Maria Joaquina da Cunha Pinheiro
AuthID: R-000-BYB
1
TÃTULO: Infusion of Macroalgae: A Promise Methodology for Obtaining a Healthy Food Ingredient
AUTORES: Caetano, Miguel; Gomes, Mariana; Pinheiro, Joaquina; Ganhao, Rui;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 3rd International Conference on Water Energy Food and Sustainability (ICoWEFS) in PROCEEDINGS OF THE 3RD INTERNATIONAL CONFERENCE ON WATER ENERGY FOOD AND SUSTAINABILITY, ICOWEFS 2023, VOLUME: Part F2516
AUTORES: Caetano, Miguel; Gomes, Mariana; Pinheiro, Joaquina; Ganhao, Rui;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 3rd International Conference on Water Energy Food and Sustainability (ICoWEFS) in PROCEEDINGS OF THE 3RD INTERNATIONAL CONFERENCE ON WATER ENERGY FOOD AND SUSTAINABILITY, ICOWEFS 2023, VOLUME: Part F2516
2
TÃTULO: Temporal changes in sex-specific color attributes and carotenoid concentration in the gonads (roe) of the purple sea urchin (Paracentrotus lividus) provided dry feeds supplemented with beta-carotene Full Text
AUTORES: Lourenco, Silvia; Raposo, Andreia; Cunha, Beatriz; Pinheiro, Joaquina; Santos, Pedro M.; Gomes, Ana Sofia; Ferreira, Susana; Gil, Maria Manuel; Costa, Jose L.; Pombo, Ana;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 560
AUTORES: Lourenco, Silvia; Raposo, Andreia; Cunha, Beatriz; Pinheiro, Joaquina; Santos, Pedro M.; Gomes, Ana Sofia; Ferreira, Susana; Gil, Maria Manuel; Costa, Jose L.; Pombo, Ana;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 560
INDEXADO EM: WOS
3
TÃTULO: Quality changes of carrots under different frozen storage conditions: A kinetic study Full Text
AUTORES: Elsa M Goncalves; Marta Abreu; Joaquina Pinheiro; Teresa R S Brandao; Cristina L M Silva;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
AUTORES: Elsa M Goncalves; Marta Abreu; Joaquina Pinheiro; Teresa R S Brandao; Cristina L M Silva;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
INDEXADO EM: WOS
4
TÃTULO: Characterization of Nutritional, Physicochemical, and Phytochemical Composition and Antioxidant Capacity of Three Strawberry "Fragaria x ananassa Duch." Cultivars ("Primoris", "Endurance", and "Portola") from Western Region of Portugal
AUTORES: Rui Ganhao; Joaquina Pinheiro; Clara Tino; Hugo Faria; Maria M Gil;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOODS, VOLUME: 8, NÚMERO: 12
AUTORES: Rui Ganhao; Joaquina Pinheiro; Clara Tino; Hugo Faria; Maria M Gil;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOODS, VOLUME: 8, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: WOS
5
TÃTULO: Health Twitter Big Bata Management with Hadoop Framework
AUTORES: Cunha, J; Silva, C ; Antunes, M ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Conference on ENTERprise Information Systems (CENTERIS) / International Conference on Project MANagement (ProjMAN) / International Conference on Health and Social Care Information Systems and Technologies (HCist) in CONFERENCE ON ENTERPRISE INFORMATION SYSTEMS/INTERNATIONAL CONFERENCE ON PROJECT MANAGEMENT/CONFERENCE ON HEALTH AND SOCIAL CARE INFORMATION SYSTEMS AND TECHNOLOGIES, CENTERIS/PROJMAN / HCIST 2015, VOLUME: 64
AUTORES: Cunha, J; Silva, C ; Antunes, M ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Conference on ENTERprise Information Systems (CENTERIS) / International Conference on Project MANagement (ProjMAN) / International Conference on Health and Social Care Information Systems and Technologies (HCist) in CONFERENCE ON ENTERPRISE INFORMATION SYSTEMS/INTERNATIONAL CONFERENCE ON PROJECT MANAGEMENT/CONFERENCE ON HEALTH AND SOCIAL CARE INFORMATION SYSTEMS AND TECHNOLOGIES, CENTERIS/PROJMAN / HCIST 2015, VOLUME: 64
6
TÃTULO: Alternative technologies for tomato post-harvest quality preservation
AUTORES: Pinheiro, J; Goncalves, EM; Silva, CLM;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: CAB Reviews: Perspectives in Agriculture, Veterinary Science, Nutrition and Natural Resources, VOLUME: 8, NÚMERO: 061
AUTORES: Pinheiro, J; Goncalves, EM; Silva, CLM;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: CAB Reviews: Perspectives in Agriculture, Veterinary Science, Nutrition and Natural Resources, VOLUME: 8, NÚMERO: 061
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
7
TÃTULO: MODELING OF PREHEAT TREATMENT OPTIMIZATION APPLIED TO FRESH-CUT "ROCHA" PEAR Full Text
AUTORES: Marta Abreu; Carla Alegria; Elsa M Goncalves ; Joaquina Pinheiro; Margarida Moldao Martins ; Jose Empis;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF FOOD QUALITY, VOLUME: 34, NÚMERO: 5
AUTORES: Marta Abreu; Carla Alegria; Elsa M Goncalves ; Joaquina Pinheiro; Margarida Moldao Martins ; Jose Empis;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF FOOD QUALITY, VOLUME: 34, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÃTULO: MODELING OF PREHEAT TREATMENT OPTIMIZATION APPLIED TO FRESH-CUT “ROCHA” PEAR. MODELING OF PREHEAT TREATMENT OPTIMIZATION Full Text
AUTORES: MARTA ABREU; CARLA ALEGRIA; ELSA M GONÇALVES; JOAQUINA PINHEIRO; MARGARIDA MOLDÃO-MARTINS; JOSÉ EMPIS;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Journal of Food Quality, VOLUME: 34, NÚMERO: 5
AUTORES: MARTA ABREU; CARLA ALEGRIA; ELSA M GONÇALVES; JOAQUINA PINHEIRO; MARGARIDA MOLDÃO-MARTINS; JOSÉ EMPIS;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: Journal of Food Quality, VOLUME: 34, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: CrossRef
9
TÃTULO: Evaluation of a pre-cut heat treatment as an alternative to chlorine in minimally processed shredded carrot Full Text
AUTORES: Carla Alegria; Joaquina Pinheiro; Elsa M Goncalves ; Isabel Fernandes; Margarida Moldao ; Marta Abreu ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 11, NÚMERO: 1
AUTORES: Carla Alegria; Joaquina Pinheiro; Elsa M Goncalves ; Isabel Fernandes; Margarida Moldao ; Marta Abreu ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 11, NÚMERO: 1
10
TÃTULO: Quality attributes of shredded carrot (Daucus carota L. cv. Nantes) as affected by alternative decontamination processes to chlorine Full Text
AUTORES: Carla Alegria; Joaquina Pinheiro; Elsa M Goncalves ; Isabel Fernandes; Margarida Moldao ; Marta Abreu ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 10, NÚMERO: 1
AUTORES: Carla Alegria; Joaquina Pinheiro; Elsa M Goncalves ; Isabel Fernandes; Margarida Moldao ; Marta Abreu ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 10, NÚMERO: 1