Daniela Madalena da Rocha Nogueira
AuthID: R-004-RJG
1
TÃTULO: Assessing the In Vitro Digestion of Lactoferrin-Curcumin Nanoparticles Using the Realistic Gastric Model
AUTORES: Madalena, Daniel A.; Araujo, Joao F.; Ramos, oscar L.; Vicente, Antonio A. ; Pinheiro, Ana C.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: NANOMATERIALS, VOLUME: 13, NÚMERO: 15
AUTORES: Madalena, Daniel A.; Araujo, Joao F.; Ramos, oscar L.; Vicente, Antonio A. ; Pinheiro, Ana C.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: NANOMATERIALS, VOLUME: 13, NÚMERO: 15
2
TÃTULO: Emerging challenges in assessing bio-based nanosystems' behaviour under in vitro digestion focused on food applications - A critical view and future perspectives Full Text
AUTORES: Madalena, Daniel; Fernandes, Jean Michel; Avelar, Zita; Goncalves, Raquel F. S.; Ramos, Oscar L.; Vicente, Antonio A. ; Pinheiro, Ana C.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 157
AUTORES: Madalena, Daniel; Fernandes, Jean Michel; Avelar, Zita; Goncalves, Raquel F. S.; Ramos, Oscar L.; Vicente, Antonio A. ; Pinheiro, Ana C.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 157
3
TÃTULO: Valorization of Amaranth (Amaranthus cruentus) Grain Extracts for the Development of Alginate-Based Active Films Full Text
AUTORES: Coelho, Laylla Marques; Faria, Carla; Madalena, Daniel; Genisheva, Zlatina; Martins, Joana T.; Vicente, Antonio A. ; Pinheiro, Ana C.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 27, NÚMERO: 18
AUTORES: Coelho, Laylla Marques; Faria, Carla; Madalena, Daniel; Genisheva, Zlatina; Martins, Joana T.; Vicente, Antonio A. ; Pinheiro, Ana C.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 27, NÚMERO: 18
4
TÃTULO: Application of nanostructured delivery systems in food: From incorporation to detection and characterization Full Text
AUTORES: Gonçalves, RFS; Madalena, DA; Fernandes, JM; Marques, M; Vicente, AA; Pinheiro, AC;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Trends in Food Science and Technology, VOLUME: 129
AUTORES: Gonçalves, RFS; Madalena, DA; Fernandes, JM; Marques, M; Vicente, AA; Pinheiro, AC;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Trends in Food Science and Technology, VOLUME: 129
5
TÃTULO: Application of nanostructured delivery systems in food: From incorporation to detection and characterization Full Text
AUTORES: Goncalves, Raquel F. S.; Madalena, Daniel A.; Fernandes, Jean M.; Marques, Marcia; Vicente, Antonio A. ; Pinheiro, Ana C.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 129
AUTORES: Goncalves, Raquel F. S.; Madalena, Daniel A.; Fernandes, Jean M.; Marques, Marcia; Vicente, Antonio A. ; Pinheiro, Ana C.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 129
INDEXADO EM: WOS
6
TÃTULO: Influence of the addition of different ingredients on the bioaccessibility of glucose released from rice during dynamic in vitro gastrointestinal digestion Full Text
AUTORES: Fernandes, JM; Madalena, DA; Vicente, AA ; Pinheiro, AC;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION, VOLUME: 72, NÚMERO: 1
AUTORES: Fernandes, JM; Madalena, DA; Vicente, AA ; Pinheiro, AC;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION, VOLUME: 72, NÚMERO: 1
7
TÃTULO: New Insights on Bio-Based Micro- and Nanosystems in Food
AUTORES: Daniel A Madalena; Ricardo N Pereira; António A Vicente ; Óscar L Ramos;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Encyclopedia of Food Chemistry
AUTORES: Daniel A Madalena; Ricardo N Pereira; António A Vicente ; Óscar L Ramos;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Encyclopedia of Food Chemistry
8
TÃTULO: Nanoparticles of lactoferrin for encapsulation of food ingredients
AUTORES: Ana I Bourbon; Joana T Martins; Ana C Pinheiro; Daniel A Madalena; Arlete Marques; Rafaela Nunes; António A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Biopolymer Nanostructures for Food Encapsulation Purposes
AUTORES: Ana I Bourbon; Joana T Martins; Ana C Pinheiro; Daniel A Madalena; Arlete Marques; Rafaela Nunes; António A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Biopolymer Nanostructures for Food Encapsulation Purposes