1
TÍTULO: Fucoidans: Exploring its neuroprotective mechanisms and therapeutic applications in brain disorders  Full Text
AUTORES: Batista, Patricia; Cunha, Sara A.; Ribeiro, Tania; Borges, Sandra; Baptista Silva, Sara; Oliveira Silva, Patricia; Pintado, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 143
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Astaxanthin impact on brain: health potential and market perspective  Full Text
AUTORES: Cunha, Sara A.; Borges, Sandra; Baptista Silva, Sara; Ribeiro, Tania; Oliveira Silva, Patricia; Pintado, Manuela; Batista, Patricia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: Prebiotic effects of olive pomace powders in the gut: In vitro evaluation of the inhibition of adhesion of pathogens, prebiotic and antioxidant effects  Full Text
AUTORES: Ribeiro, TB; Costa, CM; Bonifacio Lopes, T; Silva, S; Veiga, M; Monforte, AR; Nunes, J; Vicente, AA ; Pintado, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 112
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 29
6
TÍTULO: On the development of a collaborative robotic system for industrial coating cells  Full Text
AUTORES: Arrais, R ; Costa, CM ; Ribeiro, P; Rocha, LF ; Silva, M ; Veiga, G ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF ADVANCED MANUFACTURING TECHNOLOGY, VOLUME: 115, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 3
7
TÍTULO: Incorporation of olive pomace ingredients into yoghurts as a source of fibre and hydroxytyrosol: Antioxidant activity and stability throughout gastrointestinal digestion  Full Text
AUTORES: Ribeiro, TB; Bonifacio Lopes, T; Morais, P; Miranda, A; Nunes, J; Vicente, AA ; Pintado, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 297
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 27
9
TÍTULO: Study of olive pomace antioxidant dietary fibre powder throughout gastrointestinal tract as multisource of phenolics, fatty acids and dietary fibre  Full Text
AUTORES: Oliveira, A; Ribeiro, TB; Campos, D; Oliveira, A; Nunes, J; Vicente, AA ; Pintado, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 142
INDEXADO EM: WOS
10
TÍTULO: Improving the ripening process after 1-MCP application: Implications and strategies  Full Text
AUTORES: Dias, C; Ribeiro, T; Rodrigues, AC; Ferrante, A; Vasconcelos, MW; Pintado, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 113
INDEXADO EM: Scopus WOS
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