Ana Luísa Mosqueira Alves Pires Fernandes
AuthID: R-000-0ZG
1
TÃTULO: Exploring the Benefits of Nutritional and Chemical Characteristics of Touriga Nacional and Arinto Varieties (<em>Vitis vinifera</em> L.)
AUTORES: Marisa Nicolai; Paula Pereira; Maria Lídia Palma; Carla Palma; Carlos Borges; Elisabete Maurício; Ana Luísa Fernando; Maria Paula Duarte; Manuela Lageiro; Ana Fernandes; Nuno Mateus ;
PUBLICAÇÃO: 2024
AUTORES: Marisa Nicolai; Paula Pereira; Maria Lídia Palma; Carla Palma; Carlos Borges; Elisabete Maurício; Ana Luísa Fernando; Maria Paula Duarte; Manuela Lageiro; Ana Fernandes; Nuno Mateus ;
PUBLICAÇÃO: 2024
2
TÃTULO: Exploring the Benefits of Nutritional and Chemical Characteristics of Touriga Nacional and Arinto Varieties (Vitis vinifera L.)
AUTORES: Pereira, Paula; Palma, Maria Lidia; Palma, Carla; Borges, Carlos; Mauricio, Elisabete; Fernando, Ana Luisa; Duarte, Maria Paula; Lageiro, Manuela; Fernandes, Ana; Mateus, Nuno ; Nicolai, Marisa;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 10
AUTORES: Pereira, Paula; Palma, Maria Lidia; Palma, Carla; Borges, Carlos; Mauricio, Elisabete; Fernando, Ana Luisa; Duarte, Maria Paula; Lageiro, Manuela; Fernandes, Ana; Mateus, Nuno ; Nicolai, Marisa;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 10
3
TÃTULO: Plant-Based Meat Analogues: Exploring Proteins, Fibers and Polyphenolic Compounds as Functional Ingredients for Future Food Solutions
AUTORES: da Silva, Vasco Trincao; Mateus, Nuno ; de Freitas, Victor; Fernandes, Ana;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 14
AUTORES: da Silva, Vasco Trincao; Mateus, Nuno ; de Freitas, Victor; Fernandes, Ana;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 14
4
TÃTULO: Upcycling Rocha do Oeste Pear Pomace as a Sustainable Food Ingredient: Composition, Rheological Behavior and Microstructure Alone and Combined with Yeast Protein Extract Full Text
AUTORES: Fernandes, Ana; Simoes, Sara; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.; Alegria, Maria Joao; Mateus, Nuno ; Raymundo, Anabela; de Freitas, Victor ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 28, NÚMERO: 1
AUTORES: Fernandes, Ana; Simoes, Sara; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.; Alegria, Maria Joao; Mateus, Nuno ; Raymundo, Anabela; de Freitas, Victor ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 28, NÚMERO: 1
5
TÃTULO: Fibre enrichment of cookies to mitigate acrylamide formation and gastrointestinal bioaccessibility Full Text
AUTORES: Lopez Ruiz, Rosalia; Marin Saez, Jesus; Cunha, Sara C.; Fernandes, Ana; de Freitas, Victor ; Viegas, Olga ; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 182
AUTORES: Lopez Ruiz, Rosalia; Marin Saez, Jesus; Cunha, Sara C.; Fernandes, Ana; de Freitas, Victor ; Viegas, Olga ; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 182
6
TÃTULO: Investigating the Impact of Dietary Fibers on Mycotoxin Bioaccessibility during In Vitro Biscuit Digestion and Metabolites Identification
AUTORES: Lopez Ruiz, Rosalia; Marin Saez, Jesus; Cunha, Sara. C.; Fernandes, Ana; de Freitas, Victor ; Viegas, Olga ; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 17
AUTORES: Lopez Ruiz, Rosalia; Marin Saez, Jesus; Cunha, Sara. C.; Fernandes, Ana; de Freitas, Victor ; Viegas, Olga ; Ferreira, Isabel M. P. L. V. O.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 17
7
TÃTULO: The Antidiabetic Effect of Grape Pomace Polysaccharide-Polyphenol Complexes Full Text
AUTORES: Campos, F; Andreia F. Peixoto ; Fernandes, PAR; Coimbra, MA; Mateus, N ; de Freitas, V ; Fernandes, I ; Fernandes, A;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 13, NÚMERO: 12
AUTORES: Campos, F; Andreia F. Peixoto ; Fernandes, PAR; Coimbra, MA; Mateus, N ; de Freitas, V ; Fernandes, I ; Fernandes, A;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 13, NÚMERO: 12
8
TÃTULO: A review of the current knowledge of red wine colour.
AUTORES: Victor Armando Pereira De Freitas; Ana Fernandes; Joana Oliveira ; Teixeira, N. ; Nuno Mateus ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: OENO One, VOLUME: 51, NÚMERO: 1
AUTORES: Victor Armando Pereira De Freitas; Ana Fernandes; Joana Oliveira ; Teixeira, N. ; Nuno Mateus ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: OENO One, VOLUME: 51, NÚMERO: 1
9
TÃTULO: Isolation and Characterization of Anthocyanins from Hibiscus sabdariffa Flowers Full Text
AUTORES: Claudia Grajeda Iglesias; Maria C Figueroa Espinoza; Nathalie Barouh; Bruno Barea; Ana Fernandes; Victor de Freitas ; Erika Salas;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS, VOLUME: 79, NÚMERO: 7
AUTORES: Claudia Grajeda Iglesias; Maria C Figueroa Espinoza; Nathalie Barouh; Bruno Barea; Ana Fernandes; Victor de Freitas ; Erika Salas;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS, VOLUME: 79, NÚMERO: 7
10
TÃTULO: Reactivity of Human Salivary Proteins Families Toward Food Polyphenols Full Text
AUTORES: Soares, S ; Vitorino, R ; Osorio, H ; Fernandes, A; Venancio, A ; Mateus, N ; Amado, F ; de Freitas, V ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 59, NÚMERO: 10
AUTORES: Soares, S ; Vitorino, R ; Osorio, H ; Fernandes, A; Venancio, A ; Mateus, N ; Amado, F ; de Freitas, V ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 59, NÚMERO: 10