Mafalda Aguiar de Carvalho Magalhães Quintas Baylina
AuthID: R-000-9YQ
1
TÃTULO: Visual memories of the marble industry: Using cinema and photography in mining heritage studies
AUTORES: Quintas, A; Ramos, A;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Icon, VOLUME: 25, NÚMERO: 1
AUTORES: Quintas, A; Ramos, A;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Icon, VOLUME: 25, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus
2
TÃTULO: A Case Based Approach to Assess Waiting Time Prediction at an Intensive Care Unity
AUTORES: Ana Quintas; Henrique Vicente; Paulo Novais ; Antonio Abelha ; Filipe Santos, MF; José Machado ; Jose Neves;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: International Conference on Safety Management and Human Factors in ADVANCES IN SAFETY MANAGEMENT AND HUMAN FACTORS, VOLUME: 491
AUTORES: Ana Quintas; Henrique Vicente; Paulo Novais ; Antonio Abelha ; Filipe Santos, MF; José Machado ; Jose Neves;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: International Conference on Safety Management and Human Factors in ADVANCES IN SAFETY MANAGEMENT AND HUMAN FACTORS, VOLUME: 491
3
TÃTULO: Relationship between molecular mobility, microstructure and functional properties in chitosan/glycerol films Full Text
AUTORES: Joana F Fundo; Alexandra Carvalho; Gabriel Feio; Cristina L M Silva; Mafalda A C Quintas;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 28
AUTORES: Joana F Fundo; Alexandra Carvalho; Gabriel Feio; Cristina L M Silva; Mafalda A C Quintas;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 28
4
TÃTULO: Skill development in food professionals: a European study Full Text
AUTORES: Luis Mayor; Katherine Flynn; Efimia Dermesonluoglu; Paola Pittia; Erik Baderstedt; Barbara Ruiz Bejarano; Mihaela Geicu; Mafalda A C Quintas; Zoltan Lakner; Rui Costa;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 240, NÚMERO: 5
AUTORES: Luis Mayor; Katherine Flynn; Efimia Dermesonluoglu; Paola Pittia; Erik Baderstedt; Barbara Ruiz Bejarano; Mihaela Geicu; Mafalda A C Quintas; Zoltan Lakner; Rui Costa;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 240, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÃTULO: Molecular mobility, composition and structure analysis in glycerol plasticised chitosan films Full Text
AUTORES: Joana F Fundo; Rui Fernandes ; Pedro M Almeida; Alexandra Carvalho; Gabriel Feio ; Cristina L M Silva ; Mafalda A C Quintas;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 144
AUTORES: Joana F Fundo; Rui Fernandes ; Pedro M Almeida; Alexandra Carvalho; Gabriel Feio ; Cristina L M Silva ; Mafalda A C Quintas;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 144
6
TÃTULO: Transport mechanism of macromolecules on hydrophilic bio-polymeric matrices - Diffusion of protein-based compounds from chitosan films Full Text
AUTORES: Ana C Pinheiro ; Ana I Bourbon; Antonio A Vicente ; Mafalda A C Quintas;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 116, NÚMERO: 3
AUTORES: Ana C Pinheiro ; Ana I Bourbon; Antonio A Vicente ; Mafalda A C Quintas;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 116, NÚMERO: 3
7
TÃTULO: Ideal skills for European food scientists and technologists: Identifying the most desired knowledge, skills and competencies Full Text
AUTORES: Katherine Flynn; Erik Wahnstrom; Mona Popa; Barbara Ruiz Bejarano; Mafalda A C Quintas;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 18
AUTORES: Katherine Flynn; Erik Wahnstrom; Mona Popa; Barbara Ruiz Bejarano; Mafalda A C Quintas;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 18
8
TÃTULO: K-carrageenan/chitosan nanolayered coating for controlled release of a model bioactive compound Full Text
AUTORES: Ana C Pinheiro ; Ana I Bourbon; Mafalda A C Quintas; Manuel A Coimbra ; Antonio A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 16
AUTORES: Ana C Pinheiro ; Ana I Bourbon; Mafalda A C Quintas; Manuel A Coimbra ; Antonio A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 16
9
TÃTULO: Physico-chemical characterization of chitosan-based edible films incorporating bioactive compounds of different molecular weight Full Text
AUTORES: Ana I Bourbon; Ana C Pinheiro ; Miguel A Cerqueira ; Cristina M R Rocha ; Maria C Avides; Mafalda A C Quintas; Antonio A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 106, NÚMERO: 2
AUTORES: Ana I Bourbon; Ana C Pinheiro ; Miguel A Cerqueira ; Cristina M R Rocha ; Maria C Avides; Mafalda A C Quintas; Antonio A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 106, NÚMERO: 2
10
TÃTULO: Antioxidant Potential of Two Red Seaweeds from the Brazilian Coasts Full Text
AUTORES: Bartolomeu W S Souza; Miguel A Cerqueira ; Joana T Martins ; Mafalda A C Quintas; Antonio C S Ferreira ; Jose A Teixeira ; Antonio A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 59, NÚMERO: 10
AUTORES: Bartolomeu W S Souza; Miguel A Cerqueira ; Joana T Martins ; Mafalda A C Quintas; Antonio C S Ferreira ; Jose A Teixeira ; Antonio A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 59, NÚMERO: 10