Tania P. B. Ribeiro
AuthID: R-00G-VT3
1
TÃTULO: Fucoidans: Exploring its neuroprotective mechanisms and therapeutic applications in brain disorders Full Text
AUTORES: Batista, Patricia; Cunha, Sara A.; Ribeiro, Tania; Borges, Sandra; Baptista Silva, Sara; Oliveira Silva, Patricia; Pintado, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 143
AUTORES: Batista, Patricia; Cunha, Sara A.; Ribeiro, Tania; Borges, Sandra; Baptista Silva, Sara; Oliveira Silva, Patricia; Pintado, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 143
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÃTULO: Elevating Skincare Science: Grape Seed Extract Encapsulation for Dermatological Care Full Text
AUTORES: Castro, Maria Leonor; Azevedo Silva, Joao; Valente, Diana; Machado, Adriana; Ribeiro, Tania; Ferreira, Joao Paulo; Pintado, Manuela; Ramos, Oscar L.; Borges, Sandra; Baptista Silva, Sara;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 29, NÚMERO: 16
AUTORES: Castro, Maria Leonor; Azevedo Silva, Joao; Valente, Diana; Machado, Adriana; Ribeiro, Tania; Ferreira, Joao Paulo; Pintado, Manuela; Ramos, Oscar L.; Borges, Sandra; Baptista Silva, Sara;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 29, NÚMERO: 16
3
TÃTULO: Astaxanthin impact on brain: health potential and market perspective Full Text
AUTORES: Cunha, Sara A.; Borges, Sandra; Baptista Silva, Sara; Ribeiro, Tania; Oliveira Silva, Patricia; Pintado, Manuela; Batista, Patricia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION
AUTORES: Cunha, Sara A.; Borges, Sandra; Baptista Silva, Sara; Ribeiro, Tania; Oliveira Silva, Patricia; Pintado, Manuela; Batista, Patricia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÃTULO: Relationship between minerals and physicochemical parameters with fruit quality in 'Rocha' pear orchards Full Text
AUTORES: Dias, Cindy; Ribeiro, Tania; Rodrigues, Ana Cristina; Vasconcelos, Marta W.; Ferrante, Antonio; Pintado, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PLANT AND SOIL
AUTORES: Dias, Cindy; Ribeiro, Tania; Rodrigues, Ana Cristina; Vasconcelos, Marta W.; Ferrante, Antonio; Pintado, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PLANT AND SOIL
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÃTULO: Prebiotic effects of olive pomace powders in the gut: In vitro evaluation of the inhibition of adhesion of pathogens, prebiotic and antioxidant effects Full Text
AUTORES: Ribeiro, TB; Costa, CM; Bonifacio Lopes, T; Silva, S; Veiga, M; Monforte, AR; Nunes, J; Vicente, AA ; Pintado, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 112
AUTORES: Ribeiro, TB; Costa, CM; Bonifacio Lopes, T; Silva, S; Veiga, M; Monforte, AR; Nunes, J; Vicente, AA ; Pintado, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 112
6
TÃTULO: On the development of a collaborative robotic system for industrial coating cells Full Text
AUTORES: Arrais, R ; Costa, CM ; Ribeiro, P; Rocha, LF ; Silva, M ; Veiga, G ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF ADVANCED MANUFACTURING TECHNOLOGY, VOLUME: 115, NÚMERO: 3
AUTORES: Arrais, R ; Costa, CM ; Ribeiro, P; Rocha, LF ; Silva, M ; Veiga, G ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF ADVANCED MANUFACTURING TECHNOLOGY, VOLUME: 115, NÚMERO: 3
7
TÃTULO: Incorporation of olive pomace ingredients into yoghurts as a source of fibre and hydroxytyrosol: Antioxidant activity and stability throughout gastrointestinal digestion Full Text
AUTORES: Ribeiro, TB; Bonifacio Lopes, T; Morais, P; Miranda, A; Nunes, J; Vicente, AA ; Pintado, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 297
AUTORES: Ribeiro, TB; Bonifacio Lopes, T; Morais, P; Miranda, A; Nunes, J; Vicente, AA ; Pintado, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 297
8
TÃTULO: Study of olive pomace antioxidant dietary fibre powder throughout gastrointestinal tract as multisource of phenolics, fatty acids and dietary fibre Full Text
AUTORES: Ribeiro, TB; Campos, D; Oliveira, A; Nunes, J; Vicente, AA; Pintado, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Food Research International, VOLUME: 142
AUTORES: Ribeiro, TB; Campos, D; Oliveira, A; Nunes, J; Vicente, AA; Pintado, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Food Research International, VOLUME: 142
9
TÃTULO: Study of olive pomace antioxidant dietary fibre powder throughout gastrointestinal tract as multisource of phenolics, fatty acids and dietary fibre Full Text
AUTORES: Oliveira, A; Ribeiro, TB; Campos, D; Oliveira, A; Nunes, J; Vicente, AA ; Pintado, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 142
AUTORES: Oliveira, A; Ribeiro, TB; Campos, D; Oliveira, A; Nunes, J; Vicente, AA ; Pintado, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 142
INDEXADO EM: WOS
10
TÃTULO: Improving the ripening process after 1-MCP application: Implications and strategies Full Text
AUTORES: Dias, C; Ribeiro, T; Rodrigues, AC; Ferrante, A; Vasconcelos, MW; Pintado, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 113
AUTORES: Dias, C; Ribeiro, T; Rodrigues, AC; Ferrante, A; Vasconcelos, MW; Pintado, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 113
INDEXADO EM: Scopus WOS