Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Lígia Leão Pimentel
AuthID:
R-000-95J
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (10)
Review (2)
Year Start - End:
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
-
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 12
1
TÃTULO:
Microbial Conjugated Linolenic Acid-Enriched Fermented Milk Using Lipase-Hydrolyzed Flaxseed Oil: Biochemical, Organoleptic and Storage Traits
AUTORES:
Fontes, Ana Luiza;
Pimentel, Ligia L.
; Monteiro, Maria Joao P.;
Domingues, M. Rosario
; Rodriguez Alcala, Luis Miguel;
Gomes, Ana Maria
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
13,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
2
TÃTULO:
Short-communication: Study of fatty acid metabolites in microbial conjugated fatty acids-enrichment of milk and discovery of additional undescribed conjugated linolenic acid isomers
AUTORES:
Fontes, Ana Luiza; Neves, Bruna; Conde, Tiago; Couto, Daniela;
Pimentel, Ligia Leao
; Rodriguez Alcala, Luis Miguel;
Domingues, M. Rosario
;
Gomes, Ana Maria
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
432
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
3
TÃTULO:
Cannabidiol and Cannabigerol Exert Antimicrobial Activity without Compromising Skin Microbiota
AUTORES:
Luz Veiga, Mariana; Amorim, Manuela; Pinto Ribeiro, Ines; Oliveira, Ana L. S.; Silva, Sara;
Pimentel, Ligia L.
; Rodriguez Alcala, Luis M.;
Madureira, Raquel
; Pintado, Manuela; Azevedo Silva, Joao;
Fernandes, Joao
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES,
VOLUME:
24,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
18
4
TÃTULO:
Differential Lipid Accumulation on HepG2 Cells Triggered by Palmitic and Linoleic Fatty Acids Exposure
AUTORES:
Teixeira, Francisca S.;
Pimentel, Ligia L.
;
Vidigal, Susana S. M. P.
; Azevedo Silva, Joao;
Pintado, Manuela E.
; Rodriguez Alcala, Luis M.;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
MOLECULES,
VOLUME:
28,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
8
5
TÃTULO:
Evolution of Qualitative and Quantitative Lipid Profiles of High-Pressure-Processed Serra da Estrela Cheese throughout Storage
AUTORES:
Inacio, Rita S.; Rodriguez Alcala, Luis M.;
Pimentel, Ligia L.
; Saraiva, Jorge A.; Gomes, Ana M. P.;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
APPLIED SCIENCES-BASEL,
VOLUME:
13,
NÚMERO:
10
INDEXADO EM:
WOS
6
TÃTULO:
Evolution of Qualitative and Quantitative Lipid Profiles of High-Pressure-Processed Serra da Estrela Cheese throughout Storage
AUTORES:
Rita Inácio; Luís Rodríguez Alcalá;
Lígia Pimentel
; Jorge Saraiva;
Ana P Gomes
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
Applied Sciences (Switzerland),
VOLUME:
13,
NÚMERO:
10
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
:
2
7
TÃTULO:
Impaired hepatic lipid metabolism and biomarkers in fatty liver disease
Full Text
AUTORES:
Teixeira, Francisca S.
;
Pimentel, Ligia L.
;
Pintado, Manuela E.
; Rodriguez Alcala, Luis M.;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
BIOCHIMIE,
VOLUME:
215
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
8
TÃTULO:
Induced Autolysis of Engineered Yeast Residue as a Means to Simplify Downstream Processing for Valorization-A Case Study
AUTORES:
Fundo, Joana F.; Deuchande, Teresa; Rodrigues, Daniela A.;
Pimentel, Ligia L.
; Vidigal, Susana S. M. P.; Rodriguez Alcala, Luis M.;
Pintado, Manuela E.
;
Amaro, Ana L.
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
FERMENTATION-BASEL,
VOLUME:
9,
NÚMERO:
7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
Handle
9
TÃTULO:
Novel Lipids to Regulate Obesity and Brain Function: Comparing Available Evidence and Insights from QSAR In Silico Models
AUTORES:
Teixeira, Francisca S.; Costa, Paula T.; Soares, Ana M. S.; Fontes, Ana Luiza;
Pintado, Manuela E.
;
Vidigal, Susana S. M. P.
;
Pimentel, Ligia L.
; Rodriguez Alcala, Luis M.;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
13
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
10
TÃTULO:
Study of the Association between Genotypic Potential and Linoleic Acid Tolerance with Microbial Production of Conjugated Linoleic Acid
AUTORES:
Fontes, Ana Luiza;
Pimentel, Ligia Leao
; Calzada, Javier; Salsinha, Ana Sofia; Rodriguez, Juan Miguel;
Gomes, Ana Maria
; Arques, Juan L.; Rodriguez Alcala, Luis Miguel;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
ACS FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY,
VOLUME:
3,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 2. Total de resultados: 12.
<<
<
1
2
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2024 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service