Teresa Maria dos Santos Pinto
AuthID: R-000-H52
1
TÃTULO: The potential of SiK & REG; fertilization in the resilience of chestnut plants to drought-a biochemical study Full Text
AUTORES: Carneiro Carvalho, Andreia; Pinto, Teresa; Gomes Laranjo, Jose; Anjos, Rosario;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FRONTIERS IN PLANT SCIENCE, VOLUME: 14
AUTORES: Carneiro Carvalho, Andreia; Pinto, Teresa; Gomes Laranjo, Jose; Anjos, Rosario;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FRONTIERS IN PLANT SCIENCE, VOLUME: 14
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Edible Coatings and Films for Preparation of Grapevine By-Product Infusions and in Freshly Processed Products Full Text
AUTORES: Pinto, Teresa; Pinto, Ana; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: COATINGS, VOLUME: 13, NÚMERO: 8
AUTORES: Pinto, Teresa; Pinto, Ana; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: COATINGS, VOLUME: 13, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Influence of the cooking system, chemical composition, and α-amylase activity on the sensory profile of chestnut cultivars - longal and judia - and their consequence on consumer's acceptability
AUTORES: Santos, Maria Joao ; Pinto, Teresa; Moto, Joao; Correia, Elisete ; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 34
AUTORES: Santos, Maria Joao ; Pinto, Teresa; Moto, Joao; Correia, Elisete ; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 34
4
TÃTULO: Red Fruits Composition and Their Health Benefits-A Review
AUTORES: Cosme, Fernanda; Pinto, Teresa; Aires, Alfredo ; Morais, Maria Cristina; Bacelar, Eunice; Anjos, Rosario; Ferreira Cardoso, Jorge; Oliveira, Ivo; Vilela, Alice; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 5
AUTORES: Cosme, Fernanda; Pinto, Teresa; Aires, Alfredo ; Morais, Maria Cristina; Bacelar, Eunice; Anjos, Rosario; Ferreira Cardoso, Jorge; Oliveira, Ivo; Vilela, Alice; Goncalves, Berta;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 5
5
TÃTULO: Sensory and Nutraceutical Properties of Infusions Prepared with Grape Pomace and Edible-Coated Dried-Minced Grapes Full Text
AUTORES: Vilela, Alice; Cruz, Irene; Oliveira, Ivo; Pinto, Ana; Pinto, Teresa;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: COATINGS, VOLUME: 12, NÚMERO: 4
AUTORES: Vilela, Alice; Cruz, Irene; Oliveira, Ivo; Pinto, Ana; Pinto, Teresa;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: COATINGS, VOLUME: 12, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÃTULO: Chemical and Sensory Characteristics of Fruit Juice and Fruit Fermented Beverages and Their Consumer Acceptance
AUTORES: Pinto, Teresa; Vilela, Alice; Cosme, Fernanda;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: BEVERAGES, VOLUME: 8, NÚMERO: 2
AUTORES: Pinto, Teresa; Vilela, Alice; Cosme, Fernanda;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: BEVERAGES, VOLUME: 8, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: WOS
7
TÃTULO: Sweet Chestnut (Castanea sativa Mill.) Nutritional and Phenolic Composition Interactions with Chestnut Flavor Physiology
AUTORES: Santos, Maria Joao ; Pinto, Teresa; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 24
AUTORES: Santos, Maria Joao ; Pinto, Teresa; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 24
INDEXADO EM: WOS
8
TÃTULO: Bioactive (Poly)phenols, Volatile Compounds from Vegetables, Medicinal and Aromatic Plants
AUTORES: Pinto, T; Aires, A ; Cosme, F; Bacelar, E; Morais, MC; Oliveira, I; Ferreira Cardoso, J; Anjos, R; Vilela, A; Goncalves, B;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 1
AUTORES: Pinto, T; Aires, A ; Cosme, F; Bacelar, E; Morais, MC; Oliveira, I; Ferreira Cardoso, J; Anjos, R; Vilela, A; Goncalves, B;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 1
9
TÃTULO: Healthy Drinks with Lovely Colors: Phenolic Compounds as Constituents of Functional Beverages
AUTORES: Pinto, T; Vilela, A;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: BEVERAGES, VOLUME: 7, NÚMERO: 1
AUTORES: Pinto, T; Vilela, A;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: BEVERAGES, VOLUME: 7, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
10
TÃTULO: Overview of the recent innovations in vitis products
AUTORES: Pinto, T; Vilela, A; Cosme, F;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Vitis Products: Composition, Health Benefits and Economic Valorization
AUTORES: Pinto, T; Vilela, A; Cosme, F;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Vitis Products: Composition, Health Benefits and Economic Valorization
INDEXADO EM: Scopus