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TÍTULO: Application of nanostructured delivery systems in food: From incorporation to detection and characterization  Full Text
AUTORES: Goncalves, Raquel F. S.; Madalena, Daniel A.; Fernandes, Jean M.; Marques, Marcia; Vicente, Antonio A. ; Pinheiro, Ana C.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 129
INDEXADO EM: WOS
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TÍTULO: Influence of the addition of different ingredients on the bioaccessibility of glucose released from rice during dynamic in vitro gastrointestinal digestion  Full Text
AUTORES: Fernandes, JM; Madalena, DA; Vicente, AA ; Pinheiro, AC;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION, VOLUME: 72, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7
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TÍTULO: New Insights on Bio-Based Micro- and Nanosystems in Food
AUTORES: Daniel A Madalena; Ricardo N Pereira; António A Vicente ; Óscar L Ramos;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Encyclopedia of Food Chemistry
INDEXADO EM: CrossRef: 4
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TÍTULO: Nanoparticles of lactoferrin for encapsulation of food ingredients
AUTORES: Ana I Bourbon; Joana T Martins; Ana C Pinheiro; Daniel A Madalena; Arlete Marques; Rafaela Nunes; António A Vicente ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Biopolymer Nanostructures for Food Encapsulation Purposes
INDEXADO EM: CrossRef: 6