Patricia Fradinho
AuthID: R-00F-ZDW
1
TÃTULO: Biorefinery concept for discarded potatoes: Recovery of starch and bioactive compounds
AUTORES: Torres, MD; Fradinho, P; Rodriguez, P; Falque, E; Santos, V; Dominguez, H;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 275
AUTORES: Torres, MD; Fradinho, P; Rodriguez, P; Falque, E; Santos, V; Dominguez, H;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 275
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Environmentally friendly processing of Laminaria ochroleuca for soft food applications with bioactive properties Full Text
AUTORES: Fradinho, P; Florez Fernandez, N; Sousa, I; Raymund, A; Dominguez, H; Torres, MD;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF APPLIED PHYCOLOGY, VOLUME: 32, NÚMERO: 2
AUTORES: Fradinho, P; Florez Fernandez, N; Sousa, I; Raymund, A; Dominguez, H; Torres, MD;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF APPLIED PHYCOLOGY, VOLUME: 32, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÃTULO: Improving the nutritional performance of gluten-free pasta with potato peel autohydrolysis extract Full Text
AUTORES: Fradinho, P; Oliveira, A; Dominguez, H; Torres, MD; Sousa, I; Raymundo, A;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 63
AUTORES: Fradinho, P; Oliveira, A; Dominguez, H; Torres, MD; Sousa, I; Raymundo, A;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 63
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: Psyllium husk gel to reinforce structure of gluten-free pasta? Full Text
AUTORES: Patricia Fradinho; Rita Soares; Alberto Niccolai; Isabel Sousa; Anabela Raymundo;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 131
AUTORES: Patricia Fradinho; Rita Soares; Alberto Niccolai; Isabel Sousa; Anabela Raymundo;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 131
INDEXADO EM: WOS
5
TÃTULO: Rheology of Bioactive Hydrogels Formulated with Valuable Fractions from Discarded Potatoes
AUTORES: Torres, MD; Fradinho, P; Dominguez, H;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: 7th Iberian Meeting on Rheology (IBEREO) of the Spanish-Group-of-Rheology (GER) and Portuguese-Society-of-Rheology (SPR) in PROCEEDINGS OF THE IBERIAN MEETING ON RHEOLOGY (IBEREO 2019)
AUTORES: Torres, MD; Fradinho, P; Dominguez, H;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: 7th Iberian Meeting on Rheology (IBEREO) of the Spanish-Group-of-Rheology (GER) and Portuguese-Society-of-Rheology (SPR) in PROCEEDINGS OF THE IBERIAN MEETING ON RHEOLOGY (IBEREO 2019)
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÃTULO: Exploring innovation in a traditional sweet pastry: Pastel de Nata
AUTORES: Sonia Oliveira; Patricia Fradinho; Paulina Mata; Bruno Moreira Leite; Anabela Raymundo;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Gastro-Science-Chef International Symposium (GSC) on Science and Cooking in INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 17
AUTORES: Sonia Oliveira; Patricia Fradinho; Paulina Mata; Bruno Moreira Leite; Anabela Raymundo;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: Gastro-Science-Chef International Symposium (GSC) on Science and Cooking in INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 17
INDEXADO EM: Scopus WOS
7
TÃTULO: Impact of Chlorella vulgaris on the rheology of wheat flour dough and bread texture
AUTORES: Graca, C; Fradinho, P; Sousa, I; Raymundo, A;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 89
AUTORES: Graca, C; Fradinho, P; Sousa, I; Raymundo, A;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 89
INDEXADO EM: WOS
8
TÃTULO: Developing consumer acceptable biscuits enriched with Psyllium fibre Full Text
AUTORES: Patricia Fradinho; Cristiana Nunes, MC; Anabela Raymundo;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, VOLUME: 52, NÚMERO: 8
AUTORES: Patricia Fradinho; Cristiana Nunes, MC; Anabela Raymundo;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, VOLUME: 52, NÚMERO: 8
9
TÃTULO: Novel foods with microalgal ingredients - Effect of gel setting conditions on the linear viscoelasticity of Spirulina and Haematococcus gels Full Text
AUTORES: Ana Paula Batista; Ma Cristiana Nunes ; Patricia Fradinho; Luisa Gouveia; Isabel Sousa ; Anabela Raymundo ; Jose M Franco;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 110, NÚMERO: 2
AUTORES: Ana Paula Batista; Ma Cristiana Nunes ; Patricia Fradinho; Luisa Gouveia; Isabel Sousa ; Anabela Raymundo ; Jose M Franco;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 110, NÚMERO: 2
10
TÃTULO: Utilization of Alkaline-Recovered Proteins from Cape Hake By-Products in the Preparation of Frankfurter-Type Fish Sausages Full Text
AUTORES: Carla Pires; Irineu Batista; Patricia Fradinho; Sara Costa;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY, VOLUME: 18, NÚMERO: 1-2
AUTORES: Carla Pires; Irineu Batista; Patricia Fradinho; Sara Costa;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY, VOLUME: 18, NÚMERO: 1-2