Jingren He
AuthID: R-000-6JW
1
TÃTULO: Anthocyanin-rich edible flowers, current understanding of a potential new trend in dietary patterns. Full Text
AUTORES: Teixeira, Margarida; Tao, Wen; Fernandes, Ana; Faria, Ana ; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.; He, Jingren; de Freitas, Victor ; Mateus, Nuno ; Oliveira, H. elder ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 138
AUTORES: Teixeira, Margarida; Tao, Wen; Fernandes, Ana; Faria, Ana ; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.; He, Jingren; de Freitas, Victor ; Mateus, Nuno ; Oliveira, H. elder ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY, VOLUME: 138
2
TÃTULO: Dietary polyglycosylated anthocyanins, the smart option? A comprehensive review on their health benefits and technological applications Full Text
AUTORES: He, Jingren; Ye, Shuxin; Correia, Patricia; Fernandes, Iva ; Zhang, Rui; Wu, Muci; Freitas, Victor ; Mateus, Nuno ; Oliveira, Helder ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY, VOLUME: 21, NÚMERO: 4
AUTORES: He, Jingren; Ye, Shuxin; Correia, Patricia; Fernandes, Iva ; Zhang, Rui; Wu, Muci; Freitas, Victor ; Mateus, Nuno ; Oliveira, Helder ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY, VOLUME: 21, NÚMERO: 4
3
TÃTULO: The botanical profile, phytochemistry, biological activities and protected-delivery systems for purple sweet potato (Ipomoea batatas (L.) Lam.): An up-to-date review Full Text
AUTORES: Jiang, Tian; Ye, Shuxin; Liao, Wei; Wu, Muci; He, Jingren; Mateus, Nuno ; Oliveira, Helder;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 161
AUTORES: Jiang, Tian; Ye, Shuxin; Liao, Wei; Wu, Muci; He, Jingren; Mateus, Nuno ; Oliveira, Helder;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 161
4
TÃTULO: Preparation of nanoliposomes loaded with anthocyanins from grape skin extracts: stability, gastric absorption and antiproliferative properties
AUTORES: Zhang, Rui; Zhang, Qian; Oliveira, Helder; Mateus, Nuno ; Ye, Shuxin; Jiang, Sijia; He, Jingren; Wu, Muci;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 13, NÚMERO: 21
AUTORES: Zhang, Rui; Zhang, Qian; Oliveira, Helder; Mateus, Nuno ; Ye, Shuxin; Jiang, Sijia; He, Jingren; Wu, Muci;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 13, NÚMERO: 21
5
TÃTULO: Microencapsulation of anthocyanins extracted from grape skin by emulsification/internal gelation followed by spray/freeze-drying techniques: Characterization, stability and bioaccessibility Full Text
AUTORES: Rui Zhang; Lan Zhou; Jia Li; Helder Oliveira ; Ning Yang; Weiping P Jin; Zhenzhou Z Zhu; Shuyi Y Li; Jingren R He;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 123
AUTORES: Rui Zhang; Lan Zhou; Jia Li; Helder Oliveira ; Ning Yang; Weiping P Jin; Zhenzhou Z Zhu; Shuyi Y Li; Jingren R He;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 123
6
TÃTULO: Gastrointestinal absorption, antiproliferative and anti-inflammatory effect of the major carotenoids of Gardenia jasminoides Ellis on cancer cells
AUTORES: Helder Oliveira ; Xiaoshuang S Cai; Qian Zhang; Victor de Freitas ; Nuno Mateus ; Jingren R He; Iva Fernandes ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 8, NÚMERO: 4
AUTORES: Helder Oliveira ; Xiaoshuang S Cai; Qian Zhang; Victor de Freitas ; Nuno Mateus ; Jingren R He; Iva Fernandes ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 8, NÚMERO: 4
7
TÃTULO: Bioavailability studies and anticancer properties of malvidin based anthocyanins, pyranoanthocyanins and non-oxonium derivatives
AUTORES: Helder Oliveira ; Nao Wu; Qian Zhang; Jingyi Y Wang; Joana Oliveira ; Victor de Freitas ; Nuno Mateus ; Jingren R He; Iva Fernandes ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 7, NÚMERO: 5
AUTORES: Helder Oliveira ; Nao Wu; Qian Zhang; Jingyi Y Wang; Joana Oliveira ; Victor de Freitas ; Nuno Mateus ; Jingren R He; Iva Fernandes ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 7, NÚMERO: 5
8
TÃTULO: Oxidative formation and structural characterisation of new alpha-pyranone (lactone) compounds of non-oxonium nature originated from fruit anthocyanins Full Text
AUTORES: Jingren R He; Artur M S Silva ; Nuno Mateus ; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 127, NÚMERO: 3
AUTORES: Jingren R He; Artur M S Silva ; Nuno Mateus ; Victor de Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 127, NÚMERO: 3
9
TÃTULO: Spectral Features and Stability of Oligomeric Pyranoanthocyanin-flavanol Pigments Isolated from Red Wines Full Text
AUTORES: Jingren He; Alexandre R F Carvalho ; Nuno Mateus ; Victor De Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 58, NÚMERO: 16
AUTORES: Jingren He; Alexandre R F Carvalho ; Nuno Mateus ; Victor De Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 58, NÚMERO: 16
10
TÃTULO: Oxovitisins: A New Class of Neutral Pyranone-anthocyanin Derivatives in Red Wines Full Text
AUTORES: Jingren R He; Joana Oliveira ; Artur M S Silva ; Nuno Mateus ; Victor De Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 58, NÚMERO: 15
AUTORES: Jingren R He; Joana Oliveira ; Artur M S Silva ; Nuno Mateus ; Victor De Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 58, NÚMERO: 15