2
TÍTULO: Application of the FTIR technique as a non-invasive tool to discriminate Portuguese olive oils with Protected Designation of Origin  Full Text
AUTORES: Lamas, Sandra; Ruano, Daniela; Dias, Francisco; Barreiro, Filomena; Pereira, Jose Alberto; Peres, Antonio M.; Rodrigues, Nuno;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CHEMISTRY & BIODIVERSITY, VOLUME: 21, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Evaluating the potential of natural polymers for water-dispersible curcumin-based solid dispersion colourant systems for food applications  Full Text
AUTORES: de Rezende, Stephany Cunha; Ferreira, Olga; Santamaria Echart, Arantzazu; Dias, Madalena Maria ; Barreiro, Maria Filomena;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 371
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1 Unpaywall
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Modulation of physicochemical and antioxidant properties of Pickering emulsions using colloidal lignin particles based on kraft softwood and hardwood acetone fractions  Full Text
AUTORES: Colucci, Giovana; Gigli, Matteo; Sgarzi, Massimo; Rodrigues, Alirio E.; Crestini, Claudia; Barreiro, M. Filomena;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: SEPARATION AND PURIFICATION TECHNOLOGY, VOLUME: 347
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Nano-hydroxyapatite Pickering emulsions as edible mayonnaise-like food sauce templates: A novel approach for food design  Full Text
AUTORES: Relvas, Maria Eduarda; Ghirro, Larissa C.; Martins, Isabel M. ; Lopes, Jose Carlos B.; Dias, Madalena M. ; Barreiro, Maria Filomena; Ribeiro, Andreia ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 381
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef Unpaywall
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Extraction of Bioactive Compounds from Rubus Idaeus Bioresidues: A Full Screening on Phenolic Composition and Bioactive Potential
AUTORES: Plasencia, Paula; Finimundy, Tiane C.; Carocho, Marcio; Calhelha, Ricardo C.; Anibarro Ortega, Mikel; Pires, Tania C. S. P.; Barreiro, Filomena; Garcia, Pablo A.; Barros, Lillian; Heleno, Sandrina A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: WASTE AND BIOMASS VALORIZATION
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
9
TÍTULO: Developing High-Coloring Natural Systems Using Double Emulsions with Daucus carota L. Extract to Meet High-Performance Requirements
AUTORES: Gracher Teixeira, Liandra; Pituco, Samara C. Silva; Colucci, Giovana; Santamaria Echart, Arantzazu; Peres, Antonio M.; Dias, Madalena M.; Barreiro, M. Filomena;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 24
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Geographical discrimination of olive oils from Cv. `Galega Vulgar'  Full Text
AUTORES: Rodrigues, Nuno; Peres, Fatima; Susana Casal ; Santamaria Echart, Arantzazu; Barreiro, Filomena; Peres, Antonio M.; Pereira, Jose Alberto;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 398
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2 Handle
NO MEU: ORCID
Página 1 de 15. Total de resultados: 149.