2
TÍTULO: Fibre enrichment of cookies to mitigate acrylamide formation and gastrointestinal bioaccessibility  Full Text
AUTORES: Lopez Ruiz, Rosalia; Marin Saez, Jesus; Cunha, Sara C.; Fernandes, Ana; de Freitas, Victor ; Viegas, Olga ; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 182
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5 Unpaywall
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TÍTULO: Investigating the Impact of Dietary Fibers on Mycotoxin Bioaccessibility during In Vitro Biscuit Digestion and Metabolites Identification
AUTORES: Lopez Ruiz, Rosalia; Marin Saez, Jesus; Cunha, Sara. C.; Fernandes, Ana; de Freitas, Victor ; Viegas, Olga ; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 17
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
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TÍTULO: The Antidiabetic Effect of Grape Pomace Polysaccharide-Polyphenol Complexes  Full Text
AUTORES: Campos, F; Andreia F. Peixoto ; Fernandes, PAR; Coimbra, MA; Mateus, N ; de Freitas, V ; Fernandes, I ; Fernandes, A;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 13, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 33
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5
TÍTULO: A review of the current knowledge of red wine colour.
AUTORES: Victor Armando Pereira De Freitas; Ana Fernandes; Joana Oliveira ; Teixeira, N. ; Nuno Mateus ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: OENO One, VOLUME: 51, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: CrossRef: 40
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TÍTULO: Isolation and Characterization of Anthocyanins from Hibiscus sabdariffa Flowers  Full Text
AUTORES: Claudia Grajeda Iglesias; Maria C Figueroa Espinoza; Nathalie Barouh; Bruno Barea; Ana Fernandes; Victor de Freitas ; Erika Salas;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS, VOLUME: 79, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 85
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7
TÍTULO: Reactivity of Human Salivary Proteins Families Toward Food Polyphenols  Full Text
AUTORES: Soares, S ; Vitorino, R ; Osorio, H ; Fernandes, A; Venancio, A ; Mateus, N ; Amado, F ; de Freitas, V ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 59, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 126 Handle
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