: Scopus WOS
9
TÃTULO: Maternal care experience and postpartum depressive symptoms among migrant and native in Portugal
AUTORES: Teixeira, C. ; Santos, S.; Guerra, J.; Barros, H.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF PUBLIC HEALTH, VOLUME: 32
AUTORES: Teixeira, C. ; Santos, S.; Guerra, J.; Barros, H.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF PUBLIC HEALTH, VOLUME: 32
INDEXADO EM: WOS
10
TÃTULO: Chitosan increases Pinus pinaster tolerance to the pinewood nematode (Bursaphelenchus xylophilus) by promoting plant antioxidative metabolism Full Text
AUTORES: da Silva, MN; Santos, CS; Cruz, A; Lopez Villamor, A; Vasconcelos, MW;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: SCIENTIFIC REPORTS, VOLUME: 11, NÚMERO: 1
AUTORES: da Silva, MN; Santos, CS; Cruz, A; Lopez Villamor, A; Vasconcelos, MW;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: SCIENTIFIC REPORTS, VOLUME: 11, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS